Секс и астрологија: Каква је хемија међу вама?

Лепота и здравље
Секс и астрологија: Каква је хемија међу вама?

Сви припадници Зодијака у одређеном животном добу достижу зенит сексуалне зрелости и тада су најбољи љубавници. Откријте каква вас перспектива у сексу очекује са особом за коју сте заинтересовани.

 

Ован

Припадници овог знака зраче невјероватном сексуалношћу, импулсивни су и пуни енергије. Допадају им се „варијанте за једну ноћ" или дивљи секс на брзака у неком скривеном углу, чак и тамо гдје постоји опасност да ће бити откривени. Што су напетији и оптерећенији проблемима, страственији су у кревету. Овнови не знају за предигру, умију да буду веома груби када су у љубавном заносу. Ако нисте спремни за такав однос, клоните их се док у млађим годинама, јер су тада у пиној снази. У зрелим годинама постају уморни, сексуални нагон им је слабији, али тада су више концентрисани на физичку него емотивну страну односа.

Бик

Ово је најсензибилнији знак у Зодијаку, пун еротских жеља и увијек спреман за секс. Бикови су веома стидљиви, али остављају утисак смирених особа, сигурних у себе. Због повучености, у младим годинама углавном су усмјерени на проучавање тијела партнера и његове реакције, а тек послије тридесете долази до изражаја њихов урођени сексуални потенцијал и почињу на прави начин да уживају у вођењу љубави. Освојиће вас пријатељским приступом, заводничким погледом и њежно ће вас одвући у кревет. Имају невјероватну моћ запажања, изоштрена су им ћула мириса, укуса и додира, али упркос суптилном приступу – првенствено мисле на себе.

Близанци

Не држи их мјесто, стално лутају и тешко остварују стабилну везу. Став према сексу код Близанаца се мијења тек у средњим годинама, када постају зрели и врло посвећени љубавници. Веома су маштовити, осјетљиви и увијек им је стало да до детаља открију у чему ужива њихов партнер, али ће му обавезно ставити до знања и шта они воле. Близанци су у сталном страху да ће бити одбијени, па изокола предлажу експериментисање у сексу, а у случају да партнер не пристане на то, покушаће да га убиједе да је ријеч о неспоразуму. Вјечити су адолесценти, па ће се и у четрдесетој понашати као да су у првој младости. Врцавог су ума и партнеру стално приређују изненађења.

Рак

Романтични, маштовити и страствени, Ракови се без остатка предају вољеној особи. Послије еротске игре остају припијени уз партнера, јер им је веома битно да послије љубавног чина осјете блискост и сигурност, што им често више значи од самог секса. Припадницима овог знака потребно је много времена да изађу из своје љуштуре и крену у освајање особе која им се допада, а то чине тек када су сасвим сигурни у успјех. Потребан им је сталан партнер којем ће пружити потпуно задовољство и еротско уживање. Ракови нешто касније сексуално сазревају, али кад једном осјете чари секса, постају прави зависници и тешко подносе сексуалну апстиненцију.

Лав

Достојанствени су, пуни самопоуздања, имају краљевске манире, а циљ им је да потпуно потчине партнера. Галантни су и дају све од себе, али исто то очекују и од партнера. Припадници овог знака од вољене особе очекују да се диви њиховом сексуалном умијећу: уколико похвале изостану, постају увређени и хладни. Заводљиви су и елегантни, воле да привлаче пажњу својом појавом и годи им кад особа поред њих изгледа атрактивно. Спремни су на разне лудости, без обзира на то колико имају година – уколико ће им егзибиција донијети врели плес под покривачем. Читавог живота једнако су посвећени сексу и угађању партнеру.

Дјевица

Нико као опрезне и промишљене Дјевице не умије да сакрије емоције и страст, али када их коначно покаже, долази до праве вулканске ерупције. Воле секс и уживају у њему, понекад изненаде партнера, који се до тада могао заклети у њихову смерност. Дјевице не воле грубост, нестрпљивост и површност. Увијек су раде да угоде партнеру, без обзира на то да ли је спреман да прихвати њихове знаке пажње. Кад воле, постају најпосвећеније на свијету. За припаднике овог знака не постоје правила – у сексу су добри увијек или никад, све зависи од тога да ли су пронашли партнера који им у свему одговара.

Вага

Префињени припадници овог знака секс повезују искључиво са емоцијама и у интимним моментима предају се партнеру свим својим бићем. Својим суптилним, маштовитим приступом чине чуда, немојте се изненадити ако вас узбуде до крајњих граница шапћући вам на уво мале "безобразлуке". Не воле усиљене и стереотипне везе, жуде за слободном љубављу, али немају ништа против да и партнер размишља на такав начин. Ваге с годинама постању помало лијене, па их је већ након тридесет пете теже "одвући" у постељу. Искористите у том случају афродизијак који увијек пали – упутите им комплимент јер су веома слабе на ласкање.

Шкорпија

Изазовни, сексепилни, али нипошто нападни, припадници овог знака воле отворено да причају о сексу, да описују шта их узбуђује, а шта одбија. Тијело одржавају у врхунској кондицији, веома им је важан изглед, а стало им је до тога да и њихов партнер буде привлачан. Веома су посесивни и партнеру ће без устручавања ставити до знања да очекују потпуну лојалност. Имају ватру у срцу и страст у крви, магнетски су привлачни, њихов мото је – сад или никад. Воле да експериментишу, за њих нема табуа. Рано упознају чари секса, активни су у кревету чак и у позним годинама, вођење љубави за њих је – сам живот.

Стријелац

Неодољивим шармом, урођеним опртимизмом и искреношу, Стријелци освајају све око себе. Радо се препуштају чарима ероса, фантастични су љубавници, ватрени, веома маштовити и склони експериментима у кревету, које, међутим, никада неће сами предложити. Велики су идеалисти и у вјечитој су потрази за савршеном везом због чега често мијењају партнере, увјерени да је сваки слиједећи – онај прави. До тридесете године за припаднике овог знака све представља изазов, па се на њихову вјерност не може рачунати. Прељубу сматрају "малим бјекством од свакодневице", али у старијем добу постају много приврженији партнеру.

Јарац

Не воле да откривају осјећања и строго контролишу своје понашање. Међутим, иза те круте спољашности крију се ватрени темперамент и велика издржљивост. Још у младости долази до изражаја њихова зависност од секса, која се са годинама понекад губи на рачун амбиција, посла, брака и других обавеза. Ипак, секс је, уз успјех, за већину Јарчева најважнија ствар у животу. Не смијете никада критиковати начин на који воде љубав јер то никада не опраштају. Недостатак маште надокнађују посвећеношћу партнеру, мада умију да буду и себични. Ни у познијим годинама не губе интересовање за секс.

Водолија

Слободоумне, неухватљиве и ексцентричне Водолије изненађују околину својим понашањем и ставовима, а у кревету су такође непредвидиве и склоне егзибицијама. Припадници овог знака веома су духовни, али и те како воде рачуна о тјелесним потребама. За њих је све узбудљиво и несвакидашње, у сексу им је најбитнија предигра, мада се спремно упуштају у све врсте секси-игрица. Максимално уживају док воде љубав, али понекад у томе претерају, па потпуно занемаре партнера. За њих, када је секс у питању, не постоје добри и лоши периоди у животу, једнако су успјешни љубавници у млађем, као и у зрелом добу.

Рибе

Живе за љубав и умију да цијене оно што им пружа вољена особа. Врло рано постају зависници од чулних ужитака. Када воле, припадници овог знака пружају партнеру потпуно задовољство, а при том и сами бескрајно уживају у љубави. Када је секс у питању, за Рибе је то неодвојиви дио емотивне везе и зато се предају без остатка. Веома су вјешти љубавници и непогрешиво откривају шта највише узбуђује вољену особу, а спремне су на све могуће експерименте како би удовољиле обожаваном бићу. То чине у младости, али и поодмаклом добу, али поведите рачуна – Рибе су веома емотивне и не смијете да их повредите јер се у том случају окрећу другом партнеру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана