Седмични хороскоп (од 26. априла до 2 маја 2014.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 26. априла до 2 маја 2014.)

Ован, 21.03 - 20.04

Ових дана функционишете под снажним емоцијама, што, међутим, може довести и до фаталних грешака. Управо онда када се најбоље осјећамо, највише и гријешимо. Зато појачајте опрез. Покушајте да се дистанцирате од сарадника. Не очекујте да се увијек сложе са вама. Имаћете успјеха у свим креативним пословима, али новца засад, нажалост, нема.

Бик, 21.04 - 20.05

Налазите се пред значајним животним промјенама. Уколико сте се за њих спремали, прихватићете их као од шале. У противном, биће проблема! Избјегавајте алкохол и разне хемијске супстанце, јер оне дјелују иритирајуће на ваш ионако њежан нервни систем. На несаницу не обраћајте пажњу. Пролазна је.

Близанци, 21.05 - 20.06

Пошто сте себи задали дугорочне циљеве, морате бити стрпљиви и функционисати на дуге стазе. Ухватите залет, будите упорни и успјећете. Већина припадника знака наставља везу незавршену у прошлости. Иако сте се заклињали да нећете прећи преко нечега, то ипак чините. Никад не реци никад.

Рак, 21.06 - 20.07

Пред новим сте животним циклусом, спремни као што то увијек бива кад је припадник овог знака у питању. Само на први поглед дјелујете слабашно. Нов посао нуди шансу за зарађивање и стицање материјалних добара. Није све у новцу, али се без њега ипак не може. Схватили сте његов значај. Само наставите овим темпом.

Лав, 21.07 - 21.08

Лијепо се осјећате и још љепше изгледате. Пошто се не задовољавате овим стањем, и даље радите на имиџу, али занемарујете духовну компоненту личности. У добром сте стању, срећни и задовољни. Не претјерујте са храном и пићем јер опасност вреба из тог правца. Будите умјерени, јер само умјереним понашањем можете успоставити равнотежу.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Покушајте да разрадите план како на материјалном тако и на духовном плану. Припремите се за напоран посао. Са партнером не знате на чему сте. Можда вас то код њега и привлачи? Кад неко од вас буде начисто, повући ће се из игре. Неизвјесност одржава везу. Избјегавајте да трошите оно што немате.

Вага, 23.09 - 22.10

Ушли сте у активан и комуникативан период. Заинтересовани сте за мноштво ствари и покушавате да задовољите своју радозналост. Искористите креативност и смисао за перфекцију на адекватан начин. Не дозволите да ваши таленти улудо пропадају. Треба се чувати празних прича. Будите реалнији у постављању циљева да се не бисте у њима погубили.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Учвршћујете позиције на више фронтова. Пошто је ваша енергија тренутно веома јака, чинићете немогуће ствари. Обнављате стару везу или на нов начин прилазите сталном партнеру, фасцинирајући га по ко зна који пут. Лијепо је то што вам он узвраћа истом мјером. Не будите дрски, охоли, сујетни, једном ријечју негативни.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Напокон мирна седмица. Задовољни сте собом, јер немате разлога да то не будете. Покушајте да то стање одржите што дуже. Посао радите са љубављу, тако да је успјех неминован. Унапређење, друштвени и материјални просперитет - само су очекивани редослијед догађаја. Мање причајте о себи, више радите.

Јарац, 21.12 - 19.01

Напокон се многе ваше жеље реализују. Иако сте били скептични и некоме нисте вјеровали, увиђате грешку. Срећан и задовољан човјек је по правилу и здрав. Једини проблем ових дана можете имати са стопалима. Зато, купите нове ципеле. Не дозволите да вас обузме досада. На моменте су могућа стања незадовољства усљед недовољне мотивације.

Водолија, 20.01 - 18.02

Са пријатељима комуницирате телефоном или путем електронске поште. Избјегавате да се са њима видите у четири ока. Један од разлога је заузетост. Контактирате по природи посла са иностранством. Морате бити опрезни, јер вас пословни партнери могу преварити и дати вам да потпишете фаталан документ.

Рибе, 19.02 - 20.03

Ове седмице ћете бити у стању афекта, када адреналин појачано лучи, па се морате додатно чувати и контролисати. Под утиском сте снажног доживљаја. Нерви су на самој ивици. Сви су се окомили против вас, или ви бар тако доживљавате тренутну ситуацију. Биће да је проблем крајње субјективан. Морате донијети коначну одлуку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана