Седмични хороскоп (од 24. до 20. маја 2014.)

Глас Српске
Седмични хороскоп (од 24. до 20. маја 2014.)

Ован, 21.03 - 20.04

Као по обичају, не оскудијевате у вољи и енергији. Све што замислите спроводите у дјело, не штедећи се ни најмање. Можда претјерујете? У комуникацији са колегама падате у ватру и због најмање ситнице. Ријешили сте да упркос застојима спроведете у дјело један пројекат. Све ствари, хтјели ви то или не, долазе на своје мјесто.

Бик, 21.04 - 20.05

У хармонији сте прије свега са самим собом. Знате шта хоћете и одлучно грабите ка циљу. Многи Бикови наредних дана доносе мудре одлуке. Пословни ризик утиче на здравље. Морате пратити ова два сегмента који су тијесно повезани. Уколико послови теку глатко, и здравље ће бити у реду. Уколико нисте дорасли ситуацији, не правите се важни.

Близанци, 21.05 - 20.06

Све је у знаку пара. На моменат ћете бити окупирани материјалним вриједностима до те мјере да нећете примијетити суштински проблем. Са Биковима и Раковима могући су обрачуни. Не пренагљујте са давањем изјава, јер се касније можете кајати. Прија вам опуштена атмосфера. Неповољни утицај на мноштво ствари, почев од посла па све до здравља.

Рак, 21.06 - 20.07

Имате осјећај да је ситуација безизлазна. Можда сте се "префорсирали", па отуда негативан приступ текућим проблемима. Важно је схватити да сте дали све од себе. Ако не иде, у игру су уплетене више силе. Покушајте да боље организујете вријеме. Потребан вам је одмор од свега, посебно од ситуација које дјелују оптерећујуће.

Лав, 21.07 - 21.08

На сваки тренутак гледате као на славље. Успјели сте да схватите дубљи смисао живота, па уживате у ситницама. Напокон увиђате сопствене слабости. Покушајте да успоставите чвршћи контакт са природом. Уживајте у њој, јер ћете се боље осјећати и повратити оно што сте изгубили - оптимизам.

Дјевица, 22.08 - 22.09

Срећу налазите дружећи се са сродним душама. Оне вас чине срећним, омогућавају вам да нормално функционишете. Све остале елиминишете из окружења. Ових дана очекујте пуно страсти, њежности, али и суза. Биће пјевања, пуцања и плакања. Веза је дошла до усијања. Због некога се узалуд жртвујете.

Вага, 23.09 - 22.10

Почиње нова, свјетлија фаза у вашем животу. Ова изјава дјелује обавезујуће, али је тачна. На многе ствари стављате тачку. Рјешавате напокон да се мијењате. Прекретница на плану посла. Неке Ваге ће га промијенити или допунити, а неке планирају да оду у пензију. У сваком случају, промјене су неминовне.

Шкорпија, 23.10 - 22.11

Удри бригу на весеље. Нешто славите. Фантастично се осјећате, јер дијелите срећу свога окружења. Препуштате се ужицима. Склоност ка пороцима (цигаретама, пићу, слаткишима) је наглашена, што се одражава на здравље. Неопходно је чишћење организма од токсина. Обуздајте потрошачку грозницу.

Стријелац, 23.11 - 20.12

У свему покушавате да нађете мудрост и тежите да проширите знања. У фази сте учења, макар и учења на туђим грешкама. Желите да избјегнете неугодност. Напокон сте схватили да не можете од партнера направити оно што није и што не може да буде. Зато мијењајте себе, па ће се и други промијенити.

Јарац, 21.12 - 19.01

Околину запањујете отвореношћу и јасним испољавањем ставова: што на ум, то на друм. Немате више живаца да идеје увијате у форму. Сарадници вас доживљавају сувише директно. Смета им промјена у вашим ставовима. То је, уосталом, њихов проблем, важно је да сте задовољни. Будите истрајни у оном што сте почели.

Водолија, 20.01 - 18.02

Осјећате се препорођено. Хиперактивни сте. Срећни сте због повољног развоја породичних односа. Чланови домаћинства спремају пријатно изненађење. Није тако лоше. Проблеми са уринарним трактом или гинеколошке сметње могу бити посљедица бактеријске инфекције која се лако лијечи. Не будите сујетни и не водите распустан живот.

Рибе, 19.02 - 20.03

Као по обичају, сањарите на јави. Пасивност вас доводи у конфузно стање, када процјене могу бити погрешне, а грешке евидентне. Нисте задовољни партнером. Маштате о идеалима којих, нажалост, нема. Романи и филмови су компензација за неиспуњеност, као, уосталом, и све врсте умјетности. Виши типови знака уживају у животним благодатима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана