Седмични хороскоп, (од 8. до 14. септембра)

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 8. до 14. септембра)

Ован, (21.3 - 20.4)

Дешавају вам се ствари за које немате реално објашњење. Мислите да сте заслужили више, па сте самим тим помало незадовољни. У заблуди сте. Помијешали сте лончиће, тако да уносите емоције тамо гдје је потребан разум и обрнуто. Морате се под хитно сабрати. Немате времена за губљење.

Бик, (21.4 - 20.5)

Мислите једнострано. У праву сте само ви, док осталима можете да припишете мане. Својим залагањем остварујете запажене резултате у друштвеном, политичком, научном животу, као и свему чиме се бавите. Имате нечију подршку. Немате времена да размишљате о здрављу.

Близанци, (21.5 - 20.6)

До свега долазите на себи својствен начин - тешко и мукотрпно. Питате се докле ћете моћи све да издржите? Стрпите се још који дан. Ништа вам се не мили. Немате мотивацију за рад, па га на извјесно вријеме одложите. Ионако се из њега не назире корист. Проблеми са кичмом или срцем.  Препуцавања са Водолијом, Лавом или Раком.

Рак, (21.6 - 20.7)

Близу сте завршетка једног животног циклуса, па не дозволите да вас којекакве глупости деморалишу. Крајем седмице стећи ће се све шансе за то да посао крене са мртве тачке. Тада можете мирно убирати плодове труда. Повољне околности утичу на ваш љубавни живот. Јарац или Водолија?

Лав, (21.7 - 21.8)

До те мјере сте преплављени осјећањима, да се то граничи са патологијом. Можда посједујете нешто што се зове здрав разум? Неспоразуми са сарадницима и страховања везана за посао. Кад боље размислите, глупо је унапријед паничити, али то је јаче од вас. Све болести везане су за емоције. Покушајте да унесете филозофију у овај проблем.

Дјевица, (22.8 - 22.9)

У фази сте нових планова и почетака. Не одустајете ни по коју цијену. Кад би други астролошки знаци имали нешто од ваше упорности? Планирате нове послове, мада старе нисте обавили на задовољавајући начин. Сукобљавате се са неким принципима, али не одустајете. Болест се, додуше, може манифестовати са извјесним закашњењем.

Вага, (23.9 - 22.10)

Пошто је сљедећа седмица лоша за комуникацију, обратите пажњу на изговорене ријечи. Одаберите ћутање, јер вам непромишљеност може доћи главе. Нисте објективни у процјени пословне ситуације. Стартујете са далеко лошијих позиција него што мислите. Будите практичнији. Емотивни несклад лоше утиче на здравље.

Шкорпија, (23.10 - 22.11)

Неко константно искушава ваше стрпљење. Таман мислите да ће вам помоћи, а он вам окреће леђа. Да нисте прецијенили значај дотичне особе? Иако вас хвата блага паника, нисте у праву. Ситуација је више него сигурна. Не треба трошити снагу на страховања. Узбудљив сусрет чини да се осјећате боље него икад.

Стријелац, (23.11 - 20.12)

Феноменално се осјећате, активни сте, комуникативни и креативни. Aко и пола планова будете остварили, биће супер. Проблем је у томе што започињете више послова у исто вријеме, а ниједан не приводите крају. Зато је период пред вама одличан за прављење планова. Стомачни проблеми. Пошто сте хиперактивни, на њих не обраћате пажњу.

Јарац, (21.12 - 19.1)

Практично сте оријентисани, тако да су све активности сљедећих дана окренуте у том правцу. Не оптерећујете се фантазијама. Вриједно обављате све послове, ћутите и радите. Резултати су видљиви, а промјена посла могућа. Новчани добитак. Проблеми са органима за варење. Aко сте пушач, прије јутарње кафе обавезно доручкујте.

Водолија, (20.1 - 18.2)

Проблеми на све стране, али можете их пребродити. Потребна је организованост комбинована са тренингом како бисте савладали недаће. Нисте задовољни послом и међуљудским односима. Проблеме прикривате у себи, што чини да се они нагомилавају. Са Близанцем је рат неминован. Бјежите од њега што даље. Окрените се Лаву или Раку.

Рибе, (19.2 - 20.3)

Окупирани сте материјалним пројектима и радом, тако да све друге комбинације падају у воду. Напокон сте схватили да је било доста пропуштених прилика. Aко вам се понуди нов посао, ваља га прихватити, јер шанса за зараду постоји. Толико вам је потребан новац да морате ради њега да поднесете извјесне жртве.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана