Седмични хороскоп (од 3. до 9. марта)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 3. до 9. марта)

Ован, 21.3 - 20.4

Веома сте емпатични, уживљавате се у туђе проблеме. Своје потребе и проблеме стављате у други план. Савјетима помажете пријатељима у невољи. Улетјели сте непромишљено у љубавни троугао. Колико вас уопште то чини срећним? Покушајте да изађете безболно из те игре. Не расипајте енергију на ствари које нису битне.

Бик, 21.4 - 20.5

Док се сви радују и лудују, ви нисте у форми. Једва чекате да и ова седмица прође па да се вратите у устаљени ритам функционисања. Наступила је емотивна нестабилност. Свјесни партнерових мана, размишљате да ли да предузмете радикалне промјене. Колебате се: прекинути везу или је озваничити. Настојте да се одморите.

Близанци, 21.5 - 20.6

Расплети су знатно спорији него што то вама одговара, што вас додатно оптерећује и излуђује. Пожељно је оно чега дефинитивно немате - стрпљење. Кад ствари наоко крену низбрдо, не смијете очајавати. Незадовољство партнером и немогућност да га мијењате пролазног су карактера. Идеално рјешење је мијењати себе.

Рак, 21.6 - 20.7

Иако настојите да се изолујете и повучете у сопствену љуштуру, не вриједи. Пријатељи вам то не дозвољавају, будући да им ваше присуство улива сигурност. Имате проблема да са партнером нађете заједнички језик. Комуникација је лоша, а самим тим и све друго што из тога слиједи. Више радите, а мање причајте. Будите самоувјерени.

Лав, 21.7 - 21.8

Лавови су ушли у амбициозан период. Знате шта хоћете и јасно грабите ка циљу иако се са њим многи не слажу. Важно је да је вама по вољи. Одличан период за почетке. Љубав вам је потребнија него икада, али она изостаје. Неспоразуми са партнером и могућност сукоба вас плаше. Нађите златну средину између љубави и посла.

Дјевица, 22.8 - 22.9

Због нечега се колебате. Никако да донесете исправну одлуку и ријешите проблем. Све је половично, тако да сте малодушни и нерасположени. Незадовољство емотивним животом пролазног је карактера. Вријеђају вас ситни гестови везани за партнера. Пријала би вам лежернија атмосфера. Све неспоразуме рјешавајте одмах и директно.

Вага, 23.9 - 22.10

Сљедећих дана очекује вас пуно додатних активности од којих сте се одвикли. Сва пажња је усмјерена на то да их обавите што одговорније и квалитетније. Окупирани материјалним пројектима. Вијести из иностранства или веза са странцем. У том контексту ће се одвијати ваш емотивно-еротски живот, пун бурних догађаја и изненађења.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Извјесно вријеме сте се осјећали умртвљено, али ћете ових дана живнути и пожељети да се искушате у новим примамљивим стварима. Уразумите се и уозбиљите. Нема те силе која вас може осујетити. На прагу сте нове узбудљиве љубавне авантуре. Ватрени знаци вам пријају, па одговарате на изазове једног Лава или Стријелца.

Стрелац, 23.11 - 20.12

Све се одвија са лакоћом, управо онако како сте замислили. Авантуристичка црта карактера је изражена, па ћете спонтано улазити у прелијепе ситуације. Мање приче, а више рада. Стални партнер вам је досадио, па маштате о новим узбуђењима на плану љубави и секса. Многи припадници овог најеротичнијег знака спроводе их у дјело.

Јарацм, 21.12 - 19.1

Налазите се на самом почетку новог животног циклуса. Пошто сте велике промјене на нивоу личности прегрмјели, надајмо се да спремно улазите у сљедећу фазу. Пред доношењем сте важне одлуке. У свему па и у љубави, прилично сте наивни. Друга страна то користи, а да нисте ни свјесни. Ако сте ви коректни, мислите да су сви. Водолија је у игри.

Водолија, 20.1 - 18.2

Уживате у свим чарима, не обраћајући пажњу на посљедице. Тешко вам је да кажете не када је најслађе. Не можете да се пожалите на финансијску ситуацију. Зарађујете боље него што се трудите. У односима са вољеном особом тврдоглави сте. Уколико је она Лав или Бик, не зна се ко је гори. Пошто паметнији попушта, будите то ви.

Рибе, 19.2 - 20.3

Размишљате о прилагођавању новим животним приликама. Напокон сте почели да просуђујете на исправан начин. Само разумне одлуке доносе повољна рјешења. Није вам тешко да радите. Дисциплиновано обављате обавезе. Емотивна рашчишћавања и нови почеци. У сваком случају се налазите пред значајним догађајима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана