Седмични хороскоп (од 6. до 12. априла 2013.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 6. до 12. априла 2013.)

Ован, 21.03 - 20.04

У фази сте завршавања неких битних пројеката. Било је застоја на све стране, али сте их ви успјешно пребродили, па сад спремно очекујете пријатније догађаје. Повољне околности показују да су ваши страхови били неосновани. Добијате јавно признање и награду за труд. О парама да и не говоримо. Планирате пословно путовање.

Бик, 21.04 - 20.05

Сљедеће седмице имаћете пуно обавеза, али и успјеха. Могући су проблеми са циркулацијом, кичмом и премор усљед боемског живота. Они који пате од срчаних сметњи могу бити угрожени. Отворени сте за све лијепе ствари, па и за љубав. Жељели бисте нешто ново и узбудљиво.

Близанци, 21.05 - 20.06

Ових дана ћете показати своје филантропске особине и чинити све сама добра дјела. Схватате колико сте били саможиви. Рјешавате да се промијените. Са партнером склапате примирје. Још уколико је Вага - све шансе да веза опстане постоје. Доносите одлуку да прихватите неки партнеров савјет.

Рак, 21.06 - 20.07

Кључна ријеч сљедеће седмице је "благостање". Чувајте се досаде, јер сте остварили своје идеје, па вас може убити монотонија. У фази сте опоравка, окренути здрављу и, што је најважније, правилној исхрани. Ствари су под контролом. Прихватите позив шармантне Дјевице. Ништа вас не кошта!

Лав, 21.07 - 21.08

Захваљујући личној снази и мудрости, владате ситуацијом. Пошто сте се са патњом саживјели, правите планове за будуће активности. Нови пословни потези су у наговјештају. Ништа се конкретно не дешава, али хоће, јер сте добро разрадили план. За сада се стрпите! Многи припадници знака су лакше болесни.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Одлучни сте у настојањима да превазиђете проблеме који вам стоје на путу. Има их више, али то једној Дјевици ни најмање не смета. Чувајте се повреде главе из нехата. Главобоља је такође могућа сљедећих дана, и то усљед временских осцилација. Са ватреним знацима попут Овна, Лава и Стријелца постајете комплетни.

Вага, 23.09 - 22.10

Ситуација се из коријена мијења. Доскора сте били прилично потиштени, али сада не можете да препознате сами себе. Сјајно сте расположени и пуни оптимизма. Многе Ваге се налазе у двострукој вези. Иако то на вас не личи, мора да сте имали "дебелих разлога" кад сте се одлучили на такав корак.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Промјена која се дешава само је природни слијед околности. Имаћете среће у несрећи, а да тога не будете ни свјесни. Све указује на отварање перспективе за бољу будућност. Финансијски губитак је неминовна посљедица погрешних инвестиција. Мислите да су сви против вас.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Преосјетљиви сте - с разлогом или без њега. Пошто околина на вас преноси расположење, ако желите да се добро осјећате, бирајте са ким се дружите. Превише се жртвујете за особе до којих вам је стало. Чим сте почели да мјерите, запитајте се да ли су осјећања искрена.

Јарац, 21.12 - 19.01

У бољем сте стању него обично. Запљуснуо вас је талас оптимизма, па имате осјећај као да вам је камен пао са срца. Добро се осјећате, добро сте расположени. Преосјетљиви сте. Нерационално се односите према утрошку сопствене енергије. Не расипајте је тек тако. Постајете свјеснији својих слабости.

Водолија, 20.01 - 18.02

Околности налажу много такта и смисла за дипломатију, које очигледно немате, али тај недостатак компензујете упорношћу. Бићете актер славља и пријатних догађаја. Окончавате послове који су били мучни и захтијевали додатну снагу. Пред вама је финансијски добитак, као и успјех у професији којом се бавите.

Рибе, 19.02 - 20.03

Сљедећих дана уживате у свим животним радостима. Склоност ка хедонистичком понашању сада је појачана. Па, уживајте, кад можете! Романтично расположени, никако да се помирите са практичним партнеровим особинама. Можда сте баш због те разлике идеалан спој.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана