Сезона Д‌јевица 2023. је стигла, ево шта носи са собом

GS
Foto: Ilustracija

Свако годишње доба у хороскопском календару доноси посебну атмосферу, која може да утиче на различите области свачијег живота.

Како се већ неко вријеме "возимо" на сунчаној сезони Лава, дошло је време да се ствари покрену и да пребацимо у већу брзину. Као и сваког септембра, у ваздуху се осећа вибрације "повратка у школу", а све то је захваљујући новом периоду Девице, који траје од 23. августа до 22. септембра.

Д‌јевица је седми знак Зодијака и само једна од 12 астролошких сезона које се смењују сваког мјесеца.  Током овогодишње сезоне Девица биће вам мало теже него иначе да уђете у чврсту дневну рутину - али, наравно, све ћете извести са стилом.

Међутим, то је само површина онога шта нас очекује ове сезоне, како преноси "Woman's Health".

Астрологија није имуна на енергију повратка у школу која је у ваздуху сваког септембра. Нажалост, ово годишње доба Девице поклапа се и са ретроградним Меркуром , због чега ћете се осећати као дете које се враћа у школу након епског летњег распуста.

Време је да се вратите у слабо осветљену, претерано климатизовану канцеларију. Једном када избаците "летњу грозницу" из свог система, схватићете да морате мало да се уозбиљите, да се организујете у свом свакодневном распореду, проналазите нове начине да будете ефикаснији на радним задацима и неће увек бити лако.

Истовремено, снажна енергија Нептуна и Марса ће вас потакнути да се фокусирате на своје здравље. Размишљаћете како да побољшате своју тренутну рутину. Размишљате о најбољем начину да оптимизујете своју велнес рутину, а онда вас чекају и неопходне промене како бисте је спровели у дело.

И љубавни живот вам је на радару. Без обзира на то да ли сте у партнерству или сами, да ли сте задовољни како се ствари тренутно одвијају, мали труд ће много да се исплати. Реците "да" за тај први састанак или планирајте ноћ под звездама са својим партнером. Изненадићете се колико ћете добити од тога.

Наравно, очекује вас и много прилика за забаву са пријатељима. Не пропустите прилику за дружења и окупљања у природи. Енергија "повратка у школу" вас охрабрује да се смирите, али одвајање времена за забавне ствари ће вам омогућити да се заиста усредсредите на хитне ствари онда када је то важно.

Сезона Д‌јевице ће утицати на сваки хороскопски знак, али Девица и Рибе ће то највише осетити.

Такође, сезона Д‌јевице ће утицати и на остатак године, тако што ће вас охрабрити да се усредсредите на оно што вам се дешава у животу и како желите да он изгледа. Та комбинација може да има велики утицај на вашу будућност.

Сезона Д‌јевица ће вас такође понукати на идеју о проналажењу бољих начина за обављање ствари, као и у тражењу решења за проблеме које желите да решите. Почећете поново да планирате унапред, размишљајући о томе шта можете да урадите да бисте максимално искористили искуство уз минималан напор. Ако ће такав приступ да вам макар мало смањи стрес у будућности - потпуно је вредно планирања.

Сљедећи период је сезона Вага, која траје од 23. септембра до 22. октобра, до када ћете бити потпуно покретању нечег новог у свом животу, било да је у питању посао или веза. До тада уђите у рутину коју вам нуди период Д‌јевице, преноси Телеграф

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана