Шест хороскопских парова за које ће 2024. бити идеална година љубави

Г.С.
Foto: Илустрација

У астрологији постоје знакови зодијака који се једноставно савршено надопуњују.

Њима љубавне звијезде нуде обиље складних тренутака у пару.

У 2024. звијезде ће се посложити тако да ће си неке од ових комбинација хороскопских знакова посебно добро пристајати.

Гледамо ли у нову 2024. годину, већ сада можемо предвидјети једну ствар: шест парова хороскопских знакова биће једноставно нераздвојни и заједно ће чинити прави моћни пар, преноси 24сата.хр

Ован и лав

Спој склопљен на небу! Ово се уистину односи на ова два ватрена знака у 2024. години. Оба ће се партнера разумјети и бити ту једно за друго, што год се догодило. 

Обоје имају потребу за пуно потврда љубави и особито су добри у испуњавању те жеље.

Бик и рак

Разумијевање, љубав и поштовање: То су камени темељци који су и бику и раку најважнији у везама. Земљани и водени хороскопски знак имају највеће шансе да постану нераздвојни 2024. године, јер су за љубав спремни дати све. Рак доноси безувјетну љубав док бик даје апсолутну оданост. Упозорење: Ови хороскопски знакови тешко остају вјерни.

Близанци и водолија

Ова два хороскопска знака врло су слична у неколико ствари: И једном и другом је потребна велика ментална стимулација – ако не могу с неким разговарати о свему и свачему и пуно се смијати или редовито размјењивати креативне идеје, он или она нису опција. Осим тога, обоје су врло ћудљиви и нестални, али се зато могу добро носити с недостацима другога.

Рак и шкорпија

Ракови су врло опрезни када су у питању везе. Треба ти пуно времена да доиста вјерујеш некоме и отвориш се. Исто тако, шкорпије су интроверти. Али, кад се њих двоје сретну, одмах се осјећају као код куће. Њих двоје могу изградити невјероватно дубоку међусобну везу која нема премца. А страст једно према другом, или у односу на циљ, дефинитивно није занемарена у овој комбинацији.

Вага и стријелац

Ово двоје воле бити активни. Врло су друштвени, пуно путују и воле испробавати нове ствари. Ове страсти осигуравају да ваги и стријелцу никад није досадно и да је сваки дан авантура. У 2024. можеш очекивати годину пуну незаборавних тренутака за двоје.

Ован и ован

Овдје је моћна енергија у 2024. години: Ован и ован могу имати врло складан однос у надолазећој години ако воде рачуна једно о другоме и не срљају. Али, овај дивљи ватрени знак у коначници више воли све друго него досаду, поготово када је у питању љубав!

Ове комбинације знакова никако се неће слагати у 2024.

Рак и ован нису пар из снова, јер ован је једноставно превише темпераментан за осјетљиви водени знак. Јарац и стријелац такође нису спој, као што комбинација бика и водолије није баш складна. Сљедеће године требали би избјегавати дубљу везу.

Ови знакови ће се на неко вријеме раздвојити од партнера 2024.

Стријелци су уморни од дуготрајних веза, траже нешто ново и узбудљиво и већ су у потрази. Врло је могуће да ће овај хороскопски знак коначно подвући црту 2024. године. 

Дјевице би такође могле прекинути везу 2024. године. Теже особном расту у новој години, а ако ће им веза сметати у томе, велика је вјеројатноћа да ће и они прекинути.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана