Шкорпијама тежак дан, Водолије у конфликту, а ви?

ГС
Шкорпијама тежак дан, Водолије у конфликту, а ви?

Прочитајте шта вам каже данашњи хороскоп.

Рибе

Унесите мало радости у ваш живот. Нема разлога да не будете срећни. Ако имате утисак да се у ваздуху осећа извесна напетост, припишите то вашој имагинацији. Уживајте у дану који вам је дат и искористите његов пуни потенцијал. Мале ствари би могле да вам изазову велику главобољу само ако им ви то допустите. Будите искрени и према себи и према другима.

Јарац
Не дозволите да вас ико данас спутава у ономе што сте зацртали да треба да испуните. Потребно вам је само мало улагања позитивне енергије, јер данас на путу до успеха неће бити препрека. Нечија ненаклоност, ипак, могла би да вам засмета. Не поверавајте се никоме, па чак ни особама у које имате поверења. Данас се уздајте само у себе.

Водолија

Ако имате утисак да сте на измаку снага и да не видите решење, будите свесни да нека ствари у животу не треба форсирати. Ако поред целокупног труда резултати и даље изостају, било би добро да енергију усмерите у неке друге пројекте. Понекад, јако је битно знати када се треба зауставити. Овог дана је прилика да покажете да ли сте ту животну лекцију заиста усвојили Избјегавајте конфликте.

Шкорпија

Немојте да се понашате као да знате одговоре на сва питања. Овај став вас неће никуд одвести. Будите свесни да све и једна особа коју сте упознали може нечем новом да вас научи. Не потцењујте никога. Неколико необавезних речи данас са једним странцем би могло да потпуно промени ваше виђење света. Потрудите се да задржите ведар дух, данас ће вам бити "тежак" дан.

Стрелац
Данас сте веома речити и ваше самопоуздање је изузетно изражено. И сами примећујете снагу ваших емоција и личности. Искористите ову предност ако желите да напредујете у послу којим се бавите. Имаћете прилично утицаја на ваше надређене и са лакоћом постижете све што сте замислили. Такође, не пристајте да вам други говоре као треба да се понашате.

Девица
Ако не будете водили рачуна о томе да заштитите себе, данас би могло доћи до неког емоциоалног сукоба. Свако ће вас нагазити уколико то будете дозволили. Уверите их да нисте рањиви и да знате да се браните. Наћи ће се неко ко ће вас напасти, а на вама је да се одбраните. Имајте самопоуздања и останите смирени.

Вага
Данас пазите да не останете непримећени. Нека ваша појава буде таква да вас људи запазе и запамте. Покушајте да у другима видите оно позитивно, уместо да осуђујете и константно проналазите мане свима. Људи неће желети да се друже са вама и трпе ваше осуде, па бисте се ускоро могли осећати усамљено.

Лав
Немојте се данас опетерећивати догађајима из прошлости. Време је да кренете напред. Устаните из кревета као да сте поново рођени и да је ово ваш први дан на планети. Схватите колико сте срећни што сте живи и колико снаге у себи имате. Искористите своју моћ јер ће она данас бити јача него иначе.

Рак
Данас будите у присуству људи који ће вам помоћи да се осећате добро. Нема разлога да седите затворени у соби и будете депресивни, када знате да постоје они који вас воле и који би радо своје време провели са вама. Не мислите да су заузети и да немају времена да вас саслушају. Имајте самопоуздања и вере у себе.

Близанци
Данас се окрените ка духовној страни своје личности. Идите на час јоге, медитирајте или радите неку вежбу за психичко усавршавање. Врло је важно да уравнотежите своје тело, ум и душу. Што се више будете посветили раду на балансу између тих сегмената живота, бићете срећнији. Ако имате времена, није лош ни час интензивног енергичног плеса.

Бик
Спустите се на земљу. Не морате имати сваки нови уређај ни сваку најмодернију крпицу на овом свету. Ако наставите да будете толики матријалиста, нећете бити срећни шта год будете имали. Постоје ствари које се не могу купити, а које су много важније, настојте њих да негујете.

Ован
Ослободите вашу енергију и покажите свету да сте спремни за сваку битку. Данас ћете бити веома утицајни на ваше пријатеље, а ово нарочито искористите уколико мислите да у нечему греше. Сваки ваш савет наићи ће на топао пријем. Само, не дозволите да туђи проблеми постану ваши. Тајна је у томе да будете своји и верујете властитој процени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана