Сезона Дјевице је ту: Астролози тврде да се особине повезане са њом додатно наглашавају

GS
Foto: Ilustracija

Сезона Дјевице у астрологији је период који траје од 23. августа до 22. септембра сваке године, када Сунце пролази кроз знак Дјевице према хороскопу.

Ово је вријеме када астролози тврде да се карактеристике и особине повезане са знаком Дјевице наглашавају и утичу на животе људи.

Ево неколико кључних особина повезаних са сезоном Дјевице:

Аналитичност

Особе рођене у сезони Дјевице обично се сматрају аналитичким и склоним детаљном приступу животу. Воле да анализирају информације, постављају питања и истражују како би добили дубље разумевање.

Практичност

Девице су често описиване као практичне и организоване особе. Воле да решавају конкретне проблеме и обраћају пажњу на детаље у свакодневном животу.

Систематичност

Повезане са сезоном Дјевице, особе се често описују као систематичне и редовне. Воле да ствари буду у реду и да прате рутине.

Педантност

Понекад се каже да Девице могу бити педантне и перфекционистичке, тежећи савршенству у свему што раде.

Здравље и брига о тијелу

Девице су често свјесне свог здравља и бриге о тијелу. Ово је вријеме када многи људи постављају циљеве везане за физичко здравље, исхрану и вјежбање.

Критичност

Девице су познате по својој критичности према себи и другима. Понекад могу бити строге у својим процјенама и анализама.

Развој вјештина

Сезона Дјевице такође се повезује са нагласком на развоју вјештина и учењу. Људи често користе овај период да унаприједе своје способности и стекну нове вештине, преноси Информер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана