Секси хороскоп: Дjевице не праштају лош секс, а Вага као да је створена за оргазам

Агенције
Секси хороскоп: Дjевице не праштају лош секс, а Вага као да је створена за оргазам

Сви знаци зодијака имају своје специфичности када се ради о оргазму.

Ован

 


Код жена Овнова све мора да буде брзо. Мали застој у тренутном заносу и она ће изгубити интересовање. Ако јој је партнер активан и ако не одуговлачи, може веома брзо да доживи оргазам. Ипак, Овновима се пропоручује да на секс гледају као на игру за двоје, а не као на трку. Секс треба доживjети као нешто лијепо. Оргазам је за жене овог знака веома битан. Лош секс ће је удаљити од партнера.

Бик

Припаднице овог знака лако се узбуде, али то не показују. Мисле: нека он сам то види. Партнера морају да доживе као нешто посебно, не иду на прву лопту и нису склоне авантурама. И ту је проблем. Потребно им је дуго уходавање, истраживање, а за то је потребна и дуга веза. Када се остваре у озбиљној вези и оргазам је ту. Ако су сигурне у себе и ако их ни на шта не терате, па још уз то ако је партнер у кондицији, оне ће свакако доживјети сексуални врхунац. Оргазам жена рођених у знаку Бика пропраћен је увијањем тијела и тихим уздасима. Након секса су срећне и осмијехом показују захвалност. Ако не доживе оргазам партнеру опраштају.

Близанци

Како да постигнете оргазам када се током секса смијете, скакућете, причате вицеве и шалите се? То ипак не значи да не уживате у сексу – напротив. Да би жене из овог знака доживјеле оргазам, потребно је много рада, напора, треба наћи праву позу, умирити их и скренути им мисли са свега другог. Ове жене немају много оргазама, али то њима и није много важно. Важно им је да им је лијепо, да им је партнер маштовит и да им је удобно. Када доживе оргазам умију и да пусте сузу несвијесно и веома су тихе. Ако секс није био добар, неће замјерити свом партнеру.

Рак

Када секс не би доживљавале као дужност, припаднице овог знака лако би доживјеле оргазам. Оне се превише посвећују партнеру да би се усредсредиле на себе. Њихова тјелесна грађа је скоро идеална за оргазам, груди су им осјетљиве, а и све остало, па би сам додир могао много тога да уради. Ипак, оне не могу да се упусте у секс тек тако, а током њега не могу да се опусте. Потпуно се прилагођавају партнеру и раде све што мисле да он воли. Међу овим женама је највише оних које глуме оргазам.

Лав

Оргазам Лавице је пун страсти, зноја, уздисаја, па је секс са Лавицама најбоље имати у добро затвореној просторији или далеко од људи. Лавице се сасвим препуштају сексуалном ужитку, веома су самоувјерене, знају шта желе и шта партнер треба да им ради. А исто тако знају и шта жели њихов партнер. Ако не доживе оргазам, нису незадовољне, неће приговарати партнеру, али ће се можда шалити са њим и тако отјерати претерано осјетљиве мушкарце.

Дјевица

Дјевице се праве да су невинашца и да их секс не занима, а узбуђују се на сваку безобразну ријеч. Партнер који није вичан "прљавој причи" неће их задовољити и довести до оргазма. Дјевици за оргазам треба снажан, помало груб партнер уз ког ће бити потпуно потчињена. Њима треба доста предигре, али када се загрију, не могу се зауставити. Када се узбуде, умију да наведу партнера да им ради баш оно што ће их довести до оргазма. Њихов оргазам је интензиван, приликом њега се јако зноје и забацују главу, али не испуштају звуке. Партнеру тешко опраштају лош секс, иако о томе не разговарају, али процјењују ситуацију. У простору који није савршено чист, неће се упустити у секс.

Вага

Ове жене као да су створене за огразам – доживљавају га лако уз сређеног и нежног мушкарца. Умију потпуно да се препусте сексу и не смета им ни мјесто ни вријеме. Најважније им је да је свјеже и пуно мириса, боље се осјећају и више се труде на отвореном, него у затвореном. Желе да буду задовољене, али желе да им и партнер буде задовољан. Њихови оргазми су јаки, превијају се и стежу партнера, испуштају уздахе, потпуно се предају осјећањима и скоро никад не глуме. Начин на који оне доживљавају оргазам стимулише и партнера, па често долази и до заједничких, истовремених оргазама. Партнеру опраштају грешке, али се осјећају кривима ако партнер није задовољан.

Шкорпија

Жена Шкорпија не пушта партнера док не доживи оргазам. За њу не постоје препреке и не мисли на то да ли партнер може да издржи њен темпо. Она може да доживи и по неколико оргазама за редом. Потребан јој је веома издржљив партнер. Веома лако се узбуди и лако се упушта у секс, а у сексу јој је оргазам увијек најважнији. Ако нема оргазма, секс сматра промашеним. Пошто нема длаке на језику, партнеру ће јасно рећи када није задовољна. Ко ју је једном задовољио, можда ће бити њен партнер, а ко није, може да је заборави. Она не прашта.

Стрелац

Код жене Стрелца, секс је комбинација игре, егзибиционизам и глуме. Она воли да показује своје голо тијело, па јој је свака воајерска и егзибиционистичка ситуација помало занимљива. Може врло брзо да се узбуди, а партнер мора да прати знаке које му шаље да би је довео до оргазма. Лако се препушта у сексу. Партнеру шаље ситне сигнале и оставља му да се даље сналази сам. Када се нађе у пози која јој много прија, не мијења је док не доживи оргазам. Њен оргазам може бити и тих и веома бучан. Ако је партнер не задовољи, неће му много замјерати, него ће се надати да ће слиједећег пута бити боље. Ако не буде боље, почеће озбиљно да размишља о промјени.

Јарац

Ове жене тешко доживљавају оргазам. Њихов партнер мора да буде веома упоран, а само у једној пози, и то под одређеним условима, могу доживјети оргазам. То је поза у којој она лежи на стомаку, а он стомаком на њеним леђима. Жене рођене у овом знаку лако се узбуде, брзо пожеле секс и сексу се препуштају лако, али им за оргазам треба пуно. Али, пошто су рационалне, оне веома рано схвате тај свој проблем, па не замјерају партнеру. Ако и пате због тога, то ником не говоре. Ипак, упоран партнер и ову жену може довести до оргазма. Ако доживи оргазам, онда је то нешто што не може да сакрије: увија се, савија глави, мрда куковима, а на партнера скоро и да заборавља. Али не очекујте да ће се то слиједећег пута поновити.

Водолија

Код жена рођених у овом знаку све је могуће. Она се може лако узбудити, а опет, у потпуно истој ситуацији, може да остане хладна. Може се много узбудити на додир, јер има јако осјетљиву кожу, а са друге стране, може јој бити досадна и најзанимљивија предигра. Њен партнер никад не зна о чему она размишља. Ипак, са партнером који је спреман дуго да је милује, може да дође до врхунца. Када доживи оргазам, брзо се опоравља, одмах се облачи и лако се враћа на уобичајен разговор. Зато понекад оставља утисак као да јој сав тај силни труд њеног партнера није важан. Али то није тачно – сам оргазам код ње прилично је јак доказ да је партнер онај прави.

Рибе

Рибе су веома осјетљиве и осјећајне. Њима је најважнија љубав, па ако осјете да их партнер воли, то је понекад довољно за доживљавање врхунца. Потпуно се препуштају сексу, заборављају на све и уживају. Ноћ и рано јутро највише им одговарају за секс. Лијепо им је и поред мора, уопште у природи. А ако имају повјерења у партнера, свака ситуација им одговара. Повјерење им је веома важно, желе да их партнер води и воле грубљи секс са мало ријечи и много љубљења. Воле везивање, глумљење силовања и слично. Оргазам им је пун увијања и грчења мишића, забацују главу, трзају се, стежу партнера, али не испуштају превише звукова. Неописиво су срећне након оргазма и могле би сатима да се мазе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана