Синоћ је засијао пун мјесец у Јарцу, а за ова два знака зодијака то значи апсолутну срећу

ГС
Синоћ је засијао пун мјесец у Јарцу, а за ова два знака зодијака то значи апсолутну срећу

Синоћ je на небу засијао пун мјесец и то у знаку Јарца, а ово је период хиперактивне енергије и високог емоционалног интезитета. Ово су дани који ће бити обојени драмом, не нужно лошом, а истовремено је идеалан тренутак да се ослободите било које негативности коју имате у себи.

Они на које ће пун Месец највише утицати могли би да отпусте страхове о томе како их други виде, али ће имати и одређену чежњу за професионалним успjeсима и напретком.

Вага

Очекује вас срећа у каријери, напокон се виде плодови вашег труда. Коначно ћете добити оно о чему сте дуго сањали. То може бити унапређење, повећање плата или покретање нових пројеката. Моћна енергија пуног Месеца пред вама ће отворити неке нове прилике - не би требало да их пропстите. Обратите пажњу на знакове, сигнале који поручују у којем правцу да кренете. Усешно ћете превазићи препреке.

Лав

Други знак који ће напредовати у каријери од 13. јула јесте ватрени Лав. На послу ћете имати добру сарадњу са колегама, од њеких можете пуно тога научити. У туимском раду постижете успехе и освајате нове висине. За време пуног Месеца у Јарцу и недељу дана касније имаћете лепе прилике да планирате путовање са вољеном особом. Овај пут може позитивно утицати на ваш однос - имаћет есећај као да сте на седмом небу. Можете направити заједничке планове или се одлучити за неки важна корак у животу, преноси Žena.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана