Спремите се за велике промjене и судбинске обрте – ево када стиже хаос

Г.С.
Спремите се за велике промjене и судбинске обрте – ево када стиже хаос

Ретроградни Меркур нас ове године очекује у три наврата, што ће утицати на сваки хороскопски знак, али на неке посебно.

У астролошким круговима на планету Меркур, за коју се каже да је планетарни актер наше судбине, гледа се као на један од кључних утицаја у Сунчевом систему. Свака особа носи своју јединствену наталну карту, својеврсни астролошки ДНК, обликован поставком кључних планета и сазвијежђа у 12 кућа које обликују прошлост, садашњост и будућност.

Предвиђања астролога произлазе из пажљивог осврта на ову комплексну поставку.

Ретроградни Меркур, одосно ретроградни ход ове планете је период током ког се ова планета, из перспективе Земље, креће уназад, има посебан значај у западној астрологији. Меркур, чувар комуникације, технологије и путовања, својим ретроградним кретањем наводно утиче на све знакове Зодијака, доносећи конфузију, кашњења и неспоразуме.

Јавиће се три пута у 2024. години

Хороскоп нам најављује да ће се ретроградни Меркур током ове године јавити три пута и то сваки пут у ватреним знацима.

Од 1. до 24. априла, Овнови ће осјећати ватру страсти и изазова, док се савјетује опрез у комуникацији. Од 4. до 27. августа, Дјевице ће започети с јасним циљевима, али прелазак у Лавовски егоистични печат може донијети конфузију и осјетљивост.

Посљедњи период, од 25. новембра до 15. децембра, доноси ретроградни Меркур у знаку Стријелца, стварајући потенцијалне изазове током празничне сезоне, попут проблема у планирању и потребе за пажљивим комуникацијама.

У овом астролошком годишњем ритму, ова три кључна периода обиљежена су ретроградним кретањем Меркура. Сваки од њих носи своје специфичности, уносећи динамику и изазове у животе припадника различитих знакова хороскопа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана