Списак ретроградних планета 2024: Ево кад стижу непријатна изненађења

ГС
Списак ретроградних планета 2024: Ево кад стижу непријатна изненађења

Утицај ретроградних планета може веома отежати живот, јер њихов утицај у ретроградном кретању не постаје увијек разлог напретка и развоја.

Препоруке астролога за 2024. помоћи ће вам да унапријед знате када треба да будете што опрезнији и уздржанији. Ово ће смањити ризике и сачувати вас од невоља.

Енергија ретроградних планета буквално преокреће све квалитете који су им својствени током њиховог уобичајеног директног кретања.

Стручњаци  препоручују да се унапријед информишете о понашању планета Сунчевог система како бисте вријеме ретроградности окренули у своју корист.

Ретроградни Меркур 2024.

Меркур доста често мијења путању, па ће 2024. године неколико пута ићи ретроградно. Ово су датуми:

до 2. јануара;

од 1. априла до 25. априла;

од 5. августа до 28. августа;

од 26. новембра до 15. децембра.

Утицај ове планете у ретроградном кретању утиче на комуникације, што значи да у овим периодима долази до кашњења у преносу и пријему информација. Проблеми настају са технологијом, а чести су и напети тренуци у комуникацији. Међутим, утицај Меркура вам омогућава да преиспитате раније донете одлуке и почнете да радите нешто, Dailyhoro.ru.

Ретроградни Марс 2024.

Ова планета ће бити у ретроградном кретању веома кратко, што значи да неће правити никакве посебне проблеме или невоље. Међутим, не заборавите на мјере предострожности. Приликом обрнутог кретања планете често се јављају тешкоће у постизању циљева, губитак мотивације, губитак снаге или једноставно недостатак жеље за дјеловањем. У овом периоду морате бити опрезни:

од 6. децембра до 24. фебруара.

Ретроградни Јупитер 2024.

Ретроградни Јупитер утиче на подсвијест. Током обрнутог кретања, појављује се прилика да се преиспита и усвоји нова филозофија живота. Такође, Јупитер у ретро покрету нас „награђује” немаром, недостатком смирености и недостатком жеље да радимо на себи. У периоду од 9. октобра до краја 2024. године важно је да будете максимално фокусирани и пажљивији у својим поступцима.

Ретроградни Сатурн 2024.

Утицај ове планете у ретроградном кретању утиче на комуникацију и пословање. У периоду од 29. јуна до 15. новембра могући су токсични односи и непријатни сусрети са манипулаторима.

Не треба искључити ни мање невоље у свим областима живота које могу да вас узнемире и лише мотивације. Ипак, планета нас позива да преиспитамо свој однос према тренутним околностима, изаберемо нову тактику и пронађемо прави пут ка успјеху, ослобађајући се свега површног.

Ретроградни Уран 2024.

Утицај ретро Урана трајаће од 29. августа до 27. јануара . Овај период је вријеме за нове идеје и неочекиване начине развоја. Енергија планете ће користити онима који нису лијени и одбијају нерад. За оне који допуштају слабост, Уран ће представљати непријатна изненађења у виду обуставе важних послова, колапса планова и губитка одличне репутације.

Ретроградни Нептун 2024.

Утицај ретроградне планете трајаће од 2. јула до 7. децембра . Током овог периода, астролози препоручују да се више времена посвети тренирању снаге воље како се не би врили старим лошим навикама. Ствари ће ићи на боље ако покажете више љубазности током Нептуновог ретроградног кретања, не ослањајте се на случајност и прорачунате не само своје кораке, већ и пратите оно што је речено.

Ретроградни Плутон 2024.

Ретроградни Плутон је вријеме самоће и размишљања о будућности. Током добровољне изолације биће лакше чути себе и своје потребе и открити свој успавани потенцијал. У периоду од 2. маја до 12. октобра стижу нове идеје у чију реализацију се може приступити након што Нептун уђе у директно кретање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана