Секси астро водич: Жене Ракови воле да глуме, Рибе прихватају све

malihoroskop.com
Секси астро водич: Жене Ракови воле да глуме, Рибе прихватају све

Можда мислите да је довољно познајете, али када први пут заврше у кревету са мушкарцем, жене често тек онда покажу какве су заправо. Можда је иначе опуштена, али у кревету је стегнута или је, пак, иначе стидљива, а у кревету је прави авантуриста. Хороскоп ће вам то лако открити.

Ован

Када то ‘оће, она ће те директно провоцирати, а ти је гледај равно у очи, па је, када попусти, на најгрубљи начин зграби и баци на кревет или под, али у кревету немој више бити груб. Тада се концентриши, јер је нестрпљива да што прије заврши с тиме. Секс мора бити пун ватре, експлозије и страсти, али немој претеривати, не воли егзибиционисте и експерименте. И док се ти пренемажеш у кревету, она је већ устала и обукла се – код ње нема репета. Она има "најкраћи фитиљ" и најбрже се облачи.

Бик

Ееее, њој мораш прићи на сасвим другачији начин – њежно, мазно и стрпљиво, са заносним погледом, стрпљење ћеш наплатити послије. Мораш да је припремиш јер код ње нема ништа на брзака – ред се мора знати јер воли предигру и завођење. Али немој да се чудиш ако све то ипак не заврши сексом – проблем је у теби јер бркаш неке појмове. А да би све сигурно завршило сексом, мораш да одабереш вече и вечеру, и наравно – најинтимнију атмосферу с угодном музиком, и најбоље да те вечери будете сами. Послије секса остаће још дуго с тобом у кревету, и буди спреман на наставак доказивања – па и рјечима ако треба.

Близанци

А са њом можеш да водиш љубав телефоном, у ауту, па чак и док причаш. Она је толико знатижељна, да ако ту закажеш, стварно ниси ни за шта. Код ње не пали "перје", за њу мораш имати причу. Али запамти: биће с тобом док си јој занимљив. Ако сад мислиш да ћеш лако с њом, вараш се – мораш је прво психички завести, и наравно, узбудити је, пробудити знатижељу. Мораш и да је надмудриш. Еј, а када јој се очи засјаје, мораш да је гледаш право у очи и да јој кажеш шта ћеш да јој радиш. Е, ту смо. Она је знатижељна да види како ћеш то извести, али немој се изненадити ако видиш да сама себе надражује. То је њена предигра, а тада приступи без икаквог плана, на брз секс с ногу – то је најбоље. И не покушавај да поновиш. Шта си урадио, урадио си. Здраво! Једино ако си оставио врло добар утисак.

Рак

Рачице су кул, воле мало да глуматају и да се праве да су невеште и јадне, али траже чврсте доказе љубави. Ту се јавља проблем јер ти ниси дошао због љубави, већ због секса, а то ти је разлика, суштинска разлика. Не можеш је узбудити ако не осјети да је дио тебе и мораш да будеш јако пажљив и осјећајан, а поготово мораш да пазиш шта причаш јер је јако осјетљива. Мораш да пазиш да не посумња да си с њом само због секса - ти си њен и тачка. Након што задобијеш њено повјерење, након неколико дана и покушаја, почиње да се загријава. Него шта, код ње нема ништа на брзака. Секс не сме бити на јавном месту, мора постојати интимна атмосфера и сигурност. Знаш, она воли мирисе, и највише – у кади…

Лав

Лавица ће те највише намучити. Направићеш будалу од себе, а на крају ћеш бити разочаран. Код њих стоји правило да си ти ту због ње, а не она због тебе, иако је у бити она дошла, али зачас окрене ситуацију у своју корист и на своју страну. А када одлучи да ти се да, она ће узети тебе, па ћеш једва чекати да све заврши. А све мора почети ласкањем, као, она је најбоља риба и ниси у животу видио такву жену. Она ће те, пуна себе, погледати, али пази, од главе до пете, јер највише воли да зна колико имаш пара, какав ти је статус, а тек потом можеш да приђеш с комплиментима. Воли она и причу, али само о себи и то ону у најљепшем свијетлу. О сексу да ни не говоримо, јер ћеш се увјерити и сам – толико буке низашта.

Дјевица

Ајој! За Дјевицу ти треба пуно стрпљења јер се тешко опушта – то код ње није развијено. Сва је укочена, мораш да је научиш како да се опусти. Али мораш да пазиш, немој јој допустити да почне да поспрема кућу, јер ће се вратити слиједеће године, а твоји снови ће постати – пусти! Код ње до "тога" долази када сазри. А с друге стране, немој да ти падне на памет да је неокупан додирнеш. И пази да не започнеш неку причу – питаћеш се зашто си дошао. Али, само да знаш, можеш очекивати хистеричне испаде, одгуравања, одбацивања и мајсторски разлог да те избјегне. И углавном када то ради, она то ради из осјећаја дужности. Е сад, не петљај превише ако не мислиш нешто озбиљно – није фер. Ако ти се даје, чини то из неког разлога, па то не злоупотребљавај.

Вага

А мала гњаваторка Вагица воли удварање, финоћу, мирисе и лијепо рубље. Ако је то неко с ким треба остати дуже временско раздобље, то ћеш морати да радиш сваки пут – ако ти је стало до ње. Секс ће одрадити сасвим добро, али никако не смијеш бити груб ни љигав. Неће тражити неку дубљу везу јер она воли себе, она је заљубљена у себе и воли изазивати, кокетирати, али није нападна – огледало је изгледа измислила нека слична њој. Да, лијепа је.

Шкорпија

Када су еротика и секс у питању, овдје си "пукао". Ако ниси спреман да даш све од себе, па и душу, бјежи од Шкорпије. То ти је онај тип с којим ћеш се посвађати, можда и потући, плакати, а потом лећи у кревет и у њему умрети од пробуђених страсти. У кревету, пак, иницијативу препусти њој. Узбуђују је драматичне ситуације, а уколико си мекушац, немаш шансе. Немаш ти њој шта да причаш јер, уколико те жели, она те је већ и узела. А у неким најповољнијим околностима, пази да не скончаш у њеном страственом загрљају.

Стрелац

Воли анимални, дивљи секс, ризик и немогуће ситуације. Знаш, неко је то добро рекао, она је онај тип жене коју пећински човјек вуче за косу и одвлачи у пећину. Код ње пролази све оно што је код других жена незамисливо. Њен репертоар је већи од твог. С њом можеш отворено да причаш о сексу, и ако хоће, рећи ће: "Хајде!" Ма, пристаће и у парку, на јавном мјесту, у аутобусу, лифту. Код куће то можеш учинити док кува или кад се нагне да нешто дохвати или гледа кроз прозор – отпозади.

Јарац

Она је блокирана, и гледај како да је ожениш – ако си озбиљан. Ако се отвори, даће ти душу, и то за цео живот. Твоје је да је охрабриш, потрудиш се и докажеш као никоме. А за узврат ћеш имати некога на кога увијек можеш да се ослониш у животу. Она ће ти бити стуб породице.

Водолија

Воли необичне начине прилажења – што је необичније имаш више шансе за пролазак. Пази, код ње нема зезања, она ће те прихватити и без неког разлога, али и у инат мужу. Код ње нема дубине емоција, све је на интелектуалној бази, па јој мораш рећи тачно шта и како хоћеш. Поготову ово посљедње јер воли необичне позе.

Рибе

Шта год рекао Рибици, она ће те прихватити. Најбоље ће те разумјети, па чак и без потребе за објашњавањем или извињавањем. Али зато немој да грешиш душу и да је вређаш. То је особа која не сме да се вређа, а камоли малтретира. Воли предигру, лијепу атмосферу, а потребно је и мало маште – па некада мораш бити и фин, а то је управо сада!
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана