Седмични хороскоп (од 4. до 10. фебруара)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 4. до 10. фебруара)

æ

Ован

Преосјетљиви сте па ће бити проблема ако вам неко стане на жуљ. Утјеху ваља тражити у креативном раду. Успјешно излазите на крај са неким својим манама. Пошто сте се заситили старе љубави, крећете у нове подухвате. Не претјерујте са изливима њежности, јер се препреке јављају кад се најмање надате. Маштате.

 

Бик   

У фази сте појачаних активности. Период пред вама је повољан за бављење политиком, али и за друге видове сарадње. Задовољни сте, јер се реализују неки планови. Са партнером планирате путовање. Рјешавате да у нешто заједнички инвестирате. Љубоморно га чувате само за себе. Ефекти су контрапродуктивни.

 

Близанци   

Потребна је тотална организованост да бисте испливали из проблема. Доносите одлуку да прекинете са старим навикама и да на нов начин организујете живот. Биће пара, али и застоја. Било би пожељно да престанете другима да препричавате своје проблеме. Дискреција је нешто о чему треба више размишљати. То ће бити тешко.

 

Рак   

Период пред вама је у знаку напорног рада, али и уживања у материјалним стварима. Свјесни својих потреба, желите да нешто себи приуштите. Ништа не пада с неба! Ваш емотивни живот подлијеже промјенама. Веза са Јарцем или Стријелцем освјежава. И један и други изузетно пријају, јер сте гладни љубави.

 

Лав   

Нико као ви не посједује толико снаге и упорности. Са оптимизмом крећете у нове подухвате, али никако сами. Особа из ближе околине хита у помоћ. Будите толерантнији према сарадницима. Емотивни живот: Без љубави - све пусто је. Водолија или Риба могу вас брзо спустити на земљу својим прозаичним прохтјевима.

 

Дјевица      

Наступио је талас мрзовоље и неспособности за рад. Ослушните унутрашњи глас и поступајте како вам он каже. Можда би кратак предах био права ствар? Искористите дар запажања. Криза у љубави је добила забрињавајуће размјере. Сљедећи мјесец ће бити пун неизвјесности с тим у вези. Коначну одлуку немојте доносити прије марта.

 

Вага

У бољој сте фази. Радост вам причињавају успјешни друштвени контакти. Окружени сте сродним душама. Фантастично!  Ситуација захтијева одлучност чим се појаве прве компликације. Преосјетљиви сте уколико партнер покуша да наруши склад у вашим односима. Уживате у устаљеним стварима, у друштву Ваге или Бика.

 

Шкорпија

На нешто стављате тачку, крећете од нуле. Опасно сте се наљутили, па нећете дозволити да вас несмотреност у даљим плановима поремети. Имате осјећај да никаква акција не може поправити ситуацију. Сви су се разбјежали. У посљедњем тренутку спас налазите у загрљају Близанца или Стријелца. На грешкама ваља учити!

 

Стријелац  

Преосјетљиви сте, склони сањарењу на јави. Од новонасталих догађаја нешто прижељкујете. Будите реалнији и мање се удубљујте у туђе проблеме. Партнера никако не сагледавате на адекватан начин. Схватате колико се он удаљава од вас, али и задаје бриге. Рак је одлично раме за плакање. Постоји шанса да одете на пут.

 

Јарац          

У тешкој сте дилеми. Иако сте испитали све могућности, рјешење није на видику. Кроз патњу се оплемењујете и растете. Одмор и сан су вам неопходни. Само ако вам партнер угађа и повлађује, можете бити задовољни. Уколико до тога не дође, повлачите се у себе. Стријелац вам нешто предлаже. Прихватите то за промјену!

 

Водолија    

Ових дана сте изразити индивидуалиста. Дар опажања је изражен, па се немојте чудити уколико вам се буду обраћали са молбом да их савјетујете и помажете. У љубави нагли обрти ситуације. Партнер ће вам јасно ставити до знања да сте у нечему претјерали. Лав само покушава да вас освоји. Јарац је ипак незамјенљив.

 

Рибе

Пред вама је период неизвјесности. Додатно вас забрињава недостатак особе на коју можете да се ослоните. Ко вам је крив кад сте неповјерљиви. Размишљате о новом послу. Партнер упорно настоји да вам отежа живот. Умјесто да помогне, он само долива уље на ватру. Плачљиви сте и нерасположени. Потражите утјеху у Дјевици.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана