Седмични хороскоп (од 4. до 11. априла 2014.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 4. до 11. априла 2014.)

Ован, 21.03 - 20.04

Нека вас наредних дана не изненади повремени осјећај паралисаности, настао као посљедица преузимања туђе одговорности на себе. Због некога се жртвујете. Посао захтијева много снаге и истрајности, уколико желите да све буде како треба. Покушаћете да зарад посла занемарите неке своје прохтјеве. Треба избјегавати жељу за доминацијом и наметање воље околини.

Бик, 21.04 - 20.05.

Иако планови споро напредују, ви не одустајете. Период пред вама је у знаку рада, али и постизања резултата. Добро се осјећате, задовољни сте, а самим тим и здрави. Пошто је апетит појачан, он може да угрози вашу линију. Не будите похлепни и не занемарујте цјелину на рачун детаља. Треба имати на уму да сте у фази експанзије.

Близанци, 21.05 - 20.06.

Активни сте, комуникативни, заинтересовани за многе ствари. Одлично баратате ријечима. Па кад је тако, пређите са ријечи на дјела. Заљубљиве сте природе. Важан телефонски позив или одлазак на пут разбуктаће ваше емоције. Прија вам дружење са сличним особама, са Биком посебно.

Рак, 21.06 - 20.07.

У фази сте дубоке контемплације и сагледавања дугорочних проблема. Објективност вам помаже да уочите свој степен одговорности. Напредујете и морално и материјално. Не би вам пријало да зарађујете новац на туђој невољи. И нећете, јер радите коректно. Успјех. Чувајте се охолости, хвалисавости и избјегавања властите одговорности.

Лав. 21.07 - 21.08.

Треба изаћи на крај са ситним пропустима. Пошто је сујета изражена, морате учинити нешто да ријешите проблем и обуздате свој перфекционизам. Проблеми са жлијездама и хормонима могу се наредних дана активирати - код мушкараца простата, а код жена гениталије. Нема разлога за панику.

Дјевица, 22.08 - 22.09.

Пред вама је седмица пуна узбуђења и пријатних догађаја. Окружени сте све самим позитивним особама. Фантастично се осјећате. Нова авантура је на помолу. Иако сте по природи ненаметљиви, кад је љубав у питању прави сте Казанова. Пуно страсти и ватре очекујте са Овном, Лавом или Стријелцем.

Вага, 23.09 - 22.10.

Уживате у ситним животним радостима и чулним ужицима. Пошто сте са породицом у хармоничним односима, лијепо се осјећате. Креативна снага и повољни планетарни аспекти у наредном периоду утицаће на успјех у свим пословима венеријанског типа: умјетности, исхрани, облачењу. Није пожељно бити сујетан и расипан.

Шкорпија, 23.10 - 22.11.

Нешто славите. У знаку сте радосне вијести. Пошто привлачите сродне душе, проводите пријатне тренутке у њиховом друштву. Нервоза и склоност ка претјераном конзумирању алкохола или цигарета може довести до здравствених проблема. Само марљивим радом можете постићи успјех. Чувајте се лијености и расипништва.

Стријелац, 23.11 - 20.12.

Конфликтна ситуација помаже вам да нађете право рјешење. Препреке ће вам помоћи да напредујете. Нема љубави без бола, ни напретка без труда. Могући су болови у грудима и болести срца, мада ништа не мора бити алармантно. За почетак ће бити довољно да смањите цигарете и више времена проводите на свјежем ваздуху.

Јарац, 21.12 - 19.01.

Одличан период је пред вама. Вриједно радите, не обраћате пажњу на оно што не волите, све у свему - дивно се осјећате. Иако ћете конкретне резултате видјети тек у љетњим мјесецима, ви сте стрпљиви, па полако и упорно грабите ка циљу. Неко вам нуди корисну сарадњу. Пошто сте у позитивној фази, савјети вам нису потребни.

Водолија, 20.01 - 18.02.

Водолије започињу нов животни циклус. Са оптимизмом од извјесних догађаја пуно очекују. Имају разлога да се надају и радују. Изненадан фатални сусрет пробудиће ваше успаване страсти. Нова љубав стиже муњевито, па ће уживања бити на претек. Избјегавајте рискантне ситуације, као и започињање више послова истовремено.

Рибе, 19.02 - 20.03.

У фази сте прављења планова и доношења животних одлука. Пошто се оне косе са вашим навикама, у почетку неће бити лако. Окупирани сте здрављем, па покушавате да уз помоћ литературе нађете одговор на нека питања која вас муче. Психа или органски поремећај? Паничите без потребе. Са ријечи треба прећи на дјело.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана