Седмични хороскоп, (од 27. априла до 4. маја)

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 27. априла до 4. маја)

Ован 21.3 - 20.4

Ових дана функционишете под снажним емоцијама, што, међутим, може довести и до фаталних грешака. Управо онда када се најбоље осјећамо, највише и гријешимо. Зато појачајте опрез. Покушајте да се дистанцирате од сарадника. Не очекујете да се увијек сложе са вама. Имаћете успјеха у свим креативним пословима, али новца засад нема.

Бик 21.4 - 20.5

Налазите се пред значајним животним промјенама. Уколико сте се за њих спремали, прихватићете их као од шале. У противном, биће проблема! Забринути сте због дволичности сарадника и конкуренције. Имате осјећај да вам неко ради "иза леђа". Ваша непогрешива интуиција увијек је у праву. Избјегавајте алкохол и разне хемијске супстанце.

Близанци 21.5 - 20.6

Пошто сте себи задали дугорочне циљеве, морате бити стрпљиви и функционисати на дуге стазе. Ухватите залет, будите упорни и успјећете. Напредак на послу је видљив и темељ је будућег благостања. Сусрет са законом, уколико не будете паметни, може прерасти у сукоб. Тимски рад. Умор је посљедица тога што сте се префорсирали.

Рак 21.6 - 20.7

Пред новим сте животним циклусом, спремни као што то увијек бива кад је припадник овог знака у питању. Само на први поглед дјелујете слабашно. Нов посао нуди шансу за зарађивање и стицање материјалних добара. Није све у новцу, али се без њега ипак не може. Схватили сте његов значај. Напокон излазите из кризе. Опорављате се.

Лав 21.7 - 21.8

Лијепо се осјећате и још љепше изгледате. Пошто се не задовољавате овим стањем, и даље радите на имиџу, али занемарујете духовну компоненту личности. Изузетно успјешну сарадњу очекујте сљедећих дана. Још кад томе додате новац који, полако али сигурно, пристиже, можете слободно трљати руке. Не претјерујте са храном и пићем.

Дјевица 22.8 - 22.9

Покушајте да разрадите план како на материјалном тако и на духовном плану. Припремите се за напоран посао. Иако сте по природи истрајни, све се одвија споро. Почиње да вас издаје стрпљење, па морате да извршите прерасподјелу времена. Мукотрпан рад. Могући су проблеми са грлом због временских осцилација који вас чини неотпорним.

Вага 23.9 - 22.10

Ушли сте у активан и комуникативан период. Заинтересовани сте за мноштво ствари и покушавате да задовољите своју радозналост. Искористите креативност и смисао за перфекцију на адекватан начин. Не дозволите да ваши таленти улудо пропадају. Ако сте у сталној вези, ситуација са партнером се поправља.

Шкорпија 23.10 - 22.11

Учвршћујете позиције на више фронтова. Пошто је ваша енергија тренутно веома јака, чинићете немогуће ствари. Успјешан пословни период, праћен остваривањем многих нада. Морална стабилност и свјесност ситуације чине вас изузетним. Могуће су мигрене, и то усљед временских промјена и пада хормона. Све остало је у реду.

Стријелац 23.11 - 20.12

Напокон мирна седмица. Задовољни сте собом, јер немате разлога да то не будете. Покушајте да то стање одржите што дуже. Посао радите са љубављу, тако да је успјех неминован. Унапређење, друштвени и материјални просперитет - само су очекивани редослијед догађаја. Проблеми са мокраћним путевима су посљедица прехладе.

Јарац 21.12 - 19.1

Напокон се многе ваше жеље реализују. Иако сте били скептични и некоме нисте вјеровали, увиђате грешку. Материјални добитак ће добро доћи да попуни многе рупе у буџету, али оно што вам више прија јесте признање околине. Сујета је изражена, али код кога није? Срећан и задовољан човјек је по правилу и здрав.

Водолија 20.1 - 18.2

Са пријатељима комуницирате телефоном или путем електронске поште. Избјегавате да се са њима видите у четири ока. Један од разлога је заузетост. Контактирате по природи посла са иностранством. Због напрегнутих нерава, савјетује се боравак у природи и бављење спортом. Проблеми са вишком килограма могу се средити.

Рибе 19.2 - 20.3

Ове седмице ћете бити у стању афекта, када адреналин појачано лучи, па се морате додатно чувати и контролисати. Под утиском сте снажног доживљаја. Нисте самостални у послу којим се бавите. Од некога конкретно зависи ваш успјех. Желите да напокон ријешите свој статус. Нерви су на самој ивици. Сви су се окомили против вас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана