Седмични хороскоп, (од 7. до 13. априла)

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 7. до 13. априла)

Ован, 21.3 – 20.4.

У фази сте завршавања неких битних пројеката. Било је застоја на све стране, али сте их ви успјешно пребродили, па сад спремно очекујете пријатније догађаје. Повољне околности показују да су ваши страхови били неосновани. Добијате јавно признање и награду за труд. О парама да и не говоримо. Планирате пословно путовање.

Бик. 21.4 - 20.5.

Сљедеће седмице имаћете пуно обавеза, али и успјеха. Да бисте остварили жељени циљ, морате, наиме, својски да се потрудите, тј. да марљиво радите, али ће зато и успјех бити слађи. На послу је евидентан успјех, с тим што константно морате да се борите против особа које не дозвољавају да ваша креативност дође до изражаја.

Близанци, 21.5 - 20.6.

Ових дана ћете показати своје филантропске особине и чинити све сама добра дјела. Схватате колико сте били саможиви. Рјешавате да се промијените. Осјећате се интелектуално супериорно, па вам сметају људи који се мотају око вас и само приговарају. Мислите да нису дорасли ситуацији и да вам одмажу.

Рак, 21.6 - 20.7.

Кључна ријеч сљедеће седмице је "благостање". Чувајте се досаде, јер сте остварили своје идеје, па вас може убити монотонија. Пословни успјех праћен је значајном финансијском зарадом. Ради се о нечему за шта сте предодређени. Уколико није тако, значи да негдје гријешите. Посветите више пажње родбини.

Лав, 21.7 - 21.8.

Захваљујући личној снази и мудрости, владате ситуацијом. Пошто сте се са патњом саживјели, правите планове за будуће активности. Нови пословни потези су у наговјештају. Ништа се конкретно не дешава, али хоће, јер сте добро разрадили план. Под условом да имате снаге да размишљате о љубави, покушаћете да некако функционишете.

Дјевица, 22.8 - 22.9.

Одлучни сте у настојањима да превазиђете проблеме који вам стоје на путу. Има их више, али то једној Дјевици ни најмање не смета. Посједујете енормне количине енергије, тако да можете да се изборите са пословним обавезама. До перфекције обављате све што је пред вама. Чувајте се повреде главе из нехата. Главобоља је такође могућа.

Вага, 23.9 - 22.10.

Ситуација се из коријена мијења. Доскора сте били прилично потиштени, али сада не можете да препознате сами себе. Сјајно сте расположени и пуни оптимизма. Иако сте прилично задовољни тренутним послом, размишљате и о новом извору прихода. Новца никад довољно. Одговара вам све што је везано за умјетност и комуникацију.

Шкорпија, 23.10 - 22.11.

Промјена која се дешава само је природни слијед околности. Имаћете среће у несрећи, а да тога не будете ни свјесни. Све указује на отварање перспективе за бољу будућност. Финансијски губитак је неминовна посљедица погрешних инвестиција. Мислите да су сви против вас. Пошто је осјећање субјективно, смањите доживљај.

Стријелац, 23.11 - 20.12.

Преосјетљиви сте - с разлогом или без њега. Пошто околина на вас преноси расположење, уколико желите да се добро осјећате, бирајте са ким се дружите. Није пожељно кривити друге за пословне неуспехе. Чувајте се лажи и двоструких игара, јер ће оне идућих дана бити могуће. Превише се жртвујете за особе до којих вам је стало.

Јарац, 21.12 - 19.1.

У бољем сте стању него обично. Запљуснуо вас је талас оптимизма, па имате осјећај као да вам је камен пао са срца. Добро се осјећате, добро сте расположени. Финансијски добитак вам поправља расположење и пуни џепове. Изузетно сте креативни, па ћете имати успјеха у свим пословима везаним за умјетност.

Водолија, 20.1 - 18.2.

Околности налажу пуно такта и смисла за дипломатију, које очигледно немате; али, тај недостатак компензујете упорношћу. Бићете актер славља и пријатних догађаја. Окончавате послове који су били мучни и захтијевали додатну снагу. Пред вама је финансијски добитак, као и успјех у професији којом се бавите.

Рибе, 19.2 - 20.3.

Сљедећих дана уживате у свим животним радостима. Склоност ка хедонистичком понашању сада је појачана. Па, уживајте, кад можете! У фази сте материјалног стицања и размишљања о томе како се обогатити. Пошто нема хљеба без мотике, ваља засукати рукаве. Осјећате потребу да боравите у природи и здравије живите.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана