Седмични хороскоп, (од 4. до 10. августа)

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 4. до 10. августа)

Ован, 21.3 - 20.4

Ушли сте у повољнији период, тако да ће вам се указати шанса да нешто и зарадите. Уз подршку са стране и мало труда, учинићете чудо. Планирате нове почетке. Интуиција говори да ћете имати успјеха, а ви у њу вјерујете. Припремите се и за извјесне пословне проблеме. Све иде у рок службе, па и проблеми који се из дана у дан нагомилавају. То вас максимално оптерећује, али и подстиче на рад. Успјех. Осјећате се исцрпљено, јер сте се префорсирали и нередовно се хранили. Више одмора и витамина. Нова веза је на помолу. Ријеч је о особи као створеној за вас. Надате се више него што треба. Уколико имате сталног партнера, очекују вас незаборавни тренуци. Посветите више пажње одмору. Смањите изласке и пословне обавезе.

Бик, 21.4 - 20.5

Доносите одлуку која из коријена мијења начин живота. Требало је да прође доста времена да се то догоди, а сада рјешавате да невољама окренете леђа. Под условом да не пропустите повољну шансу, можете очекивати успјех. У противном, могући су губици и нервирања. Или сте озбиљно болесни или здрави. Средине нема. Важно је да знате којој категорији припадате и да се сходно томе понашате. Шкорпија може ових дана бити актуелна. Прелазите преко свих њених мана, посебно преко љубоморе и ситних лажи. Бацате јој се у загрљај. Страх од промјена постоји, али морате мало и ризиковати. Само тако ћете успјети, бити срећни, па и богати.

Близанци, 21.5 - 20.6

Посједујете пуно снаге за борбу са проблемима; још кад томе додате нечију подршку... Период убирања ловорика за вас тек почиње. Задовољно трљате руке и бројите паре. Исплатило се оно у шта сте улагали. Мало Близанаца има финансијске проблеме. Пословни "бум". Уколико претјерате са задовољствима, здравље може бити на удару. Склоност ка холестеролу и осталим здравственим проблемима може се контролисати. Љубоморне сцене представљају саставни дио љубавне игре. Барем вам није досадно. Односе са људима градите на повјерењу. Пошто сте додатно опрезни, улазите у нову заблуду која се зове - сумња. Она никуда не води.

Рак, 21.6 - 20.7

Покушаћете да направите равнотежу између приватног живота и посла. То ће бити компликовано, јер обавезе вребају са свих страна. Читава седмица је у знаку тешког рада и жеље за доказивањем. Подједнако вам је стало да задовољите и сујету и џеп. Преосјетљивост и нервоза могу се појавити као посљедица премора и претрпљеног стреса. Могући су проблеми са органима за варење. Партнер очекује подршку и поштовање. Имате наклоност колеге, још ако је Близанац или Дјевица... Биће лудо и незаборавно. Уколико обраћате пажњу на детаље, можете лако направити грешку. Перфекционизам је потребан, али често и погубан.

Лав, 21.7 - 21.8

Судбина вам је наклоњена. Постижете неочекивани успјех, што годи свакој, па и вашој сујети. Задовољни сте. Посао се одвија више него повољно. Конкретан доказ за то је новац који пристиже. Треба избјегавати улагања и окренути се сигурнијим стварима. Промјена, како код кога. Они који су били здрави могу сљедећих дана имати проблема, и обрнуто. Слабе тачке организма су срце и јетра. Пуно лијепих и незаборавних тренутака проводите са Стријелцем. У стању сте праве еуфорије. Просто да не повјерујете. Немате разлога да будете сујетни, али ни несигурни. Ситуацију држите под контролом, па смирено настојте да тако и остане.

Дјевица, 22.8 - 22.9

Креирате судбину ослањајући се искључиво на властите снаге. Срећне околности вам иду наруку, па сте задовољни. Под условом да муњевито дјелујете, успјећете. Шанса пролази толиком брзином да је морате ухватити у лету. Чувајте се повреда и ожиљака. Могући су напади главобоље, као реакција на премор и временске осцилације. Са партнером сте у чврстој и стабилној вези. Нико вас не може раздвојити. Пуно страсти нуди вам ватрени Ован. Прихватите изазов. Не будите тврдоглави, већ опрезни. Иако морате да радите више ствари у исто вријеме, покушајте да смањите ризик.

Вага, 23.9 - 22.10

Промјене које вам се дешавају само су нормалан слијед околности. Можда су нагле, јер не дозвољавају да колебљивост Ваге дође до изражаја. Нисте баш радно оријентисани. Налазите се дуго у фази стагнације, што је почело да вас забрињава. Не клоните духом, већ засучите рукаве. Склоност ка узимању седатива, цигарета и алкохола - може штетно да дјелује. Неке Ваге ће имати проблема са бубрезима и мокраћним путевима. Свађа може довести у питање везу. Не играјте се партнеровим стрпљењем - није ни он од камена. Фаталан сусрет са Шкорпијом или Овном. Стрпљење, стрпљење и само стрпљење. Биће свега под условом да умијете да чекате. Нервирања вас могу одвести само у болест.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Одлучујете се за нов пут којим трасирате будућност. Желите да успијете не бирајући средства. Неочекивани догађаји дочекали су вас неспремног. Одличан период за потписивање уговора и започињање нових послова. Уколико се бавите трговином, зарада ће бити велика. Имате подршку сарадника.

Здравствени проблеми су за вама. Сада се опорављате и чините све да посљедице буду минималне. Исправно. Комуникативни период траје. Око вас су све сами Бикови и Близанци. Хоћете ли им одољети? Водите рачуна о томе шта коме причате. Имате двије варијанте, у зависности од случаја, па можете бити ухваћени у лажи.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Сљедећа седмица је у знаку амбиције, упорности, али и меланхолије. Биће од свега по мало, а досаде најмање. Властитим залагањем остварићете запањујући успјех. Нуди вам се унапређење у свим друштвеним делатностима, политици и науци. Новчани добитак. Могући су проблеми са жучном кесом, костима, кожом или зубима. О нервима да и не говоримо. Морате да престанете да се оптерећујете споредним стварима. Не знате за кога да се одлучите: ватреног Лава или њежног Јарца. Прихватите их обојицу, јер је ваша енергија неисцрпна. Пошто је нервни систем благо угрожен, акценат треба ставити на њега. Бављење спортом, свим физичким активностима и оним што волите - прави је и најсигурнији лијек. Мање причајте!

Јарац, 21.12 - 19.1

Ових дана се понашате у свом стилу. Допада вам се нешто што друге чини равнодушним. Ексцентрично понашање и жеља за слободном акцијом су ОК. Неконвенционални сте и оригинални. Инертни сте, склони да више причате него што радите. Један од разлога је тај што вам се посао којим се бавите не допада. Маштате о нечем примамљивијем. Страхови, разочарења, депресивно понашање. То прикривате осмијехом, стварајући илузију да сте свемоћни. Кога заправо варате? Па зна се, самог себе!

Учините нешто да изгладите односе са вољеном особом. Да ли сте примијетили колико сте се у посљедње вријеме удаљили? Ако наставите овим темпом, биће невоље. Само прави пријатељи и добра атмосфера могу бити адекватан лијек. Па кад је тако, лијечите се! Направите сједељку или посјетите неког чије вам друштво прија.

Водолија, 20.1 - 18.2

У фази сте експанзије на свим пољима. Једино страх од губитка може покварити добро расположење. Нервирају вас колеге, немар и аљкавост сарадника. Све вас нервира. Покушајте да издејствујете посао који се обавља у самоћи, јер ћете само тако наћи мир. Хормони су на удару. Они могу да вам задају муке, било да се ради о штитној жлијезди, шећерној болести или простати. На нов начин приступате љубави. Не оптерећујете се глупостима, јер сте хармонични, првенствено сами са собом. Околности су вам наклоњене. Искористите их. Пошто сте свјесни да је окружење далеко од идеалног, дистанцирате се. Бјежите у своју оазу мира, јер сте напокон успјели да заволите самог себе. Фантастично!

Рибе, 19.2 - 20.3

Тренутно вам је најпотребнији провод. Тек кад будете активни учесник весеља, схватићете да треба више пажње да посветите дружењима и коктелима. Нуди вам се привлачно запослење, лијепо и уносно. Просто невјероватно да то постоји. За сада сте још у фази планирања и преговора. Ништа конкретно. Могући су проблеми везани за исхрану. Лоше повезујете ствари, па никако да закључите да здравље улази на уста. Рак је идеална комбинација. Шетња у природи, на мјесечини, или разговор у ресторану. Кад занос прође, схватићете да сте још даље него на почетку. Слободне тренутке искористите за бављење хобијем. Лијепо ћете се осјећати и повратити вјеру у своје психофизичке квалитете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана