Седмични хороскоп (од 4. до 11. априла 2015.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 4. до 11. априла 2015.)

.

Ован, 21.03 - 20.04

Захваљујући доброј процјени имате јасне циљеве и упорно браните своје пословне интересе, очекују вас различити коментари у кругу сарадника. Нема потребе да чините пословне компромисе, уколико они нису у складу са вашим моралним начелима. Ако неко покушава да вас доведе пред свршени чин, важно је да се супротставите на адекватан начин и без посљедица. Због бројних обавеза, свјесно пропуштате неке значајне догађаје у љубавном или породичном животу.

Бик, 21.04 - 20.05

Често имате добру процјену и умијете тачно да предвидите нечију реакцију у пословним преговорима. Важно је да сачувате свој пословни углед или да оправдате нечије повјерење, јасно вам је да савременији приступ заједничким темама или интересима доноси дугорочнији успјех. Увијек постоји добро рјешење, под условом да правилно повезујете корисне информације. Понекад постављате сувише строге критеријуме пред вољену особу, али ваш подстицај умије и да дјелује благотворно.

Близанци, 21.05 - 20.06

Интересантне идеје које имате потврђују вашу оригиналност у размишљању и потврђују вашу спремност да прихватите заједничке циљеве у договору са сарадницима. Потребно је да ускладите различита интересовања, која могу да вам обезбједе пословно-финансијски успјех или ново професионално напредовање. На срећу, околина вас подржава да остварите своје пословне интересе. Јасно се примјећује да сте расположени за нову романсу, не кријете своја емотивна очекивања или намјере које имате према блиској особи.

Рак, 21.06 - 20.07

Стало вам је да остварите своје приоритете и да будете добро информисани о различитим пословним приликама. Корисне информације могу да вас поштеде од непотребног напора и да вас сврстају у повлашћену позицију. Дјелујете промишљено и имате тачну представу о циљевима које треба да остварите у пословним преговорима. Сачувајте добар сараднички однос на различитим странама. У односу са вољеном особом вјешто умијете да смислите сјајан изговор, посебно када желите да ескивирате неке осјетљиве теме или ситуације које вам се не допадају.

Лав, 21.07 - 21.08

На помолу су нове пословне обавезе и дилеме које захтијевају да се додатно ангажујете. Будите пажљивији у комуникацији са пословним партнерима, јер погрешно протумачене информације или неразумијевање правила у пословању могу да проузрокују разне компликације. Затражите на вријеме нечији савјет приликом финансијских процјена. Нема разлога да олако поклањате своје емотивно повјерење, добро размислите о различитим аспектима или о особи коју сте недавно упознали. 

Дјевица, 22.08 - 22.09

Дјелујете забринуто због нових догађаја на пословној сцени који могу да вас успоре у спровођењу планова. Али, уз додатну упорност показаће се да имате ефикасна рјешења. Успјех има релативно значење, важно је да своје идеје пласирате на правом мјесту или пред особом која има довољно слуха за практична рјешења. Понекад је дискреција неопходна, сачувајте од радозналих погледа свој однос са вољеном особом и коментаре за нека породична дешавања. Немојте дозволити да се о вама шире погрешне приче или "лоши гласови". 

Вага, 23.09 - 22.10

Умијете брзо да се прилагодите новим правилима и заинтересовани сте за савремене идеје, што представља добар услов за даље професионално напредовање. Ипак, ваша отвореност у размишљању понекад умије да дјелује слободоумно на околину. Потребно је да јасно дефинишете своје пословне циљеве и да разјасните евентуалне неспоразуме у односу са сарадницима. Пажљиво анализирајте свој однос са вољеном особом, постоје ствари које се не могу лако одгонетнути. "Љубавни ребуси", понекад имају врло скривене поруке и потребна вам је фаза емотивне или мисаоне инкубације.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Нема разлога да се задржавате на оствареним циљевима и да се уљуљкујете тренутним резултатима. Обратите пажњу на интересантне идеје, које пружају могућност за пословним напредовањем или за професионално усавршавање. Ако се превише опустите и препустите да ствари саме иду својим током, неко други може да заузме ваш положај или повластице које уживате. Осјећате нови импулс емоција, радости и задовољства у близини вољене особе. Својом појавом или стилом изражавања, привлачите велику пажњу и дјелујете шармантно на свијет око себе. 

Стријелац, 23.11 - 20.12

На ваше стваралачко расположење позитивно утичу бројни сусрети које имате у кругу сарадника или интересантне пословне понуде. Додатно вас замарају неке рутинске ситуације у којима не постоји могућност креативног изражавања или пословног експериментисања. Ипак, дјелујете оптимистично због нових информација и трудите се да будете активни на различитим пољима у складу са својим циљевима. Не пристајете на компромисне варијанте и не можете да се задовољите тренутним стањем у свом љубавном животу.

Јарац, 21.12 - 19.01

Могуће је да сте исхитрено направили неку погрешну пословно-финансијску процјену, тако да вас очекују различити коментари и компликације у односу са сарадницима. Околности се брзо мијењају, размислите на који начин треба да сачувате своје пословне интересе. Важно је да покренете иницијативу и да коригујете своје пропусте. Нема разлога да страхујете од новог неуспјеха, све се да кориговати. Примједбе које повремено упућујете вољеној особи, углавном остају без одјека. 

Водолија, 20.01 - 18.02

У складу са својим блиц процјенама најчешће имате велике амбиције, али налазите се у промјенљивој психофизичкој фази тако да су и ваши резултати подложни различитим оцјенама. Важно је да покренете иницијативу и да удружите своје интересе са особом која се налази на неком "високом нивоу". Очекује ваш успјех у пословима који се добро наплаћују, стало вам је унапредите свој положај. Обично имате добру љубавну стратегију, тако да не одустајете лако од својих идеја без обзира на на нечију реакцију или на "оштру ноту".  

Рибе, 19.02 - 20.03

Јасно вам је да понекад различити догађаји на пословној сцени измичу контроли и то не треба посебно да вас забрињава. Непотребно се запетљавате у сарадничке полемике које могу да искомпликују вашу позицију. Нема разлога да вас тренутна ситуација обесхрабри, сачекајте на боље услове у којима ћете преузети иницијативу у правој мјери. Важно је да мудро сачувате своје пословне интересе. У љубавном односу, лагано почиње да вам смета партнерово понашање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана