Седмични хороскоп (од 8. до 14. новембра 2014)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 8. до 14. новембра 2014)

.

Ован, 21.03 - 20.04

Повољне околности утичу на довршавање раније започетих ствари. Постоји шанса да добијете јавно признање за труд. Морална сатисфакција прија, поготово вама! Многи Овнови се у току ове седмице спремају за пут. Уколико то не реализујете, контактираћете са иностранством. Изузетно комуникативан и успјешан период тренутно је пред вама.

Бик, 21.04 - 20.05

Функционишете изузетно добро, јер сте успјели да нађете златну средину између посла и провода. Биће свега по мало. Није лоше ни на финансијском плану. Нервоза, стрес, страхови и осјећај да вријеме улудо траћите - лоше се одражавају на здравље. Уколико се уразумите, избјећи ћете проблеме са срцем.

Близанци, 21.05 - 20.06

Како бисте се из кризе извукли на најбољи могући начин, пожељно је да будете дипломатични. Све је у знаку компромиса и завршетака. Са неким или нечим се мирите. Са сталним партнером - константно ривалство и вербална препуцавања. Међутим, спонтана авантура вреба у потаји... Нећете одбити такав изазов.

Рак, 21.06 - 20.07

Дивно се осјећате, фантастично изгледате. Ваша прелијепа појава зрачи шармом и оптимизмом - све то захваљујући благонаклоним планетарним утицајима. Сарадници ће по сваку цијену настојати да вас избаце из такта. За дивно чудо, то им неће поћи за руком. Довољно сте хармонични и јаки, тако да игноришете злонамјерне особе.

Лав, 21.07 - 21.08

Недостаје вам снага, па размишљате о томе да од нечега одустанете. Сазнање о томе да сте одговорни за себе и друге заиста јесте болно, признаћете, али морате истрајати! Малаксалост је посљедица нервирања и планетарних утицаја. Покушајте да витаминском терапијом превазиђете овај проблем. Само стрпљивим и истрајним потезима изаћи ћете из кризе.

Дјевица, 22.08 - 22.09

У фази сте експанзије креативних моћи. Пошто сте преплављени емоцијама, можда би окренутост поезији или чак писање пјесама било право рјешење. Партнер ће покушати да вас одобровољи ситном пажњом или поклоном. Сматрате да је његов потез неадекватан и доприносите захлађењу односа. Зашто сте на крај срца?

Вага, 23.09 - 22.10

У конфликту сте са самим собом. Имате проблема, али не знате како да се са њима изборите. Управо је уравнотеженост оно за чим жуде особе рођене у вашем знаку. Нестрпљиви сте у жељи да кренете у нове подухвате. Иако тренутно савладавате финансијску кризу, схватате да вам је неопходан боље плаћен посао.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Сјајно изгледате и исто тако се осјећате. Присуство на занимљивим догађањима чини вас још срећнијим и задовољнијим. Лудо и незаборавно! Заљубљен човјек је и срећан и здрав, а то сте ви тренутно. Немате времена да се оптерећујете старачким проблемима. Ипак, зуби и кости су слаба тачка организма. Савјет: Покушајте да будете великодушнији према непријатељима.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Уживате у лијепим и луксузним стварима. Ваша снобовска природа тренутно је у свом елементу. Још ако материјалне околности дозвољавају да приуштите себи луксуз, биће фантастично! Страх од љубави је страх од промјена. Лакше вам је да тврдите пазар него да се баците у загрљај вољеном бићу. Инертни сте и недовољно активни на емотивном плану.

Јарац, 21.12 - 19.01

Уколико сте схватили да љепота живљења лежи у малим стварима, на правом сте путу. Уколико нисте, шта да се ради? Ваљда ћете се и ви опаметити. Налазите се у ситуацији када је тактичност потребнија него икад. Будите упорни, али и одмјерени, јер ћете само тако остварити задовољавајуће резултате.

Водолија, 20.01 - 18.02 

У свом сте елементу; значи - што луђе, то боље. Браните се од негативних утицаја и руковођени сопственим искуством остварујете само дјелимичан успјех. Кашика вам може доћи главе. Све што се тиче здравља везано је за исхрану, па не будите неуротични по том питању. Више пажње посветите реду и конвенционалности, јер сте малчице претјерали.

Рибе, 19.02 - 20.03

Налазите се пред мноштвом значајних промјена. Не дозволите себи да "упрскате ствар". Само директна акција води ка успјеху. Уколико нисте у вези, неће вам пуно сметати, јер сте задовољни сами собом. Али, уколико јесте, немојте покварити лијепе тренутке глупостима. Што више шетње, а мање задржавања у затвореном и загушљивом простору.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана