Седмични хороскоп, (од 28.јула до 3. августа)

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 28.јула до 3. августа)

Ован, 21.3 - 20.4

У очекивању сте путовања, срећни и задовољни. Пошто сте ушли у период који захтијева завршетак започетих послова, уколико их не одрадите, биће проблема. Пошто сте детаљно разрадили план, успјех је загарантован. Многи су вас заплашили лошим прогнозама, па се чудите како су оманули.

Добро се осјећате, мада сте уморни. Савјетује се одмор уз витаминску терапију.

Бик, 21.4 - 20.5

Иако покушавате да рационално дођете до одговора на нека питања, не иде. Не скрећите у мистичну варијанту, већ прихватите проблеме као саставни дио живота. Дајете све од себе, али су могући застоји. Избјегавајте цигарете и задржавање у загушљивим просторијама. Осјећате да вас партнер вербално малтретира. Вјероватно жели да вам скрене пажњу са секса.

Близанци, 21.5 - 20.6

Тешко можете да разумијете себе, а камоли друге. Можда је то један од разлога за неспоразуме који се јављају у комуникацији и сарадњи. Посао је у другом плану. Окрећете се кући и правите велико спремање, кречење или мијењате распоред. И даље је евидентна преосјетљивост праћена поремећеним сном. Не разумијете партнера, али очекујете, и то с правом, да он разумије вас. Будите толерантнији.

Ракм, 21.6 - 20.7

Многи припадници знака већ сада почињу да осјећају повољне вибрације. Неки ће имати јавни наступ, док ће се неки гојити. У фази сте експанзије. Доживљавате процват својих могућности, нормално, под условом да радите на томе. Потреба за љубављу је јака. Са Лавовима се супер слажете, и то не само у кревету. Будите умјеренији у јелу и пићу. Сада бар немате разлога да се нервирате.

Лавм, 21.7 - 21.8

Емотивнији сте него иначе. Реагујете на сваку ситницу, што се одражава на психу. Будите практичнији и штедљивији кад су осјећања у питању. Тешко вам пада одрађивање. Пошто је слаба тачка особа рођених у знаку Лава срце, евентуално кичма, могући су проблеми у вези с тим. Постали сте зависни од партнера. Он је унио пуно њежности у ваш живот и промијенио систем вриједности.

Дјевицам, 22.8 - 22.9

Због чега сте толико тврдоглави? Да ли се исплати толико нервирање? Морате себи одговорити на важно питање: шта заправо тиме добијате? Имаћете успјеха у свим пословима, посебно у трговини. Костобоља и проблеми са кожом ових дана су могући, али су безазлени. Љубоморни сте и посесивни у односу на вољену особу, јер стрепите за опстанак везе.

Вага, 23.9 - 22.10

Пошто вам недостаје смисао за практично, само уколико овај недостатак компензујете бављењем умјетношћу, бићете срећни. У противном - грешке не гину. Креативнији сте него иначе, па су стваралачки резултати запажени. Проблеми са срцем и нервима. Емотивни сте и сензуални, али је питање колико сте практични. Сувише идеализујете партнера, посебно уколико је дотична особа Водолија или Риба.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Све се дешава споро. Очекујете одговор на масу егзистенцијалних питања сад и одмах. Можда вас је захватила потрошачка грозница на нервној бази? Многи припадници знака ће имати проблема са грлом и гласним жицама. Цигаретама морате рећи стоп! Рашчишћавања са Биком могу бити непријатна. Евидентан је вербални неспоразум, тако да имате осећај да вас он дефинитивно не разумије.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Енергични сте и амбициозни. Све чега се латите обављате са лакоћом. Не желите да пропустите животне ужитке и провод. Налазите равнотежу у свему. Можете бити изложени вирусним запаљенским процесима. То је нешто са чим сте раније већ имали искуства; тим ће вам лакше бити да проблем елиминишете. Цвјетате. Један од разлога је тај што вас партнер његује, мази и пази. Не желите да истини погледате у очи.

Јарац, 21.12 - 19.1

Ширите знање, што вам помаже да напредујете не само у каријери већ и у духовним сферама. Бићете пријемчивији за лијепе ствари. Боравак у природи и одмор су неопходни. Избјегавајте самоћу, лоше навике и асоцијално понашање. Са Дјевицама сте у минус фази. Уколико је ваш партнер тај знак или подзнак, рјешавате да се на тренутак повучете и са дистанце осмотрите ситуацију.

Водолијам, 20.1 - 18.2

У фази сте напретка на свим пољима. Спремни сте да кренете у акцију, али шта ако се разлози за њу не појаве? Мораћете да смањите доживљај. Љубав је главни смисао вашег живота. Са Вагама, Стријелцима и Раковима размјењујете искуства, макар вербална. Не тражите помоћ од особа које нису у стању да вам је пруже. Избјегавајте да тврдоглаво доказујете своје принципе јер сте околину почели да оптерећујете.

Рибе, 19.2 - 20.3

Промјена која вас очекује заиста је нешто сасвим нормално, што се дало и очекивати. Више сте окренути духовним темама, људској психи и разним психичким феноменима него конкретним пословима. Болест захтијева или одређену терапију или хоспитализацију. Једна од слабих тачака је психа, па ћете се можда ових дана окренути анализи личности. Једна Шкорпија се мота око вас, али се плашите  њених отровних уједа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана