Слабе тачке хороскопских знакова

Агенције
Слабе тачке хороскопских знакова

Сви ми имамо неке слабе тачке, а да ли сте знали да се одређене слабости могу повезати са хороскопским знаком? Представљамо вам слабе тачке сваког хороскопског знака.

Ован

Овнови не воле када им се наређује. Свако ко покуша да им нареди нешто или да им прича како нешто да ураде, неће се више дружити са том особом. Ријетки су Овнови који воле своје шефове. И још једна ствар коју треба избјегавати код Овнова је та да му не причате о његовим манама.

Бик

Бикови не воле када их неко омета док се одмарају, ручају или када им додирујете личне ствари за које су јако везани. Ако их прекинете у одмору или ручку, они ће постати изузетно нервозни и тада је најбоље да се што прије склоните. Често забораве да су нематеријалне ствари понекад важније од материјалних.

Близанци

Близанци ће се веома лако и брзо увриједити ако им кажете да ћуте, да то што раде не ваља или ако им кажете да су досадни. То може проузроковати престанак сваке комуникације са вама. Близанци такође највише мрзе када им говорите како да возе у току вожње.

Рак

Ракове је најлакше изнервирати тако што ћете им наметнути послове које немају везе са кућом, људима или породицом. Просто не воле када нешто морају сами, без друштва да ураде. Такође ако покушате да им промјените навику, ту ћете наићи на велики отпор гдје су могуће и препирке.

Лав

Лавови највише мрзе када им се наређује. Не воле да причају о својим финансијама, тако да избјегавајте било каква питања везана за финансије. Не подносе људе који се хвале, и који се праве важни у друштву. Такође и она изрека коју сви знамо, не дирај Лава док спава, није за џабе смишљена, једноставно избјегавајте да их будите, осим ако немате ваљани разлог за то.

Дјевица

Девицама никако немојте критиковати стил облачења, као и њихов распоред намјештаја у кући. Ако то урадите, Дјевице постају јако осјетљиве и постоји могућност да вам замјере због тога. И не покушавајте да им наређујете кад и гдје морају бити - најбоље је да вам они сами то кажу.

Вага

Ваге никако немојте наговарати да кажу своје мишљење, они ће сами рећи то када буду мислиле да је право вријеме. Ваге не подносе свађе и препирке, па ако покушате да се свађате са њима, они ће вас једноставно игнорисати и отићи на другу страну.

Шкорпија

Шкорпије не воле када им се наређује. Ако на томе инсистирате, они вас једноставно неће послушати, а може да се деси и да ураде баш супротно од тога што ви наређујете. Ако Шкорпије повриједите, знајте да тешко праштају, да не воле лажи и да никад не заборављају.

Стријелац

Стријелци једноставно не воле обавезе. Они ће сами радити када им се ради, а ако их терате да нешто ураде, само ћете погоршати ствар. Такође не воле да проводе своје вријеме у затвореном простору, најбоље се осјећају у природи. Такође не воле ћутљиве особе.

Јарац

Јарчеви јако тешко подносе туђу неозбиљност, јер ријетке су ситуације када су они сами неозбиљни. Не воле када их пожурујете, из једног простог разлога: они увијек касне. Зато и не воле састанке који су заказани у одређено вријеме.

Водолија

Водолије не воле споре људе који одуговлаче са својим обавезама. Код Водолије све мора одмах да се заврши јер једноставно не могу да буду мирни са сазнањем да имају недовршена посла. Водолије сматрају да живот без стреса и ужурбаности није живот. А једина ствар које се боје је да остану сами, зато стално морају да имају пријатеље око себе.

Рибе

Рибе тешко подносе када их неко игнорише. Рибе не могу да поднесу када помажу некоме, а та особа не зна да цијени њихову помоћ и труд. Такође, они не могу да функционишу најбоље ако немају неки циљ или мисију. Најбоље је да им не сметате док нешто раде, јер их то веома лако изнервира.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана