Седмични хороскоп (од 30. новембра до 6. децембра 2013.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 30. новембра до 6. децембра 2013.)

Ован, 21.03 - 20.04

Морате преко нечега прећи ако желите да градите будућност. Неопходно је да извршите корјените промјене на нивоу личности, које могу бити и болне. На послу доминирате па су могући сукоби са сарадницима који мисле другачије. За сада, овај сегмент живота је под контролом. Добро се сналазите без ичије помоћи.

Бик, 21.04 - 20.05

Планови, пројекти, нов приступ старим проблемима. Постоји шанса да све побркате. Одморите се и престаните да размишљате о будућности. Уживајте у тренутку. Нервоза, проблеми са хормонима и жлијездама. Кад боље размислите, све иде из главе. Па кад то знате, почните правилно да размишљате.

Близанци, 21.05 - 20.06

Многи припадници знака налазе се у фази духовног буђења. Пошто их свака ситница омета на том путу, пожељно је бити истрајнији и упорнији. Стријелац је идеална комбинација у овом периоду. Само он може да вас избаци из равнотеже, али у позитивном смислу. Са Рибом је веза кратка али слатка, па бирајте!

Рак, 21.06 - 20.07

Уколико успијете да елиминишете ометајуће факторе, провешћете неколико лијепих и мирних дана. У противном, бићете у ситуацији да чините све што не волите. Могући су сукоби са ауторитетима, било да се ради о шефу или особама које су на вишој друштвеној љествици. Бурне реакције шкоде. Храна одлично дјелује као антидепресив, а и пићенце.

Лав, 21.07 - 21.08

Опијени сте срећом. Разлог је индивидуалан, сходно тренутним позицијама. Осјећате да су главни проблеми за вама. Радосно хрлите у сусрет наступајућој години. Утопљавајте се због могућности прехладе. Уринарни тракт изложен ниским температурама може вам задавати бриге.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Припремате се да бисте неколико дана могли да се излежавате и имате све при руци. Потребни су вам мир, што мање буке и непредвиђених догађаја. Партнер вам је довољан. Сви остали само сметају јер не дозвољавају вам да искажете сопствене емоције. Још ако успијете да га одвојите од осталих, уживаћете у домаћој атмосфери.

Вага, 23.09 - 22.10

Иако сте све добро испланирали, гомила ствари стајаће вам на путу. Припремите се за мноштво ометајућих фактора. Будите стрпљиви и сачувајте хладнокрвност. Ко ових дана мисли о послу? Ваге најмање. Додуше, умјетнички оријентисани припадници знака не губе вријеме. Биће пара!

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Пошто сте актер важних животних промјена, осјећате потребу да их на неки начин прославите. Пуни емоција, доброг расположења и радости улазите у нову седмицу. Сви проблеми проистичу из "луде главе". Преполовите дозу цигарета, кафе и жестоких пића, па ћете се боље осјећати. Обавезно промијените амбијент.

Стријелац, 23.11 - 20.12

У фази сте експанзије. Уколико нисте тога свјесни - ваш проблем. Уосталом, саживјели сте се са стањем које је проблематично, па вам срећа дође као стрес. Са партнером дијелите интиму. Он једини може да поднесе вашу компликовану нарав. Мушки припадници знака опасно су загријани за једну Лавицу.

Јарац, 21.12 - 19.01

Тренутно сте дошли до душевног увида и стекли нова сазнања која вас испуњавају, па лакше савладавате недаће које намеће околина. Ко данас мисли о послу? Бизнисмени у глави обрћу паре, док остали припадници знака мисле како преживјети. У просјеку, није им лоше.

Водолија, 20.01 - 18.02

На финансијску ситуацију не можете да се пожалите, а и здравствена је под контролом. Свега имате баш онолико колико вам треба. Уживајте док можете. Са Рибама, Раковима и Стријелцима биће лудо и незаборавно, док о Јарцу можете само да маштате. Он је тренутно негдје далеко. Вама је сваки дан празник – уживате у животу.

Рибе, 19.02 - 20.03

Имате толико идеја, само кад бисте били стрпљиви да их спроведете у дјело. Можда и хоћете, ако се мало потрудите. Вријеме славља вам одговара, јер обожавате дружења. Више планирате него што радите. На послу дијелите савјете и причате. Осјетљивији сте на нарушене међуљудске односе него иначе.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана