Седмични хороскоп, (од 9. до 15.јуна )

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 9. до 15.јуна )

Ован, (21.3 - 20.4)

Нека вас сљедећих дана не изненади повремени осјећај паралисаности - настао усљед преузимања туђе одговорности на себе. Због некога се жртвујете. Посао захтијева много снаге и истрајности, уколико желите да све буде како треба. Покушаћете да због посла занемарите неке своје прохтјеве.

Ован, (21.3 - 20.4)

Иако планови споро напредују, ви не одустајете. Период пред вама је у знаку рада, али и постизања резултата. Послови се развијају и напредују. И поред свега, захтијевају добру организацију. Ваљда нећете дозволити грешке због непажње. Добро се осјећате, задовољни сте, а самим тим и здрави. Пошто је апетит појачан, може да угрози вашу линију.

Близанци, (21.5 - 20.6)

Aктивни сте, комуникативни, заинтересовани за многе ствари. Одлично баратате ријечима. Па кад је тако, пређите са ријечи на дјела. Имате проблема да остварите идеје, јер сте стално привучени новим интересовањима. Одлично функционишете као планер, али нешто слабије као реализатор. Нервоза је нормално стање.

Рак, (21.6 - 20.7)

У фази сте дубоке контемплације и сагледавања дугорочних проблема. Објективност вам помаже да уочите свој степен одговорности. Напредујете и морално и материјално. Не би вам пријало да зарађујете новац на туђој невољи. И нећете, јер радите коректно. Успјех. Сматрате да партнер занемарује ваше потребе. Машта је изражена.

Лав, (21.7 - 21.8)

Треба изаћи на крај са ситним пропустима. Пошто је сујета изражена, морате учинити нешто да ријешите проблем. Успјех и финансијски добитак значајно ће вас стимулисати, иако имате помало проблематичну комуникацију са особама са којима не би требало. Неко упорно покушава да минира ваш емотивни живот.

Дјевица, (22.8 - 22.9)

Пред вама је седмица пуна узбуђења и пријатних догађаја. Окружени сте све самим позитивним особама. Фантастично се осјећате. У фази сте пословних успјеха. Промашаји су за вама. Бићете у ситуацији да се бавите неистраженим подручјима и да експериментишете. Вишак енергије може се негативно одразити на ваше здравље.

Вага, (23.9 - 22.10)

Уживате у ситним животним радостима и чулним ужицима. Пошто сте са породицом у хармоничним односима, лијепо се осјећате. Креативна снага и повољни планетарни аспекти у идућем периоду утицаће на успјех у свим пословима венеријанског типа: умјетности, исхрани, облачењу. Све болести могу настати једино усљед претјеривања.

Шкорпија, (23.10 - 22.11)

Нешто славите. У знаку сте радосне вијести. Пошто привлачите сродне душе, проводите пријатне тренутке у њиховом друштву. Нервоза и склоност ка претјераном конзумирању алкохола или цигарета може довести до здравствених проблема. Прија вам романтична атмосфера уз музику и драгу особу. Рак или Близанац може вас орасположити.

Стријелац, (23.11 - 20.12)

Конфликтна ситуација помаже вам да нађете право рјешење. Препреке ће вам помоћи да напредујете. Нема љубави без бола, ни напретка без труда. Проблеми су резултат сопствених страхова и пројекција. Нервирате се без потребе, јер мислите да сте увијек у праву. Дружење, шале, ведра атмосфера - то је оно што вам је потребно као хљеб.

Јарац, (21.12 - 19.1)

Одличан период је пред вама. Вриједно радите, не обраћате пажњу на оно што не волите, све у свему - дивно се осјећате. Иако ћете конкретне резултате видјети тек крајем љета, ви сте стрпљиви, па полако и упорно грабите ка циљу. Неко вам нуди корисну сарадњу. Хроничне болести везане за конзумирање намирница које треба избјегавати.

Водолија, (20.1 - 18.2)

Водолије започињу нов животни циклус. Са оптимизмом од извјесних догађаја пуно очекују. Имају разлога да се надају и радују.  Доносите важну одлуку у вези са послом. Под условом да будете енергични и истрајни, остварићете успјех. Налети нервозе само су пролазног карактера. Изненадни фатални сусрет пробудиће ваше успаване страсти.

Рибе, (19.2 - 20.3)

У фази сте прављења планова и доношења животних одлука. Пошто се оне косе са вашим навикама, у почетку неће бити лако. Окупирани сте здрављем, па покушавате да уз помоћ литературе нађете одговор на нека питања која вас муче.  Немате времена да размишљате о љубави. Опечени сте лошим искуством, па се плашите поновног пораза.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана