Седмични хороскоп (од 9. до 15. августа 2014)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 9. до 15. августа 2014)

.

Ован 21.03 - 20.04

У одличној сте форми. Планете вас штите шаљући вам много позитивне енергије и догађаја. Водите рачуна о томе да се не улијените и да не пропустите одличну шансу за нове успјехе. На посао не можете да се пожалите. Имате обавеза преко главе, и то у вријеме кад није сезона. Биће и новца и нових пројеката. Савјет: Опасност се јавља у виду сујете и немотивисаности за рад, али је пролазног карактера.

Бик, 21.04 - 20.05

Наредних дана можете донијети непромишљене одлуке пошто често идете главом кроз зид. Најгоре од свега је то што и околина сноси посљедице ваше непромишљености. Склоност ка прехладама и вирусним инфекцијама је евидентна. Уколико предузмете мјере заштите, користећи витамине, проблем ће бити минималан. Савјет: Будите искрени према себи.

Близанци, 21.05 - 20.06

Помало сте уморни и од провода и од рада. Ове седмице ћете мало предахнути и на тренутак се ослободити тензија којима сте били окружени. Према партнеру сте дволични, све у близаначком стилу. Показујете му само дјелић осјећања. На тај начин покушавате да сачувате слободу. Савјет: Ако имате тешкоћа, оне су резултат емотивне нестабилности. Смирите страсти.

Рак, 21.06 - 20.07

На ивици сте значајних промјена. Није вам лако, јер сте по природи неко ко не воли да мијења начин живота. Многе околности указују на то. Пословна ситуација није на завидном нивоу. Новца никад довољно, па у очајању размишљате о додатним изворима прихода, али биће их у будућности. Савјет: Поведите рачуна о скривеним непријатељима.

Лав, 21.07 - 21.08

Осјетљиви сте на утицаје околине, па се дистанцирајте од свега што на вас дјелује оптерећујуће. Проблеми са крвним притиском везани су за слаб рад бубрега. Вишак течности у организму манифестује се на необичан начин. Савјет: Мање се окрећите сами себи. Спас тражите у дружењу са позитивним људима.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Као и увијек, и ових дана ћете бити у ситуацији да повлачите исправне потезе и доносите закључке који су дјелотворни. Са партнером се полако али сигурно усаглашавате. Рашчишћавања иду споро, али доносе резултате. Не будите према њему ригорозни. Савјет: Пошто сте у прилици да се прилагођавате новим околностима, не оклијевајте.

Вага, 23.09 - 22.10

Промјене су природан слијед околности. Можда су сувише нагле, па вам тешко падају, али шта да се ради? Нисте радно расположени. Имате трему пред наступајућим радним обавезама. Одговарају вам послови који су везани за умјетност и комуникацију. Савјет: Иако су наредни дани тешки, морате их схватити као срећу у несрећи.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Пред вама су драстичне промјене. Морате бити смирени, да непромишљеним поступцима не бисте изазвали фаталне посљедице које касније не можете да исправите. Психички проблеми су посљедица исцрпљености и негативних збивања које интензивно преживљавате. Покушајте да се смирите. Савјет: Опрезно!

Стријелац, 23.11 - 20.12

Одличан период за припаднике овог ватреног знака. Све што су наумили са лакоћом могу и остварити. Мирни сте као бубица. Иако партнер не задовољава ваше критеријуме, проводите идиличне тренутке у његовом загрљају. Савјет: Запитајте се да ли знате да будете мирни и да не изазивате проблеме?

Јарац, 21.12 - 19.01

Пред вама је изузетно активан и комуникативан период. Све се одвија по плану. Неке лоше ствари сте апосолвирали, па вас  више не дотичу. Послове покушавате да приведете крају. Почињете више ствари у исто вријеме, а ниједну не завршавате. Савјет: Телефонски позив вам отвара очи и утиче на то да реалније сагледате своје мјесто у друштву.

Водолија, 20.01 - 18.02

Сањате отворених очију. Машта је до те мјере изражена да можете лако застранити. Кад би се упола од тога остварило, било би идеално. Покушавате да свој дио обавеза пребаците на сараднике. Нисте у форми, бар што се рада тиче. Један од разлога је емотивна преокупираност. Савјет: Контролишите бурне емотивне реакције и испољавајте их на правом мјесту и у право вријеме.

Рибе, 19.02 - 20.03

Како немате храбрости да се отворено упустите у неке догађаје, сањарите. Сумњичави сте, збуњени. Размишљате на погрешан начин. Пошто маштате о идеалној особи, која се још није појавила у вашем видокругу, мораћете да причекате. Рибе које су у сталној вези очекује пуно романтике и њежних ријечи. Савјет: Пожељно је да нађете средину између маште и стварности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана