Седмични хороскоп, (од 26. маја до 1. јуна)

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 26. маја до 1. јуна)

Ован, (21.3 - 20.4)

Као по обичају, не оскудијевате у вољи и енергији. Све што замислите спроводите у дјело, не штедећи се ни најмање. Можда претјерујете? У комуникацији са колегама падате у ватру и због најмање ситнице. Ријешили сте да упркос застојима спроведете у дјело један пројекат. Оно што се савјетује особама рођеним у Вашем знаку јесте смиреност.

Бик, (21.4 - 20.5)

У хармонији сте прије свега са самим собом. Знате шта хоћете и одлучно грабите ка циљу. Многи Бикови идућих дана доносе мудре одлуке. Ово је одличан период за полагање испита. У пословима везаним за комуникацију не пренагљујте. Пословни ризик утиче на здравље. Морате пратити ова два сегмента који су тијесно повезани.

Близанци, (21.5 - 20.6)

Све је у знаку новца. На моменат ћете бити окупирани материјалним вриједностима до те мјере да нећете примијетити суштински проблем. Споља дјелујете и лијепо и здраво. Покушајте да до душевног мира дођете бавећи се хобијем. Тек крајем идућег мјесеца размишљајте о генералном "ремонту". Са Биковима и Раковима могући су обрачуни.

Рак, (21.6 - 20.7)

Имате осјећај да је ситуација безизлазна. Можда сте се префорсирали, па отуда негативан приступ текућим проблемима. Важно је схватити да сте дали све од себе. Ако не иде, у игру су уплетене више силе. Хроничне болести су задесиле многе Ракове овог прољећа. Веза у којој сте веома је нестабилна. Дистанцирајте се.

Лав, (21.7 - 21.8)

На сваки тренутак гледате као на славље. Успјели сте да схватите дубљи смисао живота, па уживате у ситницама. Напокон увиђате сопствене слабости. Тешко Вам је да кренете са радом, али кад ухватите залет, нема те силе која Вас може зауставити. Идућих дана сте мотивисани за посао. За све тражите гаранцију, па и за љубав.

Дјевица, (22.8 - 22.9)

Срећу налазите дружећи се са сродним душама. Оне Вас чине срећним и омогућавају да нормално функционишете. Пошто умијете да ослушкујете догађаје, осјећате да треба бити стрпљив и сачекати повољнији моменат. Ако сте претјерали са конзумирањем хране и пића, крајње је вријеме да кренете са добром дијетом. Могући су и болови у ногама.

Вага, (23.9 - 22.10)

Започиње нова, свјетлија фаза у Вашем животу. Ова изјава дјелује обавезујуће, али је тачна. На многе ствари стављате тачку. Рјешавате напокон да се мијењате. Прекретница на плану посла. Неке Ваге ће га промијенити или допунити, а неке планирају да оду у пензију. У сваком случају, промјене су неминовне. У вези сте прилично наивни.

Шкорпија, (23.10 - 22.11)

Удри бригу на весеље. Нешто славите. Фантастично се осјећате, јер дијелите срећу свога окружења. Препуштате се ужицима. У послове уносите оно чега имате у изобиљу - интуицију. Ослушкујући свој унутрашњи глас, не само да не гријешите него постижете и изузетне резултате. Склоност ка пороцима је наглашена, што се одражава на здравље.

Стријелац, (23.11 - 20.12)

У свему покушавате да нађете мудрост и тежите да проширите знања. У фази сте учења, макар и учења на туђим грешкама. Желите да избјегнете неугодност. Добијате признање. Више би Вам одговарало да оно буде материјалне природе, јер сте шворц, али ћете захваљујући похвали бар нахранити сујету. Није лоше!

Јарац, (21.12 - 19.1)

Околину запањујете отвореношћу и јасним испољавањем ставова: што на ум, то на друм. Немате више живаца да идеје увијате у форму. Нервираћете се, па самим тим можете имати и здравствених неугодности. Ради се о хроничним проблемима. Слаба тачка организма је на мети. Телефонски позив и краћи пут могу обновити везу.

Водолија, (20.1 - 18.2)

Осјећате се препорођено. Хиперактивни сте. Срећни сте због повољног развоја породичних односа. Чланови домаћинства спремају пријатно изненађење. Послови које започињете идућих дана уродиће плодом тек крајем идућег мјесеца. Многи припадници овог "луцкастог" знака у фази су обнављања старих емотивних веза.

Рибе, (19.2 - 20.3)

Као по обичају, сањарите на јави. Пасивност Вас доводи у конфузно стање, када процјене могу бити погрешне, а грешке евидентне. Имате успјеха у свим пословима који су везани за креативан рад. Машта је од велике помоћи. Покушавате да проширите обим дјелатности. Нисте задовољни партнером. Маштате о идеалима којих, нажалост, нема.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана