Седмични хороскоп (од 8. до 14. фебруара 2014.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 8. до 14. фебруара 2014.)

Ован, 21.03 - 20.04

Пуни сте енергије, тј. хиперактивни сте. Размишљате и маштате о путовањима, а ускоро ћете своје маштарије и реализовати. Креативност је наглашена, па се бавите умјетношћу. Изузетно повољан период за полагање испита, усавршавање и преквалификацију. Не пренагљујте са доношењем одлука у вези са новим пословима и пројектима.

Бик, 21.04 - 20.05

Реализација важног посла испуњава вас оптимизмом. Сами знате шта је све требало да прођете да бисте га успјешно остварили. Мирно сачекајте остатак недјеље. Успјех је неминован. Опасност вреба у виду нерационалног трошења енергије, што може довести до исцрпљености, а самим тим и до болести. Нађите златну средину у свему.

Близанци, 21.05 - 20.06

Налазите се у периоду великих искушења. То би требало да схватите као својеврсну опомену. Учите се стрпљењу. Знајте да вријеме ради за вас. Млађи припадници знака лако могу упловити у брачне воде, док оним старијима слиједе рашчишћавања. Уколико желите да обезбиједите срећнију будућност, потребне су извјесне жртве.

Рак, 21.06 - 20.07

Пред крупним сте промјенама на нивоу личности. Схватили сте да се зарад квалитета морате нечега и одрећи. Награда је вишеструка. Избјегавајте сукобе на радном мјесту који могу настати усљед незадовољства субјективне природе. Искористите поједине планетарне утицаје за пословни напредак.

Лав, 21.07 - 21.08

Проблем је једнострана комуникација. Осјећање да други не разумију ваше потребе само је плод преокупираности самим собом - повећана доза нарцисоидности. Могући су проблеми са жлијездама и хормонима који се могу манифестовати у виду вишка шећера у крви. Смањите слаткише. У свему треба наћи разумну мјеру.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Иако је све на први поглед у најбољем реду, у наговјештају су извјесни проблеми. Појачајте дозу опреза и не дозволите да побиједи оно што вам није по вољи. Са партнером сте у дивним односима. Предност дајете домаћој атмосфери, у којој опуштено уживате у њежностима. Слободне Дјевице налазе се пред новом везом.

Вага, 23.09 - 22.10

Ових дана се осјећате лијепо, сходно друштву у коме се крећете. Пошто сте емпатични, бирајте друштво, па ће у зависности од њега и ваше стање бити задовољавајуће. Пословна ситуација није сјајна. Узрок је ваша пасивност и склоност да се ослањате на друге. Умјесто што сањарите, почните да се бавите конкретнијим стварима.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Пошто сте извјесну ситуацију превазишли, идете даље. Напокон су проблеми за вама, а путеви који воде ка просперитету пред вама. Крените им храбро у сусрет. Здравствени проблеми само су посљедица претјеривања. Ствар је индивидуална. За неке су то цигарете, за неке алкохол, а за неке и једно и друго.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Многи припадници знака започињу нов животни циклус и на њега се привикавају. Волите промјене, па вам то прија. Не страхујте унапријед од тога да ће вам досадити. Са вашом драгом особом  се лијепо разумијете, иако на први поглед не изгледа тако. Одлично се употпуњујете, јер га спуштате на земљу. Од осталих знакова - што даље.

Јарац, 21.12 - 19.01

Осјећате потребу за опуштањем и уживањем у ситницама. Ове седмице настојите да радите ствари на које сте помало заборавили. Лијепо вам је. Финансијска ситуација се поправља. Захваљујући приливу новца, напросто сијате, успјешно комуницирате са околином, али и непланирано трошите.

Водолија, 20.01 - 18.02

Ситуација је под строгом контролом. Препуштате се задовољствима, дружите се са пријатељима и очекујете поклоне. Па рођендан вам се ближи, зар не? Сјајно се осјећате. Срећно! Иако послови напредују, не значи да се треба опустити. Добро разрађена организација доноси већу зараду. Финансијски бољитак!

Рибе, 19.02 - 20.03

Многи припадници знака налазе се у стању летаргије. Неопходна је промјена начина функционисања, а у томе вам могу помоћи најближи. Могући су проблеми са дисајним органима. Узрок може бити психосоматске природе, али и боравак у загушљивим просторијама. Са партнером су могући пролазни конфликти због трачева.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана