Седмични хороскоп, (од 5. маја до 11. маја)

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 5. маја до 11. маја)

Ован, (21.3 - 20.4)

У оптимистичкој сте фази. Искрено вјерујете да ће се оно у шта сте дуго улагали исплатити. Хоће, али почетком љета. Многи Овнови ће захваљујући Јупитеру имати јавне наступе у којима ће њихов јединствен таленат доћи до изражаја. Успјешни пословни подухвати. Здравље је углавном добро. Кад сте срећни и задовољни, здрави сте.

Бик, (21.4 - 20.5)

Сљедећих дана уживаћете у конкретним стварима и чулним задовољствима. Прави је тренутак да се баците на провод и надокнадите пропуштено. Креативнији сте него иначе, што значи да ћете имати успјеха у свим пословима везаним за умјетност. Биће и оног до чега највише држите - пара. Болести венеријанског типа могу да се испоље.

Близанци, (21.5 - 20.6)

Преосјетљиви сте и размажени. Ето како се може протумачити ваше тренутно стање. Нисте задовољни послом, па размишљате о додатном раду. Пара нема на видику, али их не очекујте, пошто се од њих ионако тешко растајете. Могући су проблеми са бубрезима или ментална конфузија. И једно и друго захтијева озбиљнији третман.

Рак, (21.6 - 20.7)

Свјесни сте да морате да мијењате стари начин живота, јер то захтијевају околности. Пошто се стварају прилике за напредовање, имаћете среће у несрећи. Успјех можете очекивати само у областима које су везане за психологију, анализу и духовни рад. На материјалном плану влада опште расуло. Могући су проблеми уринарног тракта.

Лав, (21.7 - 21.8)

Размишљате о путовању или о користи која вас очекује, а која је везана за иностранство. Још увијек се не зна на чему сте. Промјена стања, набоље. Таман сте дигли руке од једног подухвата, кад схватате да ће он бити успјешан. Закасњели финансијски добитак. Већ дуже вријеме сте са Јарцем на истим таласним дужинама.

Дјевица, (22.8 - 22.9)

Одлука коју донесете ових дана биће од изузетне важности и умногоме утицати на даљи развој догађаја. Искористите своју аналитичност и повуците прави потез. Многе ствари ћете ријешити као од шале. Звијезде су вам наклоњене, а и ви умијете да их шармирате. Разум у комбинацији са радом чини чуда. Будите опрезни у саобраћају.

Вага, (23.9 - 22.10)

Сљедећих дана окончавате ствари које захтијевају пуно труда. Пошто се не плашите одговорности и рада, све ће се дешавати по плану. Потребно је пуно дипломатичности, упорности и одмјерености, што вам није страно. Зовете се Вага јер стално нешто важете. Мирење са партнером вас чини задовољним. Препуштате се његовим чарима.

Шкорпија, (23.10 - 22.11)

Предност дајете уживању у свим овоземаљским стварима. Умјетнички сте оријентисани, са наглашеном боемском цртом.

Тешко вам је да почнете да радите, али кад ви нешто одлучите, нема те силе која вас може зауставити. Тврдоглави сте, али и успјешни. На живот гледате као на гозбу, а на партнера као на добар залогај.

Стријелац, (23.11 - 20.12)

Маштате о путовању у топле крајеве и егзотичне предјеле. Само да је више пара, то бисте спровели у дјело колико сутра. Успјешан период у сваком погледу. Посебно се треба фокусирати на обиље умјетничког талента и не дозволити да он улудо пропада. Дишете пуним плућима, срећни, задовољни и здрави. Лијепо је бити вољен као што сте ви.

Јарац, (21.12 - 19.1)

Склони те снивању на јави и затварању у свој фиктивни свијет. Без конкретне акције немате шансе да успијете у овој суровој стварности. О љубави маштате, а особу поред вас идеализујете. Никако вам не полази за руком да уживате сад и одмах у загрљају вољеног бића. На послу сте пасивни, осјетљиви, склони да своје проблеме пребаците на друге.

Водолија, (20.1 - 18.2)

Стрпљиво пружате помоћ пријатељу у невољи. Права сте Водолија, несебични и одговорни у озбиљним ситуацијама. Пословно-финансијски колапс у којем се налазите ове седмице ваљда ће престати. Немате више снаге да се борите са препрекама. Са партнером, умјесто што се свађате, покушајте да се мазите.

Рибе, (19.2 - 20.3)

Напокон сте схватили како се ваља понашати сљедећих дана. Постали сте самоувјерени, енергични и сигурни у самог себе. Иако нисте тренутно задовољни оним чиме се бавите, ускоро долази љето, а са њим и нове пословне могућности. Будите спремни за рад, кад други иду на одмор. Слијепа заљубљеност у Лава никако да вас убиједи да је он погрешна особа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана