Спремите се: Два дана у септембру донијеће доста невоља за све хороскопске знакове

ГС
Foto: Илустрација

Сваког мјесеца постоји бар неколико дана када положај планета доноси невоље хороскопским знаковима.

Међутим, у септембру ће то бити само два дана када ће планете донети трзавице у ваш живот. Астролози савјетују да обратите пажњу!

10. септембар – почиње ретроградни Меркур

Док се Меркур креће у супротном смјеру, очекују нас разне невоље на пољу каријере, пословања и финансија. То ће потрајати све до 2. октобра, али посебну пажњу треба обратити на сам дан транзиције 10. септембра. Тада је најбитније не ризиковати с новцем јер су губици извјесни. Пошто је Меркур планета комуникација, у наредном периоду могући су неспоразуми, ширење гласина и неистина. Вјерујте само провјереним чињеницама. 10. септембра не препоручује се ни кретање на пут.

Овог дана десиће се још један негативан догађај – пун Месец у знаку Риба. Ово је веома неповољна ситуација која ствара унутрашњу неравнотежу. Тог дана биће веома тешко радити и постићи било какав договор.

26. септембар – Меркур у коњункцији са Венером

Други опасан дан проћи ће под окриљем аспекта између Меркура и Венере. Када се ове двије планете споје, тј. нађу на истој страни Земље, то ће довести до великих невоља у свим областима живота. Тог дана многи ће изгубити жељу и вољу да раде, напредују, да стварају. Велике су шансе да се развију апатија и депресија, пише Супержена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана