Седмични хороскоп (од 6. до 12. септембра 2014)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 6. до 12. септембра 2014)

.

Ован, 21.03 - 20.04

Уколико будете мудри и стрпљиви, имаћете све шансе да у наредном периоду савладате замке. Ако желите да дођете до резултата одмах, очекујте проблеме. Пожељно је под хитно извршите правилан распоред времена уколико желите да остварите жељени циљ. Савјет: Избјегавајте лоше финансијске потезе и расипање пара.

Бик, 21.04 - 20.05

Није вам лако, али је зато ситуација у којој се налазите корисна. Схватићете да је тако веома брзо. Вријеме ради за вас. Чувајте се повреда у саобраћају. Безвољност је такође једна од замки која може угрозити ваше здравље. Астрологија служи да вам помогне да избјегнете опасност. Савјет: Настојте да будете стрпљиви, али и тактични.

Близанци, 21.05 - 20.06

Дистанцирате се од свега што вас повређује. Ако наставите овим темпом, остаћете сами на свијету. Колико сте ви лично допринијели да се околина према вама тако опходи? Од партнера тражите све или ништа. Односи са њим показују да гријешите. Ако престанете да мијењате њега, а кренете да мијењате себе, можда ћете нешто од везе и спасти.

Рак, 21.06 - 20.07

Снага воље је наглашена, о чему свједоче поступци које ћете предузети наредних дана. Успијева вам да се усагласите са самим собом. На пецкања са стране засад сте индиферентни. Изашли сте из фазе апатије, тако да се активирате на више фронтова. Пред вама су не само интелектуални већ и физички послови, које радо прихватате. Савјет: Не дозволите себи тај луксуз да изгубите самоконтролу.

Лав, 21.07 - 21.08

Снага воље је наглашена. Свјесни сте сопствених вриједности, али и озбиљности ситуације. Схватате да времена за губљење нема. Надокнађујете пропуштено. Здравствена ситуација није сјајна. Многи Лавови су у фази очекивања хируршког захвата. Свјесни сте да позитивним мислима можете ублажити проблем. Улазите у период који је одличан за нове почетке!

Дјевица, 22.08 - 22.09

Ушли сте у помало депресиван период. Имате осјећај да вам ништа не иде од руке. Тјешите се, идуће недјеље све ће бити у реду. Веза у којој сте постаје климава. Досадило вам је "клацкање", па размишљате о нечем стабилнијем. Не доносите дефинитивне закључке на плану љубави ових дана! Савјет: Зарањањем у подсвијест, окретањем духовности и тражењем нових ресурса - превазићи ћете кризу.

Вага, 23.09 - 22.10

У релативно сте добром астролошком периоду. Планетарни динамички аспекти чине вас срећним. У фази сте избора између неколико понуда. Окружени сте особама на које не можете да се ослоните. Лоша пословна комуникација чини вас незадовољним. Оно што зависи од вас тренутно је под контролом. Савјет: Покушајте да нешто инвестирате у будућност.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Доносите важне одлуке. Коцкате се, али се и колебате, јер из одређене ситуације желите да извучете максимум. Нажалост, нешто морате жртвовати. Болови у грудима могу бити посљедица срчаних сметњи или проблема са плућима. Смета вам нервирање, али и пушење. Смањите дозу. Савјет: Неке мане хитно треба да ставите под контролу.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Најбрбљивији сте од свих астролошких знакова. Сјетите се изреке по којој језик кости нема, али их ломи. Посљедице погрешно изговорених ријечи могу бити фаталне. Са партнером никако да нађете заједнички језик. Ви у клин, он у плочу, па коме досади. Спас тражите у бјекству, али се на тај начин и отуђујете.

Јарац, 21.12 - 19.01

Упорним залагањем имате шансе да постигнете све што сте наумили. Због чега вас повремено обузимају мрачне мисли и зле слутње? Амбициозни сте, упорни, радни. Захваљујући вишку енергије и кристално јасним жељама, долазите до жељеног циља. И планете су дјелимично заслужне за успјех. Добитак!

Водолија, 20.01 - 18.02

У хармонији сте са самим собом, па и са другима. Читава ова седмица пролази у миру, реду и раду. Не очекујте ништа спектакуларно. Конфликтну ситуацију држите под контролом. Хладнокрвним ставом запањујете околину. Сви око вас радо би да се свађају, па вас константно провоцирају. Унутрашњи конфликт је неоснован.

Рибе, 19.02 - 20.03

Ако од наредних догађаја очекујете нешто епохално, само ћете се нервирати и бити незадовољни. Радост вам причињавају ситнице. Напредак у професији тренутно је евидентан. Успјех очекујте у занимањима везаним за васпитно-образовни рад. Не дозволите да вам се колеге мијешају у послове. Пожељно је да не започињете ништа прије него што окончате једну важну ствар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана