Седмични хороскоп, (од 29. септембра до 5. октобра)

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 29. септембра до 5. октобра)

Ован, (21.3 - 20.4)

Бићете у ситуацији да нешто прослављате. На себе преузимате одговорност, крећете у акцију. Могуће су повреде главе и проблеми са синусима. Избјегавајте промају и непромишљене поступке. Страсна веза доживљава кулминацију. Од партнера умногоме зависи остваривање неких ваших пословних замисли. Обуздавајте се!

Бик, (21.4 - 20.5)

Пошто волите опипљиве доказе за оно чиме се бавите, бићете помало незадовољни. Пошто сте пред себе поставили мноштво обавеза на које тешко можете да одговорите, то се одражава и на ваше физичко здравље. Учвршћујте везу. Мало толеранције према партнеру не би било на одмет. Покушајте да нервирање сведете на разумну мјеру.

Близанци, (21.5 - 20.6)

Доносите одлуку која утиче на даљи правац животних токова. Нов пословни пројекат је на видику. Помоћ стиже изненада. Опорављате се од стресова којих је било превише. Схватате да сте се узалуд нервирали. Свађа са партнером је нормална ствар, јер је веза већ одавно постала монотона. Тјешите се, јер овог пута нисте ви криви.

Рак, (21.6 - 20.7)

Романтични догађаји могу да наруше свакодневну монотонију. Оно што вам у будућем периоду добро иде наруку јесте мудрост. Могући су проблеми усљед претјеривања. На удару су жлијезде са унутрашњим лучењем, а ту су и проблеми са гојазношћу. Нова веза неочекивано улази у ваш живот. Многи Ракови су управо ових дана у фази велике заљубљености.

Лав, (21.7 - 21.8)

Бићете у ситуацији да вам једно кајање не гине. Посао се одвија по устаљеном шаблону, па се не оптерећујте. Размислите о сљедећим потезима, како бисте били здравији и срећнији. Љубав, ваша главна покретачка снага, чини да се добро осјећате. Успостављате унутрашњу равнотежу. То је оно право! Хватате се у коштац са својим главним непријатељем - сујетом.

Дјевица, (22.8 - 22.9)

Морате да кренете у одлучну акцију. Посао је кренуо низбрдо, што вас додатно брине. Могућност појаве проблема са уринарним трактом или гинеколошке сметње. Наступа затишје у љубави. Партнеру немате шта да пребаците, што не значи да сте задовољни емотивном ситуацијом. У наступајућој седмици очекује вас пуно догађаја који изискују здрав разум.

Вага, (23.9 - 22.10)

Пошто са напором одговарате на постављене захтјеве, могући су здравствени проблеми. У посао уносите превише емоција. У ситуацији сте кад вам се ништа не ради. Малаксалост је посљедица временских осцилација. Ове недјеље свијетла тачка вашег живота је љубав. Очекује вас пуно лијепих и незаборавних тренутака са вољеном особом или симпатијом.

Шкорпија, (23.10 - 22.11)

Улазите у нов, далеко повољнији животни период. Веома сте задовољни оствареним резултатима, посебно материјалном сатисфакцијом, коју добијате од претпостављених. Будите опрезни кад је конзумирање пића или цигарета у питању. Нови почеци или успостављање везе на сасвим новим основама. Схватате да однос са партнером захтијева промјене.

Стријелац, (23.11 - 20.12)

Бићете у ситуацији да се бавите филозофским проблемима и да повлачите мудре потезе. Ове седмице вас очекује пуно посла, али ћете га, пошто је енергија појачана, успјешно обавити. Могуће су реуматске тегобе или ломови костију. Уживате у загрљају вољене особе. Пуно лијепих тренутака учиниће вријеме пред вама незаборавним. Партнера више привлачите ако мање причате.

Јарац, (21.12 - 19.1)

Упловили сте у мирније воде. Фантастичан период, посебно ако се бавите комуникацијама или радите са папирима. Остварићете много више од замишљеног. Пожељно је бављење спортом и што више кретања, уколико желите да ово стање сачувате. Према партнеру осјећате физичку привлачност. Стога слиједи богат сексуални живот.

Водолија, (20.1 - 18.2)

Иако немате разлога за депресивно стање, осјећате се безвољно. Могућ је сусрет са јавношћу и успјех, посебно ако се бавите јавним радом. Морате бити умјеренији кад су јело и пиће у питању. Мудро ћете успјети да сједите на више љубавних столица у исто вријеме, а да то нико не примијети. Хитно ријешите емотивни неспоразум који вас већ дуже вријеме тишти.

Рибе, (19.2 - 20.3)

Многим припадницима овог хиперсензибилног знака дешаваће се ствари због којих неће моћи да остану равнодушни. Морате због нечега да се жртвујете у послу, а то никако не желите. Ако сте били болесни, санирате проблеме и улазите у бољи период. Уживате у топлој породичној атмосфери. Настојте да више времена проведете у кући са вољеном особом и гостима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана