Седмични хороскоп (од 25. до 31. јануара 2014.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 25. до 31. јануара 2014.)

Ован, 21.03 - 20.04

Прихватили сте додатне обавезе и активну улогу у новим догађајима на пословној сцени. Понекад вам недостају стрпљење и одређени дипломатски манири. Заборавите на лажне обзире или на строги глас разума у љубавном животу и слиједите своја осјећања. Нема потребе да се поводите за драмским заплетима у друштву вољене особе. Уколико сте слободни, спонтано одговорите на нечије удварање или на љубавни позив.

Бик, 21.04 - 20.05.

Стало вам је да се детаљно информишете о новим догађајима на пословној сцени и да утичете на нечије мишљење. Међутим, тактика на којој инсистирате не доноси увијек и позитивне резултате. Неко вас доводи пред свршени чин и индиректно одбацује ваше идеје. Покушавате да промијените своју улогу у љубавном односу, али за сада немате велики утицај на партнерово мишљење или одлуке. Не допада вам се сазнање, да неко други бира или одлучује у ваше име. Смирите своје узавреле страсти.

Близанци. 21.05 - 20.06

Дјелујете афирмативно и имате слуха за савремене идеје, којима можете да унаприједите свој пословни стил или професионално изражавање. Налазите се у сјајној прилици да завршите низ корисних послова, који ће вам донијети психолошко олакшање и добру материјалну сатисфакцију. Због емотивне несигурности повремено имате потребу да провјеравате свог партнера. Покушавате да утврдите све сличности које постоје у емотивном привлачењу и разлике које вас удаљавају. Уколико сте слободни, неко ће вас шармирати својом атрактивном појавом или необичним стилом удварања.

Рак, 21.06 - 20.07

Уз сву ажурност и одговорност коју изражавате, не можете у потпуности да удовољите свим својим сарадницима. Неко вас наговара да наставите са започетим пословима и да се не обазирете на пропратне коментаре или на различита упозорења. Чини вам се да пролазите кроз нови "љубавни сутон". Недостају вам већи изливи емоција и страсти у љубавном односу. Партнер често одсуствује из вама непознатих разлога, тако да вам ускраћује своју емотивну пажњу. Потајно прижељкујете, да се оствари један романтичан сусрет или ваша "љубавна визија".

Лав, 21.07 - 21.08

Потребна вам је мудрост и додатно стрпљење, прије него што представите своје пословне планове пред сарадницима. Не можете да игноришете нечији утицај или захтјеве, без обзира на другачије ставове о заједничким интересима. Потрудите се да боље прилагодите своје понашање у љубавном односу. Нема потребе да критикујете вољену особу или да преувеличавате нечије мане. Послије искреног разговора и узајамног повјеравања, можете да донесете исправнију одлуку о будућим плановима.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Различити ставови или другачија пословна оријентација у односу са сарадницима, дјелује као отежавајући фактор и то се одражава на заједничке договоре и резултате. Нови неспоразуми утичу на вашу концентрацију и професионалну ангажованост. Дјелујете забринуто у љубавном односу. Изненадне промјене у партнеровом понашању или велики изливи емоција у вама побуђују и додатну сумњу. Немате комплетан увид у нечије понашање и не желите да прихватите споредну улогу.

Вага, 23.09 - 22.10

Пословна стратегија коју спроводите доноси само дјелимичне резултате, што вам не улива нарочито самопоуздање пред сарадницима. Потрудите се да будите довољно промишљени, пред особом која може да вас окарактерише на погрешан начин или да употријеби ваше изјаве у своју корист. У неформалним сусретима не успијевате да привучете нечију пажњу, чак ни уз помоћ заводничког шарма и познатих "љубавних трикова". Имате потребу да промијените неки устаљени ритуал у партнерском односу.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

У сусрету са сарадницима често провејава заједничко неповјерење или притајени сукоби због различитих пословних интереса. Неко вас индиректно спутава да остварите своје намјере, због тога трпите извјесну неправду или губитак. Потребан вам је неко да вас емотивно инспирише и додатно орасположи. Од вољене особе очекујете више пажње и њежности, него што добијате. Понекад треба правилно дозирати емоције и разум, страст и машту, и све то у зависности од околности или прилике у којој се налазите.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Задовољни сте због нових информације које круже на пословној сцени, препознајете могући добитак или потенцијални успјех. Стало вам је да дјелујете убједљиво пред сарадницима који сумњају у ваше професионалне и организаторске способности. Осјећате нови емотивни узлет и желите да остварите своје намјере, без обзира на повремено неразумијевање своје околине. Партнер има другачију оријентацију и дјелује несигурно, али вјерује у ваше добре намјере. Задржите самопоуздање и оптимизам.

Јарац, 21.12 - 19.01

У складу са својим перфекционистичким захтјевима дјелујете забринуто због нечијих коментара, али први утисак умије лако да завара. Потребно је да се вјешто прилагодите на различите услове пословања и да останете досљедни у својим намјерама. Имате утисак да партнер олако прелази преко неких важних догађаја. Понекад различита виђења ствари или догађаја могу да услове љубавни разлаз, али и да створе нову прилику за емотивним зближавањем. Уз блиску особу све може да се оствари и превазиђе на добар начин.

Водолија, 20.01 - 18.02

Нове информације и догађаји на пословној сцени потврђују ваша амбициозна очекивања. Дјелујете врло захтјевно и спремни сте да преузмете водећу улогу пред сарадницима. Водите активан друштвени живот и радо се појављујете на јавним мјестима. Прижељкујете нове или необичне емотивне контакте на различитим странама. Оно што другима дјелује тешко или немогуће, за вас представља уиграну варијанту емотивног потврђивања. Очекују вас пријатне промјене и нови догађаји у односу са вољеном особом.

Рибе, 19.02 - 20.03

Наилазите на неразумијевање у својој околини и имате утисак, да неко од сарадника не цијени довољно ваш напор и залагање. Понекад треба прихватити теже околности, да бисте елиминисали могућност уцјењивања или пословне контакте који не задовољавају ваше основне критеријуме. У љубавном односу покушавате правилно да сагледате различите аспекте партнеровог понашања, али не проналазите задовољавајући одговор. Нема потребе да реагујете на основу првог импулса, већ сачекајте да се стишају узавреле страсти.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана