Седмични хороскоп (од 28. децембра 2013. до 3. јануара 2014.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 28. децембра 2013. до 3. јануара 2014.)

Ован, 21.3 - 20.4.

Као по обичају, не оскудијевате у вољи и енергији. Све што замислите спроводите у дјело, не штедећи се ни најмање. Можда претјерујете? У комуникацији са колегама падате у ватру и због најмање ситнице. Ријешили сте да упркос застојима спроведете у дјело један пројекат. Савјет: Све ствари, хтјели ви то или не, долазе на своје мјесто.

Бик, 21.4 - 20.5.

У хармонији сте прије свега са самим собом. Знате шта хоћете и одлучно грабите ка циљу. Многи Бикови сљедећих дана доносе мудре одлуке. Пословни ризик утиче на здравље. Морате пратити ова два сегмента који су тијесно повезани. Уколико послови теку глатко и здравље ће бити у реду. Уколико нисте дорасли ситуацији, не правите се важни.

Близанци, 21.5 - 20.6.

Све је у знаку пара. На моменте ћете бити окупирани материјалним вриједностима до те мјере да нећете примијетити суштински проблем. Са Биковима и Раковима могући су обрачуни. Не пренагљујте са давањем изјава, јер се касније можете кајати. Прија вам опуштена атмосфера. Савјет: Стрпите се, па ће се ситуација искристалисати.

Рак, 21.6 - 20.7.

Имате осјећај да је ситуација безизлазна. Можда сте се "префорсирали", па отуда негативан приступ текућим проблемима. Пошто су ствари у вези са послом саставни дио кармичког чишћења, важно је схватити да сте дали све од себе. Ако не иде, у игру су уплетене више силе. Покушајте да боље организујете вријеме.

Лав, 21.7 - 21.8.

На сваки тренутак гледате као на славље. Успјели сте да схватите дубљи смисао живота, па уживате у ситницама. Напокон увиђате сопствене слабости. Тешко вам је да кренете са радом, али кад ухватите залет, нема те силе која вас може зауставити. Сљедећих дана сте мотивисани за посао.

Дјевица, 22.8 - 22.9.

Срећу налазите дружећи се са сродним душама. Оне вас чине срећним, омогућавају вам да нормално функционишете. Све остале елиминишете из окружења. Уколико сте претјерали са конзумирањем хране и пића, крајње је вријеме да кренете са добром дијетом. Могући су и болови у ногама. Ових дана очекујте пуно страсти, њежности, али и суза.

Вага, 23.9 - 22.10.

Започиње нова, свјетлија фаза у вашем животу. Ова изјава дјелује обавезујуће, али је тачна. На многе ствари стављате тачку. Рјешавате напокон да се мијењате. У вези сте прилично наивни. Не размишљате о томе да партнер није онакав какав се представља. Ваге ће морати да се суоче са овом чињеницом.

Шкорпија, 23.10 - 22.11.

Удри бригу на весеље. Нешто славите. Фантастично се осјећате, јер дијелите срећу свога окружења. Препуштате се ужицима. У послове уносите оно чега имате у изобиљу - интуицију. Ослушкујући свој унутрашњи глас, не само да не гријешите него постижете и изузетне резултате. Неопходно је чишћење организма од токсина.

Стријелац, 23.11 - 20.12.

У свему покушавате да нађете мудрост и тежите да проширите знања. У фази сте учења, макар и учења на туђим грешкама. Желите да избјегнете неугодност. Посао: Добијате признање. Више би вам одговарало да оно буде материјалне природе, јер сте "шворц", али ћете захваљујући похвали бар нахранити сујету. Није лоше!

Јарац, 21.12 - 19.1.

Околину запањујете отвореношћу и јасним испољавањем ставова: што на ум, то на друм. Немате више живаца да идеје увијате у форму. Телефонски позив и краћи пут могу обновити везу. Промјена прија, макар и на неколико дана. Прихватите позив за излазак - немате шта да изгубите. Савјет: Будите истрајни у оном што сте започели.

Водолија, 20.1 - 18.2.

Осјећате се препорођено. Хиперактивни сте. Срећни сте због повољног развоја породичних односа. Чланови домаћинства спремају пријатно изненађење. Многи припадници овог "луцкастог" знака у фази су обнављања старих емотивних веза. Сексуално задовољство је обострано. Не будите сујетни.

Рибе, 19.2 - 20.3.

Као по обичају, сањарите на јави. Пасивност вас доводи у конфузно стање, када процјене могу бити погрешне, а грешке евидентне. Нисте задовољни партнером. Маштате о идеалима којих, нажалост, нема. Романи и филмови су компензација за неиспуњеност, као, уосталом и све врсте умјетности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана