Седмични хороскоп (од 5. јула до 12. јула 2013.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 5. јула до 12. јула 2013.)

Ован 21.03 - 20.04. Није довољно нешто пожељети, треба бити упоран и то остварити. Сљедећих дана посједујете најпозитивније карактеристике знака. Ваљда ћете их искористити. Уочавате проблем, фокусирајући сву своју умјешност на то да га бар ублажите, ако већ не можете да га отклоните. Вриједно радите, што ће уродити плодом.

Бик 21.04 - 20.05.

Налазите се на крају једног не баш пријатног, али ни лошег, животног периода. Не знате у ком смјеру треба кренути. Та недоумица вас оптерећује. Болови у стомаку посљедица су енормних количина хране, слаткиша посебно. Проблем само накратко рјешавају кока-кола и кокице. Размишљајте о поступцима, јер вас незнање не оправдава од одговорности.

Близанци 21.05 - 20.06.

Константно сте у некој врсти афекта, било да је ријеч о бијесу, свадљивости или импулсивности. Ако примијетите да ствари иду погрешним путем, не нервирајте се. На емотивни живот слабо можете да утичете. Одлуке и рашчишћавања зависе од партнера. Бављење спортом у комбинацији са медитацијом даје запањујуће резултате.

Рак 21.06 - 20.07.

Владате ситуацијом. Иако се догађаји не одвијају онако како сте замислили, претварате се у пасивног посматрача и мирно чекате својих пет минута. Тек крајем мјесеца надајте се напретку. То што сте реалиста, овога пута се и те како исплатило, јер сте добили на времену и избјегли нервирања. Око вас је прави хаос у ком се, за дивно чудо, одлично сналазите.

Лав 21.07 - 21.08.

Завршавате послове који су били у застоју. Период у ком сте могао би се окарактерисати као тежак рад, али и основа будућег успјеха. По глави вам се мотају мисли везане за велику љубав. Пожељећете да је сретнете. Не помишљајте на то, јер сте одавно заборављени. Огромну количину енергије искористите паметно - за обављање послова.

Дјевица 22.08 - 22.09.

Уколико доживите стресну ситуацију, одговор потражите у лошим планетарним аспектима. Тјешите се, јер ће се све муњевитом брзином исправити. Не тако лоше. Инфекције, упале, проблеми са крвотоком и мноштво других ствари може вам идућих дана пореметити живот, па је пожељно смањити активности. Стрпите се још неколико дана.

 Вага 23.09 - 22.10.

У сљедећем периоду интуиција је наглашена, па ето одговора на нека спонтана рјешења. Она би у много чему требало да поправи неред у вашем окружењу. Веза са Близанцем или Дјевицом тренутно је у кризи, јер се неко мијеша у ваш живот. Да ли су то родитељи или пријатељи? Јасно им стављате до знања гдје је коме мјесто.

Шкорпија 23.10 - 22.11.

Већина Шкорпија је неуротична, па није у стању да на вријеме уочи лијепа догађања. Управо сте у жижи фантастичних збивања; не кукајте, већ у њима уживајте. Послови се одвијају без проблема. Могућ је сукоб са законом. Пошто сте учинили све да вам ништа не може наудити, будите без бриге. Очекујте страсну везу са озбиљним практичним Јарцем.

Стријелац 23.11 - 20.12.

Добар период се наставља. Уколико будете паметни, мање причали а више радили, направићете чуда. Под условом да изађете на крај са вишком енергије и гомилом интересовања, биће све у реду. У противном, психички проблеми. Бављење физичким активностима препоручљиво је у будућем периоду. Не претјерујте са излежавањем.

Јарац 21.12 - 19.01.

Расположење је крајње нестабилно. Умјесто да се баците на конкретне ствари, оптерећујете се некорисним идејама и бесмислицама. Проблеми са жучном кесом или јетром само су пролазне природе. Прави је моменат да посветите више пажње здрављу. Пошто сте рекли партнеру све што мислите, само сте га заинтригирали.

Водолија 20.01 - 18.02.

Иако не желите да будете мученик, ви то стварно јесте. Питање је колико сте свјесни ове чињенице? Докле ћете о себи да стварате лажну представу? Незадовољни сте послом, међуљудским односима, зарадом. Кад боље размислите, једини спас је одмор. У међувремену ће се много тога рашчистити. Лоше расположење потискујете у загрљају Ваге, Бика или Шкорпије.

Рибе 19.02 - 20.03.

Иако је ситуација критична, владате собом. Повратили сте мир и не желите ни по коју цијену да га изгубите. Докле ће то да вас држи? Наступило је побољшање. Имате осјећај да је криза за вама, да сте ушли у период опоравка. Добро се осјећате. Са Вагом или Јарцем фантастично се слажете. Трудите се да више времена проводите у њиховом друштву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана