Седмични хороскоп: Слободним Биковима добар период за забаву

Г.С.
Седмични хороскоп: Слободним Биковима добар период за забаву

Којим знацима Зодијака наредне седмице стиже подршка планета да остваре све што желе? Чега би требало да се чувате, а шта ће вас пријатно изненадити?

 Астролог Олга Савић тумачи за вас положаје планета и сугерише на шта би требало да обратите пажњу.

ОВАН

Храна

Месо на првом мјесту, јаја, сиреви, али и много свјежег воћа и поврћа. Енергетско дизање разноврсном исхраном, избјегавајте премасну, презачињену храну и слаткише.

Љубав

Не постоји разлог да тензију и нервозу коју имате кроз пословни сегмент и кроз обавезе доносите у однос са вољеном особом. Сами сте се увалили, па се сами и чупајте: ваша веза не треба да трпи због тога. Партнер неће баш лијо реаговати ни на мањак заједничког времена, али ни на ваша повремена шиштања да не би долазило до праскајућих момената између вас двоје (осим ако прште варнице страсти то подржавамо скроз). Изволте, снађите се. Дајте вољеној особи и ди свог драгоценог времена, али и посвећеност. Слободни - солидан период да упловите у неку конкретнију љубавну причу.

Посао

Ваш пословни сегмент је сада прилично активан и добар, али то ни на који начин не значи да је вама сада лако, опуштено и да се све обавља натенане. Напротив, све што се дешава ићи ће кроз препреке, било да су препреке административне природе или кроз не баш лаке околности и захтијне особе. Али исто тако сваку од тих препрека ви ћете или заобићи или ријити. Отварају се и финансијске повољности кроз посао као што је могуће повећање надокнаде за рад, исто тако је могуће склапање профитабилног уговора или сарадње.

Здравље

Метеоропатске тегобе, хроничне бољке.

БИК

Храна

Да бисте функционисали са довољно енергије, али без тежине, потребно је да конзумирате лаганију храну, коју ћете распоредити на више малих оброка. Највише ће вам пријати комбинација меса и салата.

Љубав

Мирна и стабилна седмица у емотивним релацијама, све је на свом мјсту, постоји разумијање и обострана подршка, постоје договори, планови и остваривање истих, а постоји и лијепа енергија која вуче ка страстима. Негдје у средишњем дијелу недјеље ви можете бити мало преокупирани обавезама и нервозни па чак то пренијети и на вољену особу, али све ће се завршити са пар варница, без посебног утицаја на стабилност вашег односа. Слободни Бикови - период за уживања, добру забаву, путовања, и краћа и дужа. Такође, и даље сте у периоду који је повољан за емоције, за заљубљивања, улазак у нове љубавне догодовштине.

Посао

Врло добро пливате у пословним водама током ове седмице. Мало ће се ситуација узбуркати од средине недјеље. Биће доста обавеза, журбе, поједине колеге или сарадници вам могу мало тестирати живце и стрпљење, или ћете се споречкати или ће се појавити неки административни проблем, али за вас је сада све ријешиво и ништа није немогуће. Може се у овој недјељи појавити и занимљива пословна понуда или предлог - о њој вреди размислити. Иако сте финансијски у бољој фази, није тренутак да се опуштате и бацате у трошак.

Здравље

Нешто виши ниво стреса и нервозе у овој недјељи. Могуће тегобе метеоропатама.

БЛИЗАНЦИ

Храна

Ваша би исхрана требала да садржи од свачега по мало, у мањим оброцима, али посебан акценат ставите на млијечне производе, воће и поврће које ће вам изузетно пријати.

Љубав

Таласаћете са осјећањима и расположењима током цијеле седмице, исто као и партнер. Неки пут ће вам се осјећања и расположења поклопити и то ће бити тренуци или дани који су квалитетни и стабилни, у којима има добре енергије и радости. Но, биће и оних момената у којима ћете се мимоилазити или ћете обоје бити нервозни, нечим незадовољни. Тада је битно да се боље чујете и више разумијете. Слободни Близанци - нове особе и занимљиви контакти ће вам свакако пријати, али сем дружења које хоће бити присутно, нисам сигурна да вам овај период доноси неке нарочите љубавне прилике. Бар не оне које би биле по вашем укусу.

Посао

Није ово једноставан пословни период за вас. Осцилације су присутне скоро у сваком дану, и ваша је енергија променљива, а ни околности нису баш на вашој страни. Тако да ћете имати фазе лепршавости, које ће се смењивати са фазама напора и тежине. Промјене су присутне, неке од њих ће вас нервирати, а неке вас позитивно изненађивати. Имаћете дане у којима ће се све одвијати споро, чак досадно, али и оне у којима ћете журити и завршавати обавезе у посљедњем тренутку. Ипак, крајњи резултат ће бити позитиван по вас.

Здравље

Умор, нервоза, нешто слабији имунитет.

РАК

Храна

Појачан апетит, а посебно је наглашена потреба за калоричнијом храном и слаткишима. У овим данима можете лако набацити на себе по који килограм вишка, па покушајте да подигнете ручну кочницу.

Љубав

Мирно - немирна недјеља је пред вама. У једном тренутку ће однос са вољеном особом бити стабилан, тећи без икаквих проблема или тензије. У другом нешто вам неће бити по вољи, постојаће притисак, качићете се око ситница, биће пребацивања. У трећем - страсти ће набујати, биће варница на све стране (и оних лијепих, али и оних свађалачких). Ове осцилације вам баш и, неће пријати - покушајте да у данима викенда мало искулирате од свега и проведете вријеме са заједничким пријатељима или у активностима које вам пријају. Слободни - љубавне шансе су преко излазака, пријатеља, па чак и преко друштвених мрежа.

Посао

Требаће вам доста снаге и стрпљења да се сналазите са изазовима на дневној бази, а нешто нисам сигурна да ћете овог другог имати на извоз. Половином недјеље вам је фитиљ баш кратак, па гледајте да у тим данима избјегавате конфронтацију са сарадницима, колико год они били напорни и захтијевни. Ако баш не можете да искулирате онда пуцајте из свих оружја (мисли се у вербалном смислу) јер ћете на тај начин ипак рашчистити неке односе (можда и заувијек). Са новцем будите опрезнији, сувише лако вам се измиче из руку.

Здравље

Стрес, проблем са варењем, могуће су и метеоропатске тегобе.

ЛАВ

Храна

Будите умјерени, поготово што ће вам расположење бити врло промијенљиво, а у тим околностима се склони да се "тешите" храном. Избјегавајте преједање у вечерњим сатима.

Љубав

Промјене расположења и неки вид незадовољства јесу присутни код вас (и могу а и не морају имати везе са партнерским односом у којем сте) па ћете умијети да поступцима и ријечима "чачнете" вољену особу, а исто тако ћете лако одреаговати на "чачкање" од стране партнера. Због тога ће током цијеле седмице ваш однос бити у осцилацијама - све је исправљиво и рјешиво ако не одете у претеривање. Слободни Лавови - особе са којима сте у контакту могу вам пријати и чинити да се осјећате добро, али нисам сигурна да ћете баш бити спремни за улазак у озбиљнију емотивну причу. Да се играте и флертујете - то свакако да.

Посао

Пред вама је напорна и изазовна пословна седмица. Обавеза је доста, неке од њих морају доста брзо да се заврше што се неће показати као једноставан задатак, јер ће препрека бити. Негдје половином недиеље имаћете осјећај да ништа не постижете, да је неразумијевање са сарадницима и колегама наглашено и да се све максимално компликује. Но, колико год биле захтијевне - све ставке ће до краја седмице бити успјешно затворене. Некима од вас иде доста озбиљна пословна шанса или предлог. И новца ће бити нешто више.

Здравље

Здравствени сегмент није сјајан. Постоји могућност за прехладе, вирозе, повреде, хроничне бољке.

ДЈЕВИЦА

Храна

Не претјерујте са пуномасним млечним производима и месом, поготово месним прерађевинама. Потребна вам је риба и доста свјежег поврћа. Пријаће вам и кисело млијеко, кефир.

Љубав

Пред вама је добра недјеља када су емотивне релације у питању. Обавезе вам додуше могу одузимати вријеме и доносити помало нервозе, али однос између партнера и вас је ипак приказан као стабилан. Нека питања која су вас оптерећивала у претходном периоду сада могу бити ријешена и договори постигнути. Уколико нађете времена, отпутујте негдје на пар дана - обома ће вам пријати да се ресетујете и више уживате заједно. Слободне Дјевице - седмица је апсолутно отворена за љубавна дешавања. Ово је значајан период за вас у којем се могу покренути озбиљне и трајне љубавне приче.

Посао

Да, обавеза ће заиста бити пуно, али ће истовремено постојати и ваша организованост, прецизност, тачност па ће се све завршити на вријеме. Највише ће вас оптерећивати то што ће се појављивати нове и непланиране обавезе, али ћете и то ријешавати у ходу и то више него успјешно. Генерално гледано, ваш пословни сегмент је у периоду када се све оно што сте уложили раније исплаћује. Баш кад причамо о исплатама, финансије су вам изузетно добро постављене и зарадићете више од оног што очекујете.

Здравље

Нешто виши ниво стреса. Имунитет је благо у паду па више водите рачуна о себи.

ВАГА

Храна

Више ћете се енергетски трошити у овом периоду и биће вам потребна калоричнија храна. Но, те калорије нека иду кроз све врсте меса, рибу, јаја и млијечне производе, а не кроз теста, слаткише и појачан унос шећера.

Љубав

Имаћете већа шалтања расположења па се код вас могу смењивати периоди појачане осјетљивости, плачљивости, носталгичних нота, са периодима раздражљивости и нервозе. Не роните по негативним расположењима, ипак је око вас доста тога што је добро, лијепо, радосно и што вас диже. Ако постоји конкретан проблем у партнерском односу ријешавајте га хладне главе. Ако пак не постоји, зашто онда правимо проблем без проблема? Слободне Ваге - највише има простора за страсти, за љубавну прошлост, па чак и за тајне везе. За вас је ово чудан љубавни период - као да вам партнер не даје у потпуности оно што желите.

Посао

Свијесни сте да је пред вама море пословних обавеза, а исто тако вам је јасно да ће вам у овој седмици неке друге ствари одвлачити пажњу (приватне и породичне обавезе) и да нећете моћи у потпуности да се посветите послу. Ипак, углавном ћете успијевати да се организујете да посао не би трпео и чак ћете бити више него задовољни оним што сте постигли. Неки пројекти или пословне понуде из прошлости сада поново могу постати актуелни, а изгледа да ћете на њима и солидно зарадити. Финансијски стојите доста добро.

Здравље

Код старијих - хронична проблематика. Млађи - прехладе.

ШКОРПИЈА

Храна

Ви сте у таквом расположењу ове недјеље да нисте склони да себи ускраћујете било шта када је храна у питању. Шта год вам препоручивали или савјетовали, ви ћете радити оно што желите.

Љубав

Понекад мало нестабилна, али генерално добра енергија постоји између партнера и вас током ове седмице. Умијећете и да позитивно изненадите и подстакнете, али и да смирите и подржите једно друго. Умијећете да се договорите и испоштујете договорено. Умијећете и да направите планове и уживате у заједничким активностима. Те повремене нестабилности се могу јављати због таласа љубоморе или нервозе због обавеза. Али су пролазне. Слободне Шкорпије - и за вас је ово повољан љубавни период. Нове особе улазе у ваш живот и доносе вам добру енергију, покрећу вас. За неке од вас постоји шанса и да налете на бившег партнера, потпуно случајно.

Посао

Недјеља са врло занимљивим сусретима, контактима и разговорима са особама са којима сте пословно повезани (или са којима ћете се тек повезати, а сада "ударате темељ" будуће сарадње). Неки од ових разговора ће вам бити од великог значаја јер ћете добити информације које су вам потребне, нове идеје или ће вам бити од помоћи приликом доношења важних одлука. Генерално гледано - пословна седмица вам јесте помало напорна и захтијевна, али изузетно добра, чак и по питању финансија.

Здравље

Бавите се физичком активношћу, релаксираће вас и пријати вам. Пролазне прехладе, а код старијих блажа хронична проблематика.

СТРИЈЕЛАЦ

Храна

Имате довољно енергије, али је потребно да је одржавате здравом, квалитетном и разноврсном исхраном. Смањите употребу брашна и шећера, и преоријентишите се на месо, рибу и млијечне производе.

Љубав

Вероватно је да се мало тога одвија онако како бисте ви желели, не само у вашем партнерству него и у другим животним сегментима. Тај осјећај спутаности, успорености и незадовољства јесте присутан и ваша ће енергија бити половична, само повремено ћете бљеснути и бити харизматични онако како ви умијете, углавном ћете осјећати "замор материјала". Однос са вољеном особом ће бити такав какав је - нити смрди, нити мирише. Слободни Стријелчеви - имаћете фазе у којима сте активни, спремни за флертовање, освајање, забаву, али ћете имати и оне друге у којима ће вам највише одговарати да се повучете и мирујете.

Посао

Хроничан умор и ментална оптерећеност су присутни кроз пословни сектор. Обавеза и раштрканости је заиста много, колико год ви били спремни да их завршавате и суочавате се са њима. И у овој недјељи ћете се напричати, натрчати, надоговарати. Неке ћете обавезе ријешавати на лакши начин, на некима ћете се саплитати и понављати их, исправљати. Посао ће бити обављен на крају, у задатим роковима - али уз много нервозе. Што се финансијског сектора тиче, он је сада прилично коректан и поред трошкова који су повећани.

Здравље

Нервоза, умор, ослабљен имунитет.

ЈАРАЦ

Храна

Мале порције меса или рибе, у комбинацији са свјежим или бареним поврћем, изузетно ће вам пријати. Млијечни производи вам одговарају посебно кисело млијеко. Биће појачан и унос течности, нарочито кроз чајеве.

Љубав

Генерално гледано ситуације у емотивним партнерствима су више него коректне. Много тога је на свом мјесту и ситуације са вољеном особом се одвијају стабилно и уз пуно разумијевања. Ако ћемо тражити длаку у јајету, наравно да ћемо је наћи - биће ту момената у којима постоји мало нервозе и у којима се не копчате баш на прву лопту, али обзиром на све остало што је добро, ово су занемарљиви и надасве лако ријешиви тренуци. Слободни Јарчеви - кад ако не сад? У периоду сте када је све на вашој страни, још само остаје да урадите оно што је до вас - да будете активни и помогнете љубави да пронађе пут до вас.

Посао

Максимално сте посвећени свему што се везује за посао и током ове недјеље очекујте наставак врло динамичних догађаја, договора, многобројних пословних контаката, састанака. Све ово што се дешава вам прија, јер идете незаустављиво ка својим циљевима. Ок, постоји и доста нервозе и ваше менталне окупираности, али немојте жалити труда јер ће вриједети. Не само кроз краткорочне резултате и кроз повећање ваших финансија, већ и кроз стварање одскочне даске за озбиљна пословна дешавања и пројекте.

Здравље

Главобоље, хронични проблеми.

ВОДОЛИЈА

Храна

Неки од вас су сада више склони уживањима, други се могу на нервној бази затрпавати храном. Суштина је иста - немојте претјеривати, научите да себи ускратите макар грицкалице, слаткише и храну у ноћним сатима.

Љубав

Нисте у оном свом опуштеном фазону, само повремено бљеснете. Више сте у фазама у којима сте замишљени, успорени, не баш нешто нарочито задовољни. Суштински, мало је вјероватно да постоји иоле озбиљнији проблем између партнера и вас. Проблем је у вашој глави, страховима, недоумицама, осјећају да је однос превише статичан и једноличан. Зато се потрудите да у тим моментима када ваша енергија бљесне донесете добро расположење, иницијативу, забаву. Слободне Водолије - све новозапочете везе и везице носе дозу компликованости, колико год биле занимљиве и инспиративне по вас.

Посао

Ово је период у којем је потребно да покажете много одговорности и посвећености у пословном сектору. Ви ћете остварити своје циљеве и ријешити сваку ситуацију која је испред вас, али ће вам за то бити потребно много више труда и менталног трошења него иначе. Са сарадницима ће однос бити прилично коректан, са шефовима ћете се разумијети - повремене застоје можете имати са папирологијом, административним зврчкама и наравно са журбом да у посљедњем тренутку завршавате обавезе.

Здравље

Хроничне тегобе старијим Водолијама. Могуће су главобоље и осцилације притиска.

РИБЕ

Храна

У периоду сте када лако лијепите килограме. Баш из тог разлога, требало би да примијењујете нека основна правила - мали оброци, разноврсни, без бијелог брашна, слаткиша. И без грицкања у ноћним сатима.

Љубав

Не гомилајте нека питања или недоумице унутар себе. Уколико постоји било каква ситуација која вас оптерећује (било да се везује за однос са вољеном особом или за неки други животни сектор), добар је тренутак да се отворите и са партнером попричате. Разумијеће вас и подршку ћете добити. У суштини, у периоду сте који носи стабилност у љубавним релацијама па не дајте да вам нешто квари срећу. Слободне Рибе - неко вас чачка, интригира, буди вам заинтересованост. И изгледа да ова особа нема намјеру да одустане од вас - могли бисте да покушате да дозволите да се ствари покрену.

Посао

Бићете у врло "трчећем" фазону током цијеле ове седмице. У неким договорима ћете успијети брзо да се споразумијете и активирате, док ће вам за друге бити потребно много живаца и стрпљења. Период није пословно једноставан по вас јер је дешавања много и сва су важна, али је са друге стране успјешан по вас. Ријешићете сваку ставку која вам је битна али вјероватно у посљедњем тренутку. И поред ваше добре организације постојаће момент када ћете се запетљати и нећете знати гдје ћете прије.

Здравље

Одмарајте, потребно вам је то, преноси Она.рс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана