Седмични хороскоп (од 8. до 14. марта 2014.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 8. до 14. марта 2014.)

Ован

Налазите се у сјајној прилици да утичете на одређене услове или на нови ток догађаја на пословној сцени. Важно је да сачувате добар пословни рејтинг и да оправдате нечије повјерење. Размислите о промјени досадашњих критеријума, немојте дозволити да Вам неко диктира одређене услове, приоритете или правила у пословној сарадњи.

Бик

Дјелујете активно на различитим странама и имате довољно самопоуздања, што представља добар предуслов за даљи професионални напредак. Умијете вјешто да искомбинујете практична рјешења са расположењем својих сарадника и да остварите заједничке интересе. Будите умјеренији приликом финансијских инвестиција.

Близанци

Тражите најбољи начин да одговорите на нечије захтјеве и да сачувате своје пословне интересе, тако да осјећате додатни притисак. Непотребно се оптерећујете неким пословно-финансијским договорима који немају пресудно значење за ваш статус или даљи ток догађаја. Немојте дозволити да вас мањи губитак у материјалном смислу обесхрабри.

Рак

Налазите се у креативној фази стваралачких могућности, нуди вам се нова прилика да остварите пословно-финансијски успјех или напредовање на статусној листи. Интересантне идеје и пословне понуде наговјештавају дугорочнији успјех. Потрудите се да неко озбиљно схвати ваше намјере и да правилно награди ваше професионалне способности или заслуге.

Лав

Нови догађаји на пословној сцени или нечије понашање могу да вас успоре у спровођењу важних планова. Али, уз додатну упорност очекује вас добар епилог у сваком погледу. Успјех има релативно значење и тумачење, зато своје идеје треба да пласирате на правом мјесту или пред особом која има довољно слуха за сличне пословне интересе.

Дјевица

Упорно браните своје пословне или стратешке интересе, тако да вас очекују бројне похвале и признања на различитим странама. Нема потребе да чините пословне компромисе, уколико они ниси у складу са вашим моралним начелима и манирима. Ако неко покушава да вас доведе пред свршени чин, одговорите на начин који подразумијева поштовање пословних правила.

Вага

Направили сте погрешну пословно-финансијску процјену, тако да вас очекују додатне компликације, али све може да се превазиђе на добар начин, у договору са сарадницима. Размислите како да сачувате своје професионалне интересе. Важно је да се вратите на пређашњу позицију, будите промишљенији, јер нема потребе да гласно причате о својим намјерама.

Шкорпија

Дјелујете задовољно и дајете свој максимум, али понекад пословни догађаји изненада измичу строгој контроли. Покушавате да ускладите различита интересовања и да оставите добар утисак на своју околину. Очекује вас успјех у пословима који се добро вреднују и котирају међу сарадницима. Удружите своје интересе са особом за коју вас везују сличне идеје.

Стријелац

Добро сте информисани о новим приликама на пословној сцени и стало вам је да остварите низ значајних циљева. Налазите се у сјајној психо-физичкој форми и са великим оптимизмом процјењујете исход у пословно-финансијским преговорима. Потребно је да придобијете нечије повјерење, очекују вас и бројне повластице у односу са сарадницима.

Јарац

Обратите пажњу на нове професионалне могућности, да бисте проширили своје сазнање и искуство из различитих области. Нема разлога да се заваравате како су тренутни резултати ваш пословни максимум. Ако се превише опустите и препустите да ствари саме иду својим током, неко други може да вас потисне из "првих пословних редова".

Водолија

Дјелујете врло амбициозно и непрекидно проширујете своја професионална интересовања, док сарадници очекују да се конкретно изјасните о заједничким интересима. Будите пажљивији у комуникацији са пословним партнерима, јер погрешно протумачене информације или неразумијевање правила у заједничком пословању доноси нове компликације.

Рибе

Припремили сте се за серију нових догађаја на пословној сцени и желите да се суочите са сарадницима који су изневјерили ваше повјерење. Налазите се у креативној фази и имате велике пословне амбиције. У финансијском смислу добијате нечију подршку. Проширите своје пословне контакте у различитим правцима и преузмите додатну иницијативу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана