Секс-фетиши по знаковима: Рак воли предигру, а Вага играње...

Глас Српске
Секс-фетиши по знаковима: Рак воли предигру, а Вага играње...

Свако приступа сексу на другачији начин, има фантазије, ерогене зоне и тајне.

Док један знак највише ужива у пози 69 и сексу у троје, неки обожавају да се мазе. Откријте шта ваше партнере највише узбуђује.

Ован

Његов позив на секс је недвосмислен и директан. Не воли дуге предигре, превише је импулсиван.

Кревет није његово омиљено мјесто за секс. Узбудљивије му је "на брзака", у јавности и на отвореном, хаустору или у колима.

Врло је страствен. Он је идеалан партнер за брзи секс, а на дуго вођење љубави с њим заборавите. Излудећете га ако га током секса гледате директно у очи.

Савјет: Шаљите му секси поруке, пожелите да водите љубав на неуобичајеном мјесту. Свако изненађење које у себи садржи елемент акције од вас ће учинити богињу.

Бик

Воли секс, али и сигурност. Његове тајне маштарије су углавном везане за особу са којом је у вези. Секс повезује са храном и обрнуто, па ће му температура скочити док просматра партнерку нагнуту над кухињском радном површином.

И баш ту, уз мирис хране, жели тај, за њега свети чин. Бик је стрпљив, издржљив и темељан љубавник. Воли полако, уиграно и ритмичко кретање тијела. Посебно ће се узбудити док му љубите врат, а ваше руке клизе према његовим препонама. Од свих поза највише воли мисионарски положај.

Савјет: У кревет са собом и секси рубљем на себи понесите јагоде са шлагом и двије чаше шампањца.

Близанци

Мозак је његов највећи сексуални орган - морате да га узбудите ријечима, слањем секси и провокативних порука. Припадник овог знака оствариће своју највећу фантазију кад му се укаже прилика да води љубав утроје. Током секса воли да прича, а од сексуалних техника добро изучите тантру. Секс у дугој вези за њега и није неки специјалитет, па често има љубавницу. Од свих поза најдража му је она с леђа.

Савјет: Облачите се провокативно, а понашајте још провокативније. Ако сте у друштву, слободно флертујте с другима, љубомора ће у његовом случају распалити либидо.

Рак

Најкреативнији су у сексу кад воле и знају да су вољени.

Воли дугу предигру са много завођења, додиривања "правих" мјеста и љубљења. Рак није страствен, али увијек зан пут до оргазма. Није избирљив што се поза тиче, ужива у свим, а контролу губи кад осјети тренутак потпуног стапања два тијела и кад истовремено са партнером доживи оргазам.

Савјет: Будите брижни. За вријеме секса не причајте, само му повремено дајте до знања да уживате у његовим додирима.

Лав

Ако сте довољно храбри да направите снимак секса, Лав ће бити одушевљен. Особа овога знака заиста ужива у егзибиционизму, па ако сте жена, не идите у кревет без штикли, а ако вам се свиђа жена Лав, побрините се да имате мишићаво и витко тијело. До оргазма најбрже ћете доћи ако вас потпуно подчини у пози у којој је он главни лик вашег порно филма.

Савјет: Лаву је највише секси самоувјереност и сигурност у себе. Дакле, најбољи савјет је да будете што више своји и да се не стидите својих мана.

Дјевица

Узбудит ће га мирис свјеже опране коже, косе и миришљава постељина.

Дјевица не одустаје од контроле ни у кревету. Мало машта, али има прљаву машту и много страсти. Воли везивање руку, покривање очију, анални секс.

Савјет: Кад испуните све услове лагано је уводите у секс без контроле у ком влада потпуна опуштеност и препуштеност. Учините нешто што никада још нико није и будите први и једини за њу.

Вага

За Вагу нема већег узбуђења него када зна да је вољена и само ваша, једина. Она воли игрице и уживати у напетости која буја између ње и супротне стране. Заборавите на идеју да је импресионирате својим љубавничким умијећем тако што је бацате по кревету. Чините све њежно, суптилно, са малом дозом драматике.

Дубоко ће уздахнути када се спустите испод њеног струка.

Савкет: Онај оскећај када зна да сте ви само њени, а она само ваша је за њу најјачи афродизијак. Тада ће бити пуна жеље и иницијативе кад је секс у питању.

Шкорпија

За њега нема ништа слађе од секса којем претходи добра свађа. Можда вам то неће никад признати наглас, али све ће вам бити јасно након првог жешћег вербалног обрачуна. Овај феникс Зодијака, као да воли кризне ситуације. То га на неки чудан, перверзан начин узбуђује. Још ако је његов партнер или партнерка особа која зна да се постави и бори за себе све то у његовом случају мирише на страстан секс.

Највише ужива у пози 69, чипкастом вешу.

Савкет: Вежите му руке, прекријте очи и одведите га у просторе неслућених висина.

Стрелац

Вођење љубави на увокек другачији начин, понекад и са особама које први пут види у животу, за њега је жеља која се не може никад до краја утајити. Њему често свашта пада на памет, барем кад је секс у питању. Посебно га узбуђује секс на јавном мкесту, воли и утроје.

У кревету ће радо експериментисати, играти улоге, испробавати нове позе, а његова отвореност према новом и неистраженом, не само да не познаје границе, већ и оснажује његов либидо.

Савет: Предложите му путовање удвоје. Кад изађете на пут, ненајављено га и без много објашњавања додирујте на стратешким мкестима.

Јарац

Секс није високо на списку његових приоритета. Неће одбити приједлог да један дан побегнете са послија, обоје јавите да сте болесни и останете цио дан у кревету и водите љубав до изнемоглости. Очараће га и лагано раскопчана бијела кошуља и сако. Јако добро контролише своје страсти и у сексу воли класику.

Да би се узбудио, осигурајте му миран, дискретан кутак.

Савјет: Направите детаљан план и ненајављено дођите на његов посао, припремљени за секс. Закључајте врата и док га гледате у очи баците све папире са његовог стола и понудите му се.

Водолија

С њим се до кревете не иде се уобичајеним путем. Свака Водолија има неку своју тајну коју треба да откријете да бисте се нашли у његовом кревету. Код неких је то дуги ноћни разговор, лако га можете запалити својим мозгом, али и сигурношћу у себе. Неке припаднике овога знака узбудиће изјава о томе како волите слободне и необавезне везе.

Савјет: Са њим не можете да погрешите ако сте оно ви јесте, без обзира колико мана, а колико врлина имате. Њему је секси људска искреност.

Рибе

Понекад је склона више да машта, него да ужива у ономе што се управо догађа, па лако пропусти или само летимично доживи страствене игрице удвоје.

Јако воли све што је тајно и забрањено, па ће током секса често замишљати да је са неким другим.

Воли да води љубав под свијећама, уз лагану музику. Завучете ли јој се у кревет у секси вешу и кренете да јој шапућете полудеће од ужитка. Често имају фетиш са стопалима.

Савјет: Њену присутност добићете изјавама и доказима љубави. Донесите јој неки поклон, покажите колико вам је стало, а тек потом лагано крените пут спаваће собе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана