Седмични хороскоп (од 31. маја до 6. јуна 2014.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 31. маја до 6. јуна 2014.)

Ован, 21. 3. - 20. 4.

У овој седмици ће бити доста прича о неким евентуалним промјенама, али ту има и саботажа. Имате јако добру интуицију према пословним сарадницима, тако да би  требало да вјерујете својим унутрашњим осјећајима. Преко пријатеља можете некога упознати, нарочито у вечерњим сатима. Ово је седмица добрих флертова и могућности уласка у краткотрајну тајну везу. Ипак, не дозволите да комуникација са партнером трпи. Могућа несаница.

Бик, 21. 4. - 21. 5.

Чврсто се држите својих принципа пошто ћете у овој седмици бити на неким искушењима од стране претпостављених или особа које су на неки начин изнад вас. Неко ће вас разочарати својом реакцијом. Постоји могућност да обновите неке контакте, али нећете жељети да дефинишете односе. Прија вам интересантно друштво, као и страсти. Заузети могу да очекују освјежење односа са вољеном особом. Водите рачуна о доњем дијелу кичме и кољенима.

Близанци, 22. 5. - 21. 6.

Имате утисак да вас у послу увијек неко предухитри у идејама које вам се мотају по глави већ извјесно вријеме. Немојте критиковати сараднике у овој седмици, пошто ћете бити грубљи него што би сте жељели, а то може бити погрешно схваћено. Имаћете доста прилике за нова познанства, али је вама у глави особа коју никако да сретнете. За заузете Близанце, ово је недјеља када можете правити јако добре заједничке планове, краткорочне или дугорочне. Водите рачуна о исхрани.

Рак, 22. 6. - 22. 7.

Налазите се у креативној фази и подстакнути сте на нова пословна рјешења. У сусрету са сарадницима имате јасне визије и умијете добро да процијените редослијед потеза. Потрудите се да добијете неопходну подршку. Ваше интелектуалне способности су на завидном нивоу. У љубавном животу осјећате стагнацију, стога тражите излаз или рјешење на неким другим странама. Понекад дјелујете сувише захтјевно и неумољиво. Партнер нема довољно воље да одговори на све ваше захтјеве, а вама постаје монотоно да понављате исту причу.

Лав, 23. 7. - 23. 8.

Стало вам је да проширите своје сазнајне видике и да се професионално усавршавате у разним правцима, али примјећујете да се око вас налазе сарадници различитих профила и ћуди. Важно је да примјењујете провјерене обрасце успјешног пословања и да сачувате добар однос са сарадницима. Налазите се у фази новог емотивног узлета, неко вас је заинтригирао својом појавом и дјелује провокативно за ваш укус. Могућа је јача прехлада.

Дјевица, 24. 8. - 23. 9.

Ангажовани сте на различитим странама и дјелујете претенциозно у сусрету са сарадницима. Потребно је да правилно усмјерите своју енергију или концентрацију. Нечија асистенција приликом рјешавања пословних дилема, показаће се од велике користи. Често мијењате своје емотивно расположење и лагано губите интересовање за једну особу. Све може да се промијени. У свом препознатљивом маниру ослоните се на своја осјећања. Синуси вам могу бити слаба тачка.

Вага, 24. 9. - 22. 10.

Субјективно тумачите нове догађаје на радном мјесту и нехотично потцјењујете нечије способности. Потребно је да се усагласите са својим сарадницима око уважавања различитих пословних интереса, прије него што изгубите драгоцјено вријеме и енергију. Када се налазите у осјетљивој фази препустите свом партнеру да креира заједничке планове. Више уживајте у различитим привилегијама које добијате у кругу своје породице. Поведите рачуна о кожи.

Шкорпија, 23. 10. - 22. 11.

Осјећате лагани умор или недостатак воље да се суочите са неким пословно-финансијским проблемима. На срећу, очекују вас позитивне промјене, изненадни добитак или добри услови за проширење сарадње. Дјелујете задовољно у нечијем друштву, умијете да створите романтичну атмосферу. Важно је да правилно вреднујете нечија осјећања, све што се дешава између вас и вољене особе представља љепши дио стварности. Смањите нервозу и више се одмарајте.

Стријелац, 23. 11. - 21. 12.

Осјећате лагану стагнацију у стваралачком изражавању и потребу да се психички растеретите од нагомиланих обавеза. Важно је да ангажујете поуздане сараднике, да бисте остварили заједничке интересе и перспективну рекламу. У љубавном животу прија вам нечије присуство, али желите да оставите довољно простора и за нека другачија интересовања. Покажите више дискреције, нарочито при сусретима који обилују снажним емоцијама или прикривеним страстима. Провјерите крвну слику.

Јарац, 21. 12. - 21. 1.

Категорично браните своје ставове, али постоје нови догађаји који додатно отежавају ваш пословни или друштвени положај. Потребно је да испуните основне критеријуме које постављају ваши сарадници, умјесто да провоцирате нову расправу или да се сукобљавате због различитих пословних интереса. Осјећате велики емотивни занос и инспирацију, али вам недостаје добра прилика да изразите све своје намјере. Партнер или особа која вам се допада вјешто измиче пред вашим позивима. Могу вас оптеретити болови у стопалима.

Водолија, 21. 1. - 19. 2.

У сјајној сте психофизичкој форми и дјелујете самоувјерено у сусрету са сарадницима. На врло ефикасан начин умијете да спроведете правила успјешног пословања, која остављају позитиван утисак на околину. Вјешто примјењујете различите пословне стратегије у зависности од актуелне теме и циљева. Уколико сте слободни, постоји особа која вас додатно подстиче на спонтано емотивно изражавање. Прижељкујете снажне изливе љубави и имате добар предосјећај у односу са вољеном особом. Варирање крвног притиска.

Рибе, 20. 2. - 20. 3.

Очекујете позитивне одговоре у рјешавању пословно-финансијских интереса. Стало вам је да остварите перспективан договор у пословном дијалогу и да сачувате контакте на различитим странама. Дјелујете несигурно и често се налазите у фази процјењивања, још не можете да се одлучите за конкретног партнера. Промијените свој приступ у понашању, преузмите иницијативу или припремите неко необично изненађење за вољену особу. Склони сте упалама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана