Седмични хороскоп (од 9. до 15. марта 2013.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 9. до 15. марта 2013.)

Ован, 21.03 - 20.04

Нови догађаји на пословној сцени или нечије понашање могу да вас успоре у спровођењу важних планова. Али, уз додатну упорност очекује вас добар епилог у сваком погледу. Дјелујете забринуто, али неко са стране не може да искомпликује ваш љубавни живот или планове које имате са вољеном особом. Умијете да засјените околину и угодите партнеру.

Бик, 21.04 - 20.05

Упорно браните своје пословне или стратешке интересе, тако да вас очекују бројне похвале и признања на различитим странама. Због бројних обавеза свјесно пропуштате различите догађаје у приватном или љубавном животу, а партнер вас опомиње на "грешке" које чините. Потребно вам је боље узајамно разумијевање и ново емотивно зближавање.

Близанци, 21.05 - 20.06

Направили сте погрешну пословно-финансијску процјену, тако да вас очекују додатне компликације, али све може да се превазиђе на добар начин у договору са сарадницима. Различите примједбе које упућујете вољеној особи у изненадном налету емоција или страсти, углавном остају без жељеног одјека. Због нових несугласица и "емотивних варница", дјелујете напето или узнемирено.

 Рак, 21.06 - 20.07

Дјелујете задовољно и дајете свој максимум, али понекад пословни догађаји изненада измичу строгој контроли. Покушавате да ускладите различита интересовања и да оставите добар утисак на своју околину. Осјећате велики занос и потребу да провјерите своју љубавну срећу или нечију емотивну наклоност. На помолу је и ново познанство које ће вас заинтригирати.

Лав, 21.07 - 21.08

Добро сте информисани о новим приликама на пословној сцени и стало вам је да остварите низ значајних циљева. Налазите се у сјајној психофизичкој форми. Смишљено одгађате суочавање са одређеним дилемама у љубавном животу. Ако сте слободни, предстоји вам ново познанство или изненадна љубавна романса.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Обратите пажњу на нове професионалне могућности, да бисте проширили своје сазнање и искуство из различитих области. Свијет око себе посматрате другачијим очима и у ведрим тоновима, осјећате се задовољно, спокојно или срећно у близини вољене особе. Својом појавом или стилом изражавања привлачите велику пажњу и дјелујете шармантно на друштво око себе.

Вага, 23.09 - 22.10

Дјелујете врло амбициозно и непрекидно проширујете своја професионална интересовања, док сарадници очекују да се конкретно изјасните о заједничким интересима. Будите пажљивији у комуникацији са пословним партнерима. Нема разлога да олако поклањате своје емотивно повјерење, добро размислите о свему што се дешава између вас и особе коју сте недавно упознали.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Припремили сте се за серију нових догађаја на пословној сцени. Налазите се у креативној фази и имате велике пословне амбиције. Вољена особа дјелује нестрпљиво у ишчекивању да испуните своја обећања, али ви имате добру љубавну стратегију и ништа не препуштате случају. Умијете да заблистате пуним сјајем у правом тренутку.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Налазите се у сјајној прилици да утичете на одређене услове или на нови ток догађаја на пословној сцени. Размислите о промјени досадашњих критеријума, немојте дозволити да вам неко диктира одређене услове. У свом емотивном заносу имате велика очекивања и потребе, али партнер није у стању да испуни све ваше жеље и захтјеве.

Јарац, 21.12 - 19.01

Дјелујете активно на различитим странама и имате довољно самопоуздања, што представља добар предуслов за даљи професионални напредак. Непрекидно анализирате свој однос са вољеном особом с намјером да одгонетнете различите дилеме. Немојте дозволити да неко други тумачи ваша осјећања или да објашњава ваше намјере.

Водолија, 20.01 - 18.02

Тражите најбољи начин да одговорите на нечије захтјеве и да сачувате своје пословне интересе, тако да осјећате додатни притисак. Немојте дозволити да вас мањи губитак у материјалном смислу обесхрабри. Дјелујете напето у љубавном односу, не добијате пажњу коју очекујете. Провјерите своје емотивне сумње на вријеме и преузмите иницијативу.

Рибе, 19.02 - 20.03

Налазите се у креативној фази стваралачких могућности, нуди вам се нова прилика да остварите пословно-финансијски успјех или напредовање на статусној љествици. Расположени сте за узбудљиве догађаје, који треба да уљепшају ваш однос са вољеном особом. Не кријете своја емотивна очекивања или намјере, желите да остварите своје "тајне снове".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана