Седмични хороскоп (од 9. до 15. новембра 2013.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 9. до 15. новембра 2013.)

Ован, 21.3 - 20.4.

Повољне околности утичу на довршавање раније започетих ствари. Постоји шанса да добијете јавно признање за труд. Морална сатисфакција прија, поготово вама. Многи Овнови се у току ове седмице спремају за пут. Уколико то не реализујете, контактираћете са иностранством. Изузетно комуникативан и успјешан период тренутно је пред вама.

Бик, 21.4 - 20.5.

Функционишете изузетно добро, јер сте успјели да нађете златну средину између посла и провода. Биће свега помало. Није лоше ни на финансијском плану. Нервоза, стрес, страхови и осјећај да вријеме улудо траћите лоше се одражавају на здравље. Уколико се уразумите, избјећи ћете проблеме са срцем.

Близанци, 21.5 - 20.6.

Да бисте се из кризе извукли на најбољи могући начин, пожељно је да будете дипломата. Све је у знаку компромиса и завршетака. Са неким или нечим се мирите. Са сталним партнером - константно ривалство и вербална препуцавања. Међутим, спонтана авантура вреба у потаји. Нећете одбити такав изазов.

Рак, 21.6 - 20.7.

Дивно се осјећате, фантастично изгледате. Ваша прелијепа појава зрачи шармом и оптимизмом - све то захваљујући благонаклоним планетарним утицајима. Сарадници ће по сваку цијену настојати да вас избаце из такта. За дивно чудо, то им неће поћи за руком. Довољно сте хармонични и јаки, тако да игноришете злонамјерне особе.

Лав, 21.7 - 21.8.

Недостаје вам снага, па размишљате о томе да од нечега одустанете. Сазнање о томе да сте одговорни за себе и друге заиста јесте болно, признаћете, али морате истрајати. Малаксалост је посљедица нервирања и планетарних утицаја. Покушајте да витаминском терапијом превазиђете овај проблем.

Дјевица, 22.8 - 22.9.

У фази сте експанзије креативних моћи. Пошто сте преплављени емоцијама, можда би окренутост поезији или чак писање пјесама било право рјешење. Партнер ће покушати да вас одобровољи ситном пажњом или поклоном. Његов потез је неадекватан и доприносите захлађењу односа.

Вага, 23.9 - 22.10.

У конфликту сте са самим собом. Имате проблема, али не знате како да се са њима изборите. Управо је уравнотеженост оно за чим жуде особе рођене у вашем знаку. Нико не умије да прецијени себе и сопствене квалитете као што то умију Ваге. Не дозволите себи да улетите у ту замку.

Шкорпија, 23.10 - 22.11.

Сјајно изгледате и исто тако се осјећате. Присуство на занимљивим догађањима чини вас још срећнијим и задовољнијим. Лудо и незаборавно. Некоме полази за руком да на велика врата уђе у ваше срце и душу. Рјешавате да зарад њега инвестирате у будућност. Уколико сте слободни, опрезно. Брак је на помолу.

Стријелац, 23.11 - 20.12.

Уживате у лијепим и луксузним стварима. Ваша снобовска природа тренутно је у свом елементу. Још ако материјалне околности дозвољавају да приуштите себи луксуз, биће фантастично. Здравље је релативно добро, ако се изузму проблеми у вези са килажом. Појачан апетит и уживање у храни коштају - цијена је холестерол.

Јарац, 21.12 - 19.1.

Уколико сте схватили да љепота живљења лежи у малим стварима, на правом сте путу. Уколико нисте, шта да се ради? Ваљда ћете се и ви опаметити. Пуно лијепих тренутака налазите, ако не у загрљају вољене особе, онда у креативном раду. Пошто сте по природи практични, покушаћете да ове сегменте живота обједините.

Водолија, 20.1 - 18.2.

У свом сте елементу; значи - што луђе, то боље. Браните се од негативних утицаја и руковођени сопственим искуством остварујете само дјелимичан успјех. Креативна машта помаже вам да постигнете завидне резултате. Морате се изборити са главним непријатељем - сујетом, уколико желите да успјех буде комплетан.

Рибе, 19.2 - 20.3.

Налазите се пред мноштвом значајних промјена. Не дозволите себи да "упрскате ствар". Само директна акција води ка успјеху. Уколико нисте у вези, неће вам пуно сметати, јер сте задовољни сами собом. Али уколико јесте, немојте покварити лијепе тренутке глупостима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана