Седмични хороскоп (од 30. марта до 5. априла 2013.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 30. марта до 5. априла 2013.)

Ован, 21.3—20.4

Припремите се на стресне, али позитивне љубавне заокрете који могу из темеља да промијене поглед на партнера и ваш однос. Ако мислите да вам је у љубави све јасно и добро посложено, сада ћете изненадити себе, али и своју околину. Снажан налет осјећања, потреба за промјеном и откривањем нових могућности донијеће вам нова сазнања.

Бик, 21.4 - 21.5

Покушавате разјаснити своју љубавну ситуацију, али умјесто мира, опуштености и склада који желите постићи постајете све напетији. Ако у браку или дугој вези постоје несугласице с партнером, покушаћете разговарати о њима, а управо разговор ће додатно закомпликовати ствари. Могу вам се омакнути погрешне ријечи.

Близанци, 22.5 - 21.6

Могућност да упознате угодну и привлачну особу сада расте, а ви све више пажње поклањате свом изгледу и утиску који остављате на друге. Половина седмице доноси љубавна искушења. Можда ћете морати бирати између двије особе које вас привлаче или ћете рјешавати неку љубавну дилему.

Рак, 22.6 - 22.7

Изазовне пословне ситуације можете премостити само ако останете смирени и у фокусу задржите оне ствари које су вам заиста важне. Промјена одлуке или смјера дјеловања сада може умањити ваше досадашње напоре и изазвати различите потешкоће у пословним односима. Останите толерантни према туђим грешкама.

Лав, 23.7 - 22.8

Пуни сте ентузијазма и добре воље, нарочито ако покрећете нови пословни пројекат. Енергични сте и на све гледате позитивно. Мање здравствене тегобе које су вас донедавно пратиле сада ће у потпуности престати, осјећаћете се одлично и снажно. Ипак, задржите дисциплину.

Дјевица, 23.8 - 22.9

Због многих неспоразума и напетости који су вас пратили у посљедње вријеме у љубавном животу сада ћете постати опрезни и суздржани. Смањиће се ваша жеља да разјасните сваку ствар која се догађа између вас и партнера, одустаћете од анализирања односа и својих осјећаја, те управо због тога неочекивано пронаћи мир и задовољство.

Вага, 23.9 - 22.10

Пожељно је да на радном мјесту задржите потпуну концентрацију и да ништа не препуштате случају. Погрешке које у првом тренутку изгледају безазлено с временом се могу претворити у веће проблеме. Ослоните се на своју способност процјене, останите одговорни и професионални.

Шкорпија, 23.10 - 21.11

Почетак седмице доноси мања превирања у емотивном животу. Превише ћете размишљати о одлукама које сте донијели, преиспитивати оно у што сте заправо сигурни, из необјашњиве несигурности партнеру постављати вјеште замке и питања. Ослободите се сумњичавости и отворите своје срце.

Стријелац, 22.11 - 21.12

Љубавна веза с Близанцем сада постаје напорна и изазовна. Вјешто ће препознати сваки тренутак неискрености с ваше стране и критиковаће вас. Пуни сте енергије, али и неопрезни. Због претјераног вјежбања и недостатка концентрације можете да се повриједите или да зарадите упалу мишића.

Јарац, 22.12 - 20.1

Изазовне околности у послу или породичном животу вас јако исцрпљују, па ћете у особи коју волите тражити ослонац и заштиту. Неочекивани преокрети у пословној средини снажно ће утицати на ваше расположење, али и на вашу стабилност. Драматично ћете доживјети неке лошије тренутке и на тај начин изгубити много енергије.

Водолија, 21.1 - 18.2

Добро је да останете суздржани у изјавама и дистанцирани према догађајима у радној средини. Многе ствари ће вам дјеловати нелогично или непотребно, нећете се сложити с мишљењем већине сарадника или послодавца. Упркос томе, учините све што се од вас очекује и при томе немојте приговарати.

Рибе, 19.2 - 20.3

Ваша љубавна очекивања расту, смањује се ваше стрпљење и објективност. Почетак седмице може вам донијети понеко разочарење, посебно ако од вољене особе очекујете превише пажње. Осјетљиви сте и спремни да реагујете на сваку, па и најмању грубост или занемаривање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана