Седмични хороскоп, (од 26. јануара до 1. фебруара 2013.)

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 26. јануара до 1. фебруара 2013.)

Ован, 21.03 - 20.04

Пожељно је одмјеравати ријечи и ћутати. Пошто је комуникација једнострана, не покушавајте да некога у нешто убиједите. Само ћете се нервирати. Потребан је извјестан период да се ствари стишају, па да видите шта ћете даље. Доносите одлуку о партнеру. Лав вам у потпуности одговара. Ушли сте у повољан период, а да тога нисте свјесни.

Бик, 21.04 - 20.05

Од вас се сљедећих дана очекују тактичност, упорност и одмјереност. Не идите главом кроз зид, већ се сјетите да постоје лакши начини да ријешите проблем. Захваљујући животној снази, доносите повољну одлуку. Рјешавате да проширите обим дјелатности стварима које ће открити неке ваше нове таленте.

Близанци, 21.05 - 20.06

Захваљујући креативним идејама и снази, у комбинацији са младалачким шармом, чините чуда. Склоност ка чулним ужицима је наглашена. Препуштате им се! Дружите се са особама које вам пријају. Захваљујући њима, осјећате се свјеже и здраво. Када боље размислите и здравље иде из главе.

Рак, 21.06 - 20.07

Задовољни сте јер вам је напокон пошло за руком да остварите пројекат који због виших околности касни. Можда имате и других разлога за добро расположење? Уколико будете активнији и више се дружили, постоји могућност за нову љубав. Неки Ракови су са партнером у правој идили. Привлаче их Ваге, Водолије, али и Близанци.

Лав, 21.07 - 21.08

Претходних дана сте се до те мјере префорсирали, па не можете да се наспавате. Планирате нове акције, које захтијевају додатну снагу у којој, нажалост, оскудијевате. Успјешни су само они Лавови који раде у здравственим установама или другим фирмама затвореног типа. Остали припадници знака морају да се стрпе.

Дјевица, 22.08 - 22.09

У фази сте доношења значајне одлуке, оптимизма и почетка новог животног циклуса. За све ствари имате оправдање. Рационални сте по обичају па не гријешите. Веза у којој сте има све елементе да се претвори у чисту патологију. Уколико наставите да будете сумњичави и конфузни, тешко вама!

Вага, 23.09 - 22.10

Успјешна седмица, нема шта! Узбуђења ће бити на претек, па вам бар неће бити досадно. Исход је повољнији него што мислите. Само наставите овим темпом. Психички проблеми и нервирања могући су само ако будете враћали филм уназад. Пошто од тога немате користи, главу горе. Будућност обећава.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Кроз искушења и патњу постижете личну снагу. Још када томе додате свој шкорпијски инат. У фази сте прављења далекосежних планова. Са партнером сте се усагласили. Постали сте прави другари, па се квалитет везе попео на виши ниво. Успјешно се дружите са Водолијама и Биковима.

Стријелац, 23.11 - 20.12               

Непоправљиви сте романтичар, сентиментални и преосјетљиви. Нисте у довољној мјери самостални. Сувише се на неког ослањате, па без њега тешко функционишете. Несугласице су плод маште. Само губите вријеме и снагу обраћајући пажњу на секундарне ствари.

Јарац, 21.12 - 19.01

Лоше се осјећате. За то имате гомилу разлога, мада, кад боље размислите, и немате. Под условом да из другог угла посматрате проблеме, моћи ћете да се са њима и носите. Нека збивања вас могу избацити из колосјека. Преосјетљиви сте, немате снаге да погледате истини у очи. Не претјерујте са чулним задовољствима и храном.

Водолија, 20.01 - 18.02

Завршавате започету битку. Пошто сте неке ствари привели крају, оптимизам није неоснован. Пуно догађаја са позитивним исходом. Љубав је дефинитивно уз вас. Она доноси обиље ужитака, што вам одговара. Бикови и Ваге су идуће седмице жртве.

Рибе, 19.02 - 20.03

Напокон сте усагласили физичке и менталне активности. Додуше, ове друге још увијек предњаче, али ћете успјети да их каналишете. Ове седмице су Ракови идеални партнери за вас. Ако ништа друго, моћи ћете да се тјешите до бесвијести. Кад се двије воде састану, шта се дешава? Поплава наравно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана