Седмични хороскоп

Г.С.
Седмични хороскоп

Ован 21.3 - 20.4

Ситуација захтијева конкретне потезе, а ви сте неодлучни. Свјесни да посљедице могу бити далекосежне, не упуштате се лако у игру, већ оклијевате. Не желите да се поистовећујете са масом. Нека вас не зачуди ситуација у којој почињете да причате сами са собом. Партнер, па уз то Вага, никако да са вама успостави исправан контакт. Стрпите се.

Бик 21.4 - 20.5

Због сваке ситнице можете да заплачете. Преосјетљиви сте, склони да реагујете на прву лопту. Не дозволите да се други играју вашим стрпљењем. Јарац вас може повриједити и учинити несрећним само под условом да му то допустите. Пошто сте уз сваком погледу јачи од њега, из сукоба ћете изаћи као побједник. Наоружајте се стрпљењем.

Близанци 21.5 - 20.6               

Правите планове о томе да некуда отпутујете или да се у нечему усавршавате. Пошто је у игри иностранство, обрадоваће вас из далека. Од једног састанка пуно очекујете. Стријелац чини ствари које вас излуђују. Пошто се ради о партнеру који је премазан свим бојама, а ви сте крајње наивни, размислите о томе како да се са њим изборите? Неће бити лако.

Рак 21.6 - 20.7               

Слободне тренутке проводите бавећи се хобијем. У очекивању радосних вијести и весеља, чините све да што љепше изгледате. Обнављате гардеробу. Понудиће вам се привлачан посао. У дивним сте односима са супротним полом, посебно са Вагама и Биковима. Још ако су ваша дјечица рођена у тим знацима... О некоме маштате.

Лав 21.7 - 21.8  

Тешко вам је да се организујете, а још теже да утичете на нека збивања. Не очајавајте! Посматрајте увијек љепшу страну ствари и укључите разум у оно што радите. Иако на емотивном плану Лавовима не цвјетају руже, јер Овнови и Шкорпије чине све да их избаце из колосјека, будите паметнији и опредијелите се за примирје.

Дјевица 22.8 - 22.9

У добром сте расположењу. Неке неизвјесности су разјашњене, па можете да одахнете. Снагом и залагањем постижете чуда. Изузетно успјешан пословни период. Анализирате и рашчлањујете партнерова осјећања. Тешко у вези можете да се опустите, што утиче на константну напетост. Бик и Вага само покушавају да вас освоје.

Вага 23.9 - 22.10           

Ушли сте у бољи период, праћен новим почецима и појачаним оптимизмом. Постижете склад са самим собом. Шансе да доживите пораз сведене су на минимум. Нова љубав са Водолијом. Не претјерујте са изливима њежности, већ крените у прорачунато освајање противника - до посљедњег динара. Пожељно је бити истрајан.

Шкорпија 23.10 - 22.11           

Потребно је да се осамите и размислите прије него што повучете потез. Можда вам шетња у природи може помоћи да нађете адекватно рјешење? Нећете бити задовољни неким партнеровим поступцима, па ћете настојати да се на извјесно вријеме дистанцирате. Исправно! Дружите са особом коју напросто обожавате - самим собом.

Стријелац 23.11 - 20.12          

Планирате путовање и разрађујете план. Само уколико будете пристали на компромисе, можете очекивати успјешан исход. Пословни потези односе се на акцију и подршку утицајне особе. Очекују вас сјајни тренуци са вољеном особом. Чинићете ствари које вам пријају. Напокон успијевате да се са Рибом или Дјевицом винете до неба.

Јарац 21.12 - 19.1          

Бићете у ситуацији да јавно наступате и излазите на значајна мјеста. Оптимизам, позитивна енергија и радост утичу на повољан исход догађаја. Пословни период је повољан. Са Лавом или Стријелцем постижете јединство. Нисте ни свјесни колико вам партнер одговара. Пошто се ради о озбиљнијој вези, планирате путовање.

Водолија 20.1 - 18.2               

Умјесто што сте огорчени на друге, окрените се себи. Пожељно је изборити се са сопственим слабостима, којих, признаћете, и ви имате. Нисте задовољни оним чиме се тренутно бавите. Јарац, Лав или Стријелац - не бирате. Чак и Вага долази у обзир. Очекују вас луди и незаборавни тренуци, под условом да превазиђете неке сопствене мане.

Рибе 19.2 - 20.3

Изузетно повољан период, под условом да не пропустите прилику. Судбина вам је наклоњена, а инспирација појачана. Шансе за унапређење и изненадни успјех. Близанац ће сљедећи период учинити лијепим. Уколико се ништа конкретно не деси, бар ћете маштати и планирати немогуће ствари. Рак очекује тајни сигнал.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана