Седмични хороскоп, (од 6. до 12. октобра)

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 6. до 12. октобра)

Ован, (21.3 - 20.4)

 Уколико будете мудри и стрпљиви, имаћете све шансе да у идућем периоду савладате замке. Нека вас не изненаде вирусне инфекције које првенствено нападају грло. Са партнером покушавате да остварите хармонију. Пошто је он у тежем положају од вас, настојте да му будете ослонац. Избјегавајте лоше финансијске потезе и расипање пара.

Бик, (21.4 - 20.5)

Није вам лако, али је зато ситуација у којој се налазите корисна. Безвољност је једна од замки која може да угрози ваше здравље. Морате да пређете преко увреде ако желите да остварите разумну везу. Пошто сте неке ствари везане за партнера већ научили, примијените их у пракси. Настојте да будете стрпљиви, али и тактични.

Близанци, (21.5 - 20.6)

Дистанцирате се од свега што вас повређује. Aко наставите овим темпом, остаћете сами самцати на свијету. Од партнера тражите све или ништа. Односи са њим показују да гријешите. Aко престанете да мијењате њега, а кренете да мијењате себе, можда ћете нешто од везе и испасти. Треба да се изборите са толиком количином напетости коју носите у себи.

Рак, (21.6 - 20.7)

Снага воље је наглашена, о чему свједоче поступци које ћете предузети сљедећих дана. Емотивно сте задовољни, па сте самим тим и здрави. Фасцинирате вољену особу скривеним шармом. Још ако је у питању Лав, страсти и љубави биће на претек. Партнер је напокон схватио ваше вриједности. Не дозволите себи тај луксуз да изгубите самоконтролу.

Лав, (21.7 - 21.8)

Снага воље је наглашена. Свјесни сте сопствених вриједности, али и озбиљности ситуације. Здравствена ситуација није сјајна. Свјесни сте да позитивним мислима можете ублажити проблем. Иако партнер чини све да заголица вашу машту, касно је. Грешке му не праштате. Сматрате да је изиграо ваше повјерење. Улазите у период који је одличан за нове почетке.               

Дјевица, (22.8 - 22.9)

Имате осјећај да вам ништа не иде од руке. Тјешите се, идуће седмице све ће бити у реду.  Избјегавајте започињање нових послова. Веза у којој сте постаје климава. Досадило вам је “клацкање”, па размишљате о нечем стабилнијем. Не доносите дефинитивне закључке на плану љубави ових дана! Зарањањем у подсвијест и окретањем духовности превазићи ћете кризу.

Вага, (23.9 - 22.10)

 У фази сте избора између неколико понуда. Депресија се смјењује са тотално супротним осјећањем. Спас тражите у фрижидеру, чиме потенцирате проблем. Романтични доживљаји нарушавају свакодневне планове. Могући су емотивни изливи које не можете да реализујете због везаности за особу из прошлости. Све што је лијепо - кратко траје.

Шкорпија, (23.10 - 22.11)

Под условом да савладате налете лијености и хвалисавост, шанса да остварите успјешан пословни период може бити искоришћена. Болови у грудима могу бити посљедица срчаних сметњи или проблема са плућима. Ових дана вам Лавови изузетно пријају. Проводите луде и незаборавне тренутке. Партнер вас осваја, прича гомилу слатких лажи и нестаје.

Стријелац, (23.11 - 20.12)

Посљедице погрешно изговорених ријечи могу бити фаталне. Здравље: Проблеми са жлијездама, хормонима и ментална деструкција, под условом да нешто не предузмете, могу узети маха. Са партнером никако да нађете заједнички језик. Ви у клин, он у плочу, па коме досади. Спас тражите у бјекству, али се на тај начин и отуђујете. Покушајте да будете мање себични.

Јарац, (21.12 - 19.1)   

Упорним залагањем имате шансе да постигнете све што сте наумили. Иако имате све предуслове за добро здравље, јављају се проблеми у виду преосјетљивости. Будући да сте затрпани обавезама, немате времена за љубав. Партнер се осјећа запостављено, па је пожељно посветити му мало пажње. Он је ипак велико дијете. Опасност вреба у виду искључивости.

Водолија, (20.1 - 18.2)

Читава ова седмица пролази у миру, реду и раду. Не очекујте ништа спектакуларно. Пошто постоји опасност од повреда, пожељно је бити опрезан. Вага је идеална особа за вас. Aстролошки гледано, ви припадате ваздушном знаку, као и она. Чувајте се промаје, јер можете да назебете. Унутрашњи конфликт је неоснован.

Рибе, (19.2 - 20.3)

Aко од сљедећих догађаја очекујете нешто епохално, само ћете се нервирати и бити незадовољни. Несигурност и низак ниво психичке енергије указују на извјестан здравствени проблем. Љубав: Односи са партнером нису сјајни, бар не онакви какве их замишљате. Са Лавовима и Овновима избјегавајте сукобе, јер сте ви у тој комбинацији на губитку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана