Седмични хороскоп, (од 24. до 30. марта)

Глас Српске
Седмични хороскоп, (од 24. до 30. марта)

Ован, 21.3 - 20.4

Осјећате потребу за унутрашњим миром. Извјесна ситуација тјера вас да размишљате о својој супериорности. Пошто је на другима да то процијене, потражите савјет. У послу ситуација се колико-толико нормализовала. Слободни припадници знака упознају на јавном мјесту шармантну особу у знаку Ваге. Прихватите њен позив на вечеру.

Бик, 21.4 - 20.5

Рационално сте испитали све варијанте, али не можете да нађете право рјешење. Проблеми се нагомилавају невјероватном брзином. Ова седмица изискује стрпљење. Побољшање слиједи ускоро. Веза са вољеном особом ових дана може доживјети прави препород. Открићете квалитете везе о којима нисте ни сањали. Ипак, без превеликог опуштања.

Близанци, 21.5 - 20.6

Опорављате се од напорног рада, али опоравак иде прилично споро. Ви бисте, међутим, жељели да се он догоди одмах.  Финансијска ситуација се поправља. Радост дијелите са блиским особама. Са партнером остварујете везу снова. У њему налазите оно о чему сте дуго маштали. Просто не можете да повјерујете да се и вама тако нешто дешава.

Рак, 21.6 - 20.7

Нешто морате да промијените ако желите да из ситуације изађете неповријеђени. Тешко уочавате сопствене грешке, а околности указују на то да их имате на претек. Ко их нема? Извјесни послови вас оптерећују. Емотивна рашчишћавања и нови почеци. Многи Ракови о правој љубави засад само сањају, али снови ће им се ускоро и остварити.

Лав, 21.7 - 21.8

Ове године одржаће се 33. културна манифестација посвећена имену и дјелу Иве Андрића "Вишеградска стаза". Биће то јубиларна, 20. Стаза у Републици Српској.

Размишљате о селидби или адаптацији животног простора. Уколико постоје шансе да то одложите, стрпите се још мало, па ће све бити далеко једноставније. Многи Лавови настављају везу започету у прошлости, дошавши до констатације да нема ничег слађег од већ познатог и испробаног. Успјешно завршавате све што сте наумили.

Дјевица, 22.8 - 22.9

Мисли су вам окренуте ка слављима. Да ли сте централни учесник или само присуствујете - свеједно је. Битно је да вам прија празнична атмосфера. Волите оно чиме се бавите. Са партнером сте у сјајним односима. Веза је пуна романтичних тренутака и ситне пажње. И поред свега, фантазија чини чуда. Спустите се на земљу.

Вага, 23.9 - 22.10

Налазите се у фази промјена. Још увијек нисте прешли са ријечи на дјела. Брижљиво планирате издатке. Околности вам иду на руку. Са минимумом напора остварујете максималне резултате. Шта још хоћете? Са партнером сте у хармоничним односима. Резултат свега је сјајан секс. Прихватите партнеров позив да отпутујете на идилично мјесто.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Сљедећих дана наступа предах. Осјећате олакшање, јер сте масу проблема који су вас оптерећивали оставили по страни. То што је пара увијек мало, за Шкорпије је нормално стање. Са партнером сте у сјајним односима. Слободне припаднике знака очекује нова веза. Једна Риба им шаље сањалачке погледе. Укључите у игру интуицију.

Стријелац, 23.11 - 20.12

Пред вама су нови почеци. Одлука да ставите тачку на оно што вас оптерећује постала је дефинитивна. Немате нерава ни времена да се оптерећујете туђим бригама. Истовремено храните сујету. Романтичан сусрет или започињање страсне везе. Неки Стријелци откривају у сталном партнеру нове еротске потенцијале. Све је у знаку страсти.

Јарац, 21.12 - 19.1

Запљуснуо вас је талас нових почетака. Настојте да промјене прихватите као нормалан слијед догађаја. Толерантније се односите према њима. Очекујте пуно изненађења у послу. Многи припадници знака планирају кардиналне промјене. Партнер својом лежерношћу почиње да их нервира. Они би нешто далеко суптилније и њежније.

Водолија, 20.1 - 18.2

Долазите до рјешења која вам раније нису падала на памет. Још ако будете истрајни да их реализујете? У противном, киксеви се настављају. Чувајте се уплетености у интриге. Разне приче колају око вашег имена. Многе Водолије су у чудном љубавном троуглу. Мушким припадницима знака он не смета, док се жене Водолије буне, јер су угрожене.

Рибе, 19.2 - 20.3

Запљуснуо вас је снажни талас оптимизма. Свјесни сте погодности, али и чињенице да их не треба све прихватити, већ се окренути најквалитетнијим. Размишљајте о будућности. Са партнером доживљавате сјајне тренутке. Добра комуникација има за посљедицу одлично сексуално функционисање. Романтични тренуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана