Седмични хороскоп (од 5. до 13. децембра 2014.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 5. до 13. децембра 2014.)

.

Ован, 21.03 - 20.04

Повољне околности утичу на довршавање неких раније започетих ствари. Постоји шанса да добијете јавно признање за труд. Морална сатисфакција прија, поготово вама! Многи Овнови се у току ове седмице спремају за пут или контактирају са иностранством. Изузетно комуникативан и успјешан период тренутно је пред вама.

Бик, 21.04 - 20.05

Функционишете изузетно добро, јер сте успјели да нађете златну средину између посла и провода. Биће свега по мало. Ситуација није лоша ни на финансијском плану. Нервоза, стрес, страхови и осјећај да вријеме улудо траћите - лоше се одражавају на здравље. Уколико се уразумите, избјећи ћете проблеме са срцем. Будите што је могуће више опуштени.

Близанци, 21.05 - 20.06

Ако желите да се извучете из кризе, пожељно је да будете дипломатични. Све је у знаку компромиса и завршетака. Са неким или нечим морате да се помирите. Са сталним партнером - константно ривалство и вербална препуцавања; али спонтана авантура вреба. Нећете одбити такав изазов. Морате реално сагледати ситуацију.

Рак, 21.06 - 20.07

Дивно се осјећате, фантастично изгледате. Ваша прелијепа појава зрачи шармом и оптимизмом, и то захваљујући благонаклоним љубавним трептајима. Сарадници по сваку цијену покушавају да вас избаце из такта. За дивно чудо, то им не полази за руком. Довољно сте хармонични и јаки. Савјет: Уживајте док можете и не оптерећујте се глупостима.

Лав, 21.07 - 21.08

Недостаје вам снага, па размишљате о томе да од нечега одустанете. Сазнање да сте одговорни за себе и друге заиста је болно, признаћете! Малаксалост је посљедица нервирања и лоших планетарних утицаја. Покушајте да витаминском терапијом превазиђете овај проблем. Само стрпљивим и истрајним потезима можете изаћи из кризе.

Дјевица, 22.08 - 22.09

У фази сте експанзије креативних моћи. Пошто сте преплављени емоцијама, можда би окренутост поезији, или чак писање пјесама, било прави изазов. Партнер ће покушати да вас одобровољи ситном пажњом или поклоном. Сматрате да је његов потез неадекватан и доприносите захлађењу односа. Зашто сте накрај срца?

Вага, 23.09 - 22.10

У конфликту сте са самим собом. Имате проблема, али не знате како да се са њима изборите. Уравнотеженост је оно за чим жуде особе рођене у вашем знаку. Нестрпљиви сте у жељи да кренете у нове подухвате. Иако тренутно савладавате финансијску кризу, схватате да вам је неопходан боље плаћени посао.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Сјајно изгледате и исто тако се осјећате. Присуство на занимљивим догађањима чини вас још срећнијим и задовољнијим. Лудо и незаборавно! Завршавате важан пословни пројекат, што вас чини задовољним. Јавно признање вас инспирише да започнете нешто ново. Добра зарада је на помолу! Савјет: Покушајте да будете великодушнији према непријатељима.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Уживате у лијепим и луксузним стварима. Ваша снобовска природа долази до изражаја. Још ако вам материјалне околности дозвољавају да себи приуштите луксуз, биће фантастично! Здравље је релативно добро, ако се изузму проблеми у вези са килажом. Појачан апетит и уживање у храни чине своје. Покушајте да ослушнете потребе других.

Јарац, 21.12 - 19.01

Уколико сте схватили да љепота живљења лежи у малим стварима, на правом сте путу. Уколико нисте, шта да се ради? Ваљда ћете се и ви опаметити. Пуно лијепих тренутака налазите ако не у загрљају вољене особе оно у креативном раду. Пошто сте по природи практични, покушаћете да ова два сегмента живота обједините.

Водолија, 20.01 - 18.02 

У свом сте елементу: значи, што луђе, то боље. Браните се од негативних утицаја и руковођени сопственим искуством остварујете само дјелимичан успјех. Креативна машта помаже вам да постигнете завидне резултате. Морате се изборити са главним непријатељем - сујетом - уколико желите да успјех буде комплетан. Више пажње посветите реду и конвенционалности.

Рибе, 19.02 - 20.03

Налазите се пред мноштвом значајних промјена. Не дозволите себи да "упрскате ствар". Само директна акција води ка успјеху. Проблеми са куковима, жучном кесом, ишијасом, реуматизмом. Сијасет невоља можете спријечити, или макар ублажити, добром превенцијом. Савјет: Почните да размишљате о спорту. Јога је права ствар!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана