Седмични хороскоп (од 3. до 9. маја 2014.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 3. до 9. маја 2014.)

Ован

Покушавате да заобиђете нека устаљена правила или процедуру у пословним односима, али за проблеме са којима се суочавате морате да уложите додатан напор и добру концентрацију. За хармоничан однос у љубави употријебите зрно мудрости и имајте добру љубавну стратегију.

Бик

Потребно је да докажете своје професионално умијеће у остваривању практичних циљева. Неко покушава да вам скрене пажњу у погрешном правцу, немојте то да дозволите. На љубавном плану дјелујете тајанствено и стало вам је да уђете у нечији љубавни траг.

Близанци

Имате добар интуитивни сигнал који вас наводи на исправно рјешење. На послу имате утисак да вас неко контролише, а у љубави да вас провјеравају. Прижељкујете већу слободу и прилику да остварите своје намјере, али догађаји не иду увијек у жељеном правцу.

Рак

Импонује вам сазнање да околина има довољно повјерења у ваше професионалне способности. Добри потези и прецизна стратегија гарантују успјех, али имајте на уму да постоје ситуације које не зависе од ваше воље. Романтично сте расположени и прижељкујете нови емотивни узлет.

Лав

Дјелујете врло амбициозно и захтјевно, тако је свима јасно да не желите да неко ремети или успорава ваше пословне планове. Не дозвољавате да неко критикује ваш начин рада. Вољена особа умије да вас лако подстакне на позитивну реакцију, стало вам је да је импресионирате.

Дјевица

Понекад морате да преузмете одговарајући пословни ризик у складу са ситуацијом. Опредијелите се за корисне циљеве који ће вам омогућити боље професионалне услове. Често анализирате љубавни живот и имате утисак да се удаљавате од партнера. Стало вам је да поново осјетите наклоност.

Вага

Дјелујете врло амбициозно и желите да остварите низ пословних циљева на различитим нивоима. Довољно сте предузимљиви, сарадници имају повјерења у вас. Тајна личног успјеха и интимне среће, проистиче из складног односа са вољеном особом.

Шкорпија

Способност доброг опажања и сјајне концентрације вам помажу да остварите своје пословне циљеве. Важно је да подстичете креативност у идејама. Партнер умије да испуни ваша очекивања. Уколико сте слободни, одговорите на нечију поруку или удварање.

Стријелац

У складу са постављеним приоритетима имате своју визију и не желите да прихватите компромисну понуду, на такав начин непотребно отежавате свој пословни или друштвени положај. У љубавном животу прижељкујете више искрености и њежности, али имате утисак да вас неко заварава.

Јарац

Стало вам је да остварите нове или корисне циљеве на различитим странама. Важно је да обновите неке пословне контакте и да се прикључите тиму сарадника за које вас везују слични професионални интереси и визије. Доживљавате нову емотивну блискост са вољеном особом.

Водолија

Дјелујете претенциозно и имате утисак да се налазите пред остварењем важних пословних циљева. У приватном животу често на врло субјективан начин процјењујете партнерово понашање. Понекад се налазите у "емотивном узлету" или свијету маштања.

Рибе

Стало вам је да остварите нове пословне контакте и важне циљеве у преговорима. Потребно је да оставите добар утисак у сусрету са сарадницима. Поред вас се налази особа која искрено брине о вашим емотивним потребама. Немојте дозволити да неко са стране нарушава ваш свијет интиме.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана