Седмични хороскоп за период од 09. до 15. октобра: Бикови се неће осjећати усамљено, Дjевице праве одличне пословне потезе

Г.С.
Седмични хороскоп за период од 09. до 15. октобра: Бикови се неће осjећати усамљено, Дjевице праве одличне пословне потезе

Којим знацима Зодијака наредне седмице стиже подршка планета да остваре све што желе?

Чега би требало да се чувате, а шта ће вас пријатно изненадити?

ОВАН

Храна

Још је једна енергетски захтjевна седмица у којој ће бити потребно да допуните батерије квалитетним оброцима. Месо, али не и месне прерађевине, јаја, поврће, нарочито спанаћ и цвекла.

Љубав

Млад Мјесец и помрачење Сунца у знаку Ваге (вашем партнерском пољу), указује на период крајева и почетака. Е сад, као што може да укаже на крај односа и почетак „опоравка" од истог, такође указује и на крај досадашњег функционисања и прелазак односа на неки други ниво. Све зависи од тренутног стања у вашој вези – у сваком случају, процес промјене је покренут и биће заокружен у наредних шест мјесеци. Слободни Овнови – особа из ваше недавне емотивне прошлости може покушати да обнови контакт и однос са вама. Такође, пословни сегмент је врло актуелан за нова (али и стара) љубавна дешавања.

Посао

Изазовних ситуација на послу ће бити, могуће је да неки посао или договор неће испунити ваша очекивања или да ћете доћи у озбиљније размимоилажење са неким од сарадника. Код појединих ће постојати незадовољство финансијским сегментом у смислу да оно шта радите није довољно вредновано. Могуће је да ће неки Овнови почети да полако припремају одступницу, јер желе да отворе нови пословни смјер. Компликована и захтијевна пословна свакодневица и наглашеније тешкоће у сарадњама.

Здравље

Прехладе, вирозе. Осјетљивост стомака.

БИК

Храна

Комбинација меса и поврћа је идеална за овај период, мада ни са пастама не бисте погрешили. Што се меса тиче, избор је на вама, а од поврћа највише ће вам одговарати парадајз, паприка, купус.

Љубав

Венера прелази у знак чија вам енергија одговара - у Дјевицу, а Марс улази у поље партнерстава и знак Шкорпије. Смјена енергије у партнерствима је у најави. И док ће неким везама ово изузетно пријати јер ћете имати осјећај да сте коначно кренули напред, биће и оних веза у којима ће, поготово са партнерове стране бити појачана нервоза, искључивост, љубомора. Слободни Бикови - прилично чудна недјеља у којој се очас посла могу покренути нове љубави, али исто тако се може активирати и неко из ваше прошлости. Уколико се тренутно осјећате усамљено и љубавно празно, ускоро ће се ситуација променјити на боље.

Посао

Атмосфера на послу није сјајна ових дана. Накупља се тензија већ неко вријеме уназад, и обзиром да се млад Мјесец и помрачење Сунца дешавају у вашем пословном сектору – итекако је могуће да неке напетости ескалирају. Бикови су генерално у периоду када ће бити све више спремни на промјену код неких ће то ићи брзо, код других, биће потребно пар мјесеци. Ви ћете бити у другачијој енергији него до сада и умијећете да повучете праве потезе, било да су они везани за редовне обавезе, било да утирете пут нечему новом.

Здравље

Ситније здравствене тегобе.

БЛИЗАНЦИ

Храна

Ваша енергија је добра, апетит је солидан и нема неких посебних препорука за вас. Можда бисте се још боље осјећали ако појачате унос поврћа, зелениша, салата. И можда нешто више супица, чајева.

Љубав

Суштински као пар нисте лоше у овом периоду, али ће бити ситница које ће вам сметати и кварити вам повремено расположење. Те ситнице не морају да се везују за сам однос са партнером, али могу бити мањак заједничког времена због обавеза или евентуално неке породичне теме које никако да ријешите. Покушајте да покренете добру енергију у односу неким заједничким акцијама, па макар то било и заједничко спремање зимнице. Слободни Близанци - иако сте кренули напред, нешто вас стално враћа, било да су то особе из прошлости или слични типови особа/односа као оно кроз шта сте већ прошли.

Посао

Врло слична ситуација као и по питању емоција, ситни багови који вас коче, прескакање препрека, отежања. Ви лично функционишете добро, имате мотивацију и вољу као и добру усмјереност на циљеве, али као да не можете „из цуга" све обавити, већ постоје одлагања или компликовања. Ово ће се у сваком случају ријешити до краја ове недјеље. Зато, ако ствари одмах не иду онако како сте замислили, прилагодите се и нађите нов модел функционисања, нова рјешења. Мање нервозе са сарадницима и колегама су могуће.

Здравље

Могуће вирозе, било да су у питању респираторни или стомачни вируси.

РАК

Храна

Млад Мјесец у другом дијелу недјеље доноси Раковима одличну могућност да крену са новим режимом исхране, дијете, да се окрену новим, здравијим животним навикама.

Љубав

Можда ће вам у овој седмици фалити љубави, пажње, блискости са партнером. Можда ћете грабити тек понеке лијепе и опуштене моменте заједно јер ћете обоје бити више окренути ономе што се мора, што је дужност, обавеза, што треба решити, завршавати. Јер, ови вам дани не доносе лакоћу, присутна је нека форма истрошености, менталног али и физичког умора. Зато те неке заједничке моменте „трошите" да јачате блискост, па чак и ситницама, малим знацима пажње. Слободни Ракови - улазак Марса у знак Шкорпије и ваше поље забаве и љубави покренуће вас, али ће покренути и друге према вама.

Посао

Доста обавеза, договора, састанака, кретања. Пред вама је један активнији период, мада вам сам почетак недјеље може донијети неорганизованост и нешто лошију комуникацију са сарадницима. У неким ситуацијама, договорима можда нећете одмах остварити оно чему се надате, али постоји простор да до краја ове недјеље или током наредне ипак све „легне" на своје мјесто. Сваки пројекат, договор или посао који сада покрећете може имати у почетној фази застоје и отежања.

Здравље

Слабије здравствене тегобе.

ЛАВ

Храна

Ових дана се можете осјећати уморно и издувано. Потребно вам је нешто да вас „дигне", па покушајте да појачате исхрану јајима, орашастим плодовима, црном чоколадом, спанаћем, џигерицом.

Љубав

Енергија у партнерствима се мијења. Везе започете током љета сада улазе у фазу звану „да ли је све био лажни сјај или је ово заиста оно право?". У дужим односима, претходни период који је био час фантастичан, а час драматичан. Иде се или ка већим, позитивним промјенама у односу (можда и планирању озбиљних корака), или ће у наредном периоду долазити до све дубљег раскола и дистанцирања. Слободни Лавови - послије бурног љета испуњеног углавном позитивним и занимљивим дешавањима, сада полако улазите у мирнију фазу. Мало искулирајте, одморите, посветите се себи.

Посао

Венера улази у ваше поље зарада и иако њен утицај овде није толико снажан, ипак је довољан да потпомогне стабилизацији ваших финансија. У овој недјељи мање, а у већој мјери од слиједеће седмице па на даље. Период вам је добар за пословна путовања, договоре, састанке, бављење папирима, дозволама, уговорима, за активније и организованије дјеловање. Иако ћете се суочавати са препрекама и отежањима, умијећете и успеваћете да их ријешите у своју корист. Бићете задовољни резултатима.

Здравље

Умор, осетљивост.

ДЈЕВИЦА

Храна

Прави тренутак да све у вези исхране дође на своје мјесто. Да пронађете равнотежу, да укинете оне навике које вам не пријају или вам штете, и покренете себе ка позитивним промјенама.

Љубав

Венера улази у ваш знак, што ће свакако донијети то да се ви осјећате боље. У многим партнерствима сада додатно постоји простор за позитивне промјене, па чак и ако је у претходном периоду било што мањих што већих „потреса". Но, наравно, имамо и оне везе и бракове који су и даље на нестабилном и клизавом терену. Ту ће сада бити могуће направити неки лабави компромис, али врло брзо, већ у наредним седмицама ће се показати да ли сте ствари истински решили или сте само одложили неминовно. Слободне Дјевице, време активнијег љубавног живота се за вас званично отвара од половине седмице.

Посао

Са Венером у свом знаку и Марсом који улази у Шкорпију, ваше поље активности, договора, акције, мало је вјероватно да нећете бити пословно успјешни у овој недјељи, као и у периоду који је испред вас. Шта више, од другог дијела седмице можете направити пар одличних потеза или пак остварити договор који је врло повољан по вас. У суштини, ви сада интензивније крећете пут својих циљева. Неке сарадње могу доћи у фазу тренутног застоја или неразумијевања, али је могуће решити ово и наставити даље.

Здравље

Могуће су прехладе и вирозе.

ВАГА

Храна

За вас је сада најбоља варијанта да једете мање оброке, да узимате доста течности и да избјегавате премасну или презачињену храну. Мањих тегоба са варењем би могло бити.

Љубав

Млад Мјесец и помрачење Сунца у вашем знаку, као и прелазак ваше владарке Венере у знак Дјевице, показатељи су промена и лично код вас, али и у вашим емотивним релацијама. Те промјене могу ићи на више страна. Можете ући у тајну аферу (важи и за слободне и за заузете), нестабилни односи могу ући у лошију фазу, али исто тако ће бити и оних који ће се одлучити за веће промјене у вези, као и оних који ће постати спремнији за озбиљније кораке у односу. Што се тиче слободних Вага, сем те тајности или евентуално особа из ваше прошлости – ово баш и није савршен период за љубав. Много се прича, добија се мало.

Посао

У ову недјељу ћете ући кроз неки вид застоја, неорганизованости, немотивисаности. Можете се заглавити на некој, реално гледано небитној ставки – и нећете моћи да макнете даље док је не ријешите. Испетљаћете се из сваке ситуације која вас закочи, али ће вам то одузимати вријеме и енергију. Додуше, ова ће вам седмица донијети и могућност договора и сарадње – посебно ако су у питању пројекти који се везују за иностранство или за стране фирме. Иако ће трошкова бити, ваше финансије крећу узлазном линијом.

Здравље

Прехладе, вирозе, осјетљивост стомачног дијела.

ШКОРПИЈА

Храна

Марс улази у ваш знак, што значи да вам доноси енергију али вам доноси и трошење, па је потребно да у наредном периоду више обратите пажњу на разноврсност и квалитет ваше исхране.

Љубав

Улазак Марса у ваш знак је истовремено и добар и не баш добар показатељ дешавања у вашим емотивним релацијама. Ви ћете бити енергичнији, директнији, гласнији, страснији, али ћете истовремено бити и тежи, напорнији, посесивнији, нервознији. Пошто ће партнеру у овој недјељи требати ваша подршка, а ви ћете бити ту за њега, углавном би све требало да функционише како треба. Поготово што ће страст између вас двоје играти једну од главних улога. Слободне Шкорпије - сем почетка недјеље који је обојен мало тежом енергијом ви сте у периоду када ће љубавних шанси бити више него иначе, а ви ћете бити баш у расположењу за освајање.

Посао

Доста солидна седмица је пред вама, ако занемаримо првих пар дана, који би вам могли донијети напорно функционисање са сарадницима и лошу организацију посла. Од средине недјеље ви интензивно крећете напред, имате више него јасне циљеве, добру енергију и умијете да препознате праве прилике. Гледајте само да не будете нетактични и превише директни у контактима – макар покушајте да повремено тактизирате. Нисте у лошем финансијском периоду, а он би ускоро требао да постане још бољи.

Здравље

Могуће су вирусне, али и бактериолошке инфекције.

СТРЕЛАЦ

Храна

Трудите се да промјените нешто и усвојите здравије навике. Не иде то баш онако како сте замислили, неки пут зато што не можете да се организујете и онда посежете за готовом или брзом храном.

Љубав

Није савршено, али није баш ни толико лоше колико ви повремено можете да убиједите себе. Немојте да идете у крајност и да примјећујете само оно што вам смета или што вам боде очи (а вјероватно је то нека ситница коју сте ви „пренадували" у својој глави) – обратите пажњу и на оно лијепо што се дешава и што вам партнер пружа. У преводу – мање закерајте, више уживајте. Слободни Стрелчеви - друштвени живот вам је добар, али колико сте задовољни емотивним могућностима и потенцијалним приликама је већ неко друго питање. У сваком случају, овај период искористите да се добро проведете, а ако се успут провуче и нешто што вас љубавно покреће, тим боље.

Посао

Све у вези посла ће се додатно убрзати, што ће вам да, донијети подоста обавеза и активности, напора, али ће вам донијети и више него добре резултате, па чак и нове пословне могућности. Могуће су врло позитивне најаве, било што се тиче вашег напредовања или побољшања зарада кроз посао. Пред вама је пар недјеља у којима ће бити више пословних шанси. Пословна дешавања ће свакако бити брза и интензивна, па постоји простор за пропусте и неорганизованост, посебно кроз први дио ове седмице.

Здравље

Нешто слабији имунитет.

ЈАРАЦ

Храна

Скоро па стандардна ситуација. Једине препоруке су више млијечних производа, поврћа, варива. Уколико сте евентуално набацили који килограм вишка сада ћете то лако скинути.

Љубав

Од ситнице може настати крупница. А од крупница глава може забољети. Партнер може бити склон закерању ових дана ако се ухватите у то коло и кренете да се међусобно убијеђујете само можете донијети негативну енергију у ваш однос. Оно што је добро јесте да чак иако партнер и ви уђете током ове седмице у неку напетију, лошију фазу – ово и те како може бити ријешено. Комуникација вам у овој недјељи није савршена, али се уз мало труда може поправити на боље. Слободни Јарчеви - улазак Венере у знак Дјевице вама итекако одговара и од ове недјеље улазите у много узбудљивију и испуњенију љубавну фазу.

Посао

Пред вама је период интензивних пословних дешавања и већих промјена. Неке ће се покренути већ током ове недјеље, а друге у периоду од наредних пар мјесеци. Гледајте да се са ауторитетима не надмудрујете током ове седмице баш много можете непотребно захладнети однос. Поготово што сте у периоду када можете напредовати. Добро одмјерите своје циљеве и моделе дјеловања, јер сада оно што дјелује као мали потез може да се покаже као врло значајан у будућности. Имаћете добру подршку.

Здравље

Солидна ситуација.

ВОДОЛИЈА

Храна

Потребно вам је доста енергије, па препоручујемо месо, јаја, банане, све врсте салата и наравно пуно воћа и поврћа. Ништа вам не би фалило ни да једете више рибе, али и чорба, варива.

Љубав

Није баш ово подстицајна недјеља за ваше емотивне релације. Пословни и породични сегмент захтјевају малтене па сву вашу пажњу и мало је простора за опуштеност, уживање, блискост. Више ће бити оних момената у којима сте сморени него оних у којима преовладава радост. Не значи ово да ће доћи до неких сукоба или раскола између вас двоје, али значи да ћете цијелу недјељу буквално „одрадити". Слободне Водолије - ни код вас није неки спектакл. Нико не каже да неће бити дешавања са супротним полом, али све је то нешто мрљаво, на кашичицу, на ситно. Углавном ствари неће ићи по вашим жељама.

Посао

Па, надам се да сте се добро припремили јер улазак Марса у ваше поље каријере, позиције, надређених обећава да ће вам наредних мјесец и по дана бити прилично „зачињени". Промјене су више него наговијештене, а да ли ће се оне покренути ове недјеље или ћете сачекати мало зависи од тренутних околности код вас. У сваком случају, овај сегмент ће у наредном периоду бити мјесто у које ћете улагати највише енергије. Током ове недјеље су могући нови договори и сарадње, али са одложеним почетком.

Здравље

Наглашена нервоза.

РИБЕ

Храна

Неки од вас су примјетили да су се заокруглили, што је посљедица лошег начина исхране, али и претјеривања. Да бисте опоравили организам, потребна вам је лагана храна, са мање меса, али више свјежег и бареног поврћа, као и рибе.

Љубав

Понављање старих тема у партнерским односима. Какав ће резултат тих понављања бити знаћете када обоје будете умијели да одговорите на питање „колико ми је ово што имамо заиста вриједно?". Уколико је вриједно, на старе теме ће се наћи одговори и рјешења. У сваком случају добро ће проћи они односи у којима сте обоје свијесни шта имате, шта желите и у којима сте спремни да подржите једно друго. Слободне Рибе - Венера је ушла у ваше поље партнерстава а Марс такође „ради" за вас. Од половине недјеље скроз вам је добар период за нове љубави које могу бити лијепе. Само се немојте враћати уназад.

Посао

Не могу да кажем да је седмица пред вама мирна и стабилна. Јер није. Поготово вам први дио седмице може добрано протрести нервни систем и учинити да не знате на коју ћете страну прије. Тензија ће доћи и проћи, све оно што се на тренутак ускомешало ће кренути ка сређивању. Од половине недјеље очекујте врло интензиван пословни период (да, и овај до сада је био прилично оптерећујућ) али ће резултати долазити много брже и биће бољи него до сада. Поготово по питањима финансија које ће се знатније поправити.

Здравље

Здравствена ситуација није савршена, тумачи астролог Олга Савић  за telegraf.rs

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана